Освен Баба Меца
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Довечера празника на биковете продължава, до края на седмицата Дау очаквам да добави още 150-250 точки, като може и да има една червена сесия до края.
ЕУР/УСД както казахме, първа спирка 1.4444, цели 1.500
Голда, е говот за плонж, чака се новинта за дебт сейлга и ще е надолу 150 точки за към 1400..
Въобще рейда на биковете няма какво да го спре....
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеновият айфон май ще го пускат Q4..така, че не се знае знае ли се.
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеинтересно става с ябълките. Утепаха рибата с резултат, но за Q4 кофти работа Да видим как ще отвори след халт-атова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнениеЕбати портфолиото имам щом като не може да бие индекстите днес... обемите са Стил БФБ и отново се помпат small caps.
Вторачил съм се във една акция и докато не брейкне няма да ставам оптимист. Продадох епъл, едни 14% стигат.. оставям на феновете да гледат отчета
Коментар
-
Първоначално изпратено от javor Разгледай мнениеБраво,моите поздравления за златото,но за 1300-1400 не съм още убеден,че ще стигне,но може и да си прав!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bse sell-off Разгледай мнениеВижте какво става. Big blue turns stocks green , IBM ъп 5% ДАУ ъп 180 точки..
много графики на кръстопът... важен е финала..Last edited by desperado; 19.07.2011, 23:02.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bse sell-off Разгледай мнениеЗащото е очевиден балон. А и що в Конгреса почнаха да си говорят, е златото било пари - а то не е и няма как да бъде пари, е нормално един балон в даден момента на уефория и прегрявне да достичне връхна точка, след което балонът да се спука. Виждам златото на в редйдж 1300-1400.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bse sell-off Разгледай мнениеДа не кажете, че не съм ви казал.
Биг Блуе ще е 2-3% нагоре довечера оттам и цялата технология, ако БоА покаже силни резултати го очаквайте ДАУ на 200+ точки.
Златото ще затвори на под 1600 до края на седмица и няма да се върне скоро на такива нива.
ЕУР/УСД първа спирка на 1.4444.
Поздрави
Коментар
Коментар