Първоначално изпратено от v_tin
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
TESLA/TSLA- NASDAQ Tesla Inc - АКЦИЯ - балон или все още не ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнениеТеслата ще отиде на 5000 долара, каза ми го един приятел(може би преди 2-3 години), още когато бяха 250 usd преди сплита 1:5. След сплита това е 1000 $ (прогнозата му е била за 20 пъти ръст)
Аз тогава не му повярвах, ама сега се вижда, че нещата наближават тези стойности.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнениеТеслата ще отиде на 5000 долара, каза ми го един приятел(може би преди 2-3 години), още когато бяха 250 usd преди сплита 1:5. След сплита това е 1000 $ (прогнозата му е била за 20 пъти ръст)
Аз тогава не му повярвах, ама сега се вижда, че нещата наближават тези стойности.
Коментар
-
Теслата ще отиде на 5000 долара, каза ми го един приятел(може би преди 2-3 години), още когато бяха 250 usd преди сплита 1:5. След сплита това е 1000 $ (прогнозата му е била за 20 пъти ръст)
Аз тогава не му повярвах, ама сега се вижда, че нещата наближават тези стойности.Last edited by ПИЧ; 09.12.2020, 21:30.
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеJPMorgan: Акциите на Tesla са драстично надценени
Анализаторите повишиха ценовите си таргети за акциите на концерна с около 450%, като същевременно свиха прогнозите за печалба на Tesla за годините до 2024 г.
Вчера 650, днес 620- да не са потънали гемиите на мъскчо
Коментар
-
JPMorgan: Акциите на Tesla са драстично надценени
Анализаторите повишиха ценовите си таргети за акциите на концерна с около 450%, като същевременно свиха прогнозите за печалба на Tesla за годините до 2024 г.
Вчера 650, днес 620- да не са потънали гемиите на мъскчоLast edited by v_tin; 09.12.2020, 20:51.
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнениеКазаното на ум все едно - не е казано и веднъж.
Покажи ни къде си казал точно ТОВА? Никъде.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Абе драги, то точно ТОВА, и аз го казвам неведнъж. Старост - нерадост, а?
Казаното на ум все едно - не е казано и веднъж.
Покажи ни къде си казал точно ТОВА? Никъде.
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
По-скоро ти НЕ си разбрал!
Цената на акцията е висока и нарастването (ако го има) - би било нищожно, сравнено с нарастването на други атрактивни акции от много по-ниски котировки към момента.
Това не са мои хипотези, а ти го казаха още доста колеги в темата!
Коментар
-
Пак НЕРАЗБРАЛ: Говоря за юокупките на акции от Тесла.
Както и да е доста се забавлявам с твоите хипотези. Имаш една бира от мен.
По-скоро ти НЕ си разбрал!
Цената на акцията е висока и нарастването (ако го има) - би било нищожно, сравнено с нарастването на други атрактивни акции от много по-ниски котировки към момента.
Това не са мои хипотези, а ти го казаха още доста колеги в темата!
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Продават други, а именно: Тойота, Фолксваген... по 10 милиона броя годишно
Тесла продава много под половин милион годишно.
...............
Половин милион може да са много продажби за теб, АКО можеше да реализираш толкова тръбички, но за Тесла - на фона на световните продажби това е прекалено малко!
Както и да е доста се забавлявам с твоите хипотези. Имаш една бира от мен.
Коментар
-
„Отдават се” едни други работи. На Тесла, продажбите, се Удават. Виж, защо купуват Тесла...сещам се само за една причина:
причинаТи и червениякретен, ама баш тугедър, още не сте излезли на пазара. В момента, в който излезете вие, всички дружно, (Забележи, няма „ще”) почваме да купуваме ВАШИТЕ акции. Тъй де, „Подкрепи Българското”, за нас, ИМА значение.
Тесла продава много под половин милион годишно.
...............
Половин милион може да са много продажби за теб, АКО можеше да реализираш толкова тръбички, но за Тесла - на фона на световните продажби това е прекалено малко!
Коментар
-
Той няма да купи. Само, ще клейми.
- Не е ли Цар?
Фактът, че не купувам е вид инвестиционно решение!
Ти възприемаш коментарите ми в темата - като заклеймяване..Напротив - това е част от фундамента, който кара едни хора да вземат решения за закупуване на активи, други - за продажба на същите, а трети - да стоят встрани от пазара по конкретна позиция.
Зная, че самият ти НЕ си любител на инвестициите на фондовата борса.
Ти си любител на инвестициите в твои "проекти".
При това положение - няма как да бъдем на едно мнение. Аз не желая да "инвестирам" в твои "проекти", защото съм убеден, че ще изгубя "инвестираните" средства.
Няма да търся хонорар за консултацията!
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнениеТака и не каза нищо за трудностите, които останалите автомобилни производители отдавна са преодолели.
Тия важни части с устойчивостта и управлението на превозното средство!!!
9000 върнати в сервизите на Тесла - електрички?!? Окачване не могат да правят, но "резултати" има.
За продажбите, които не се отдават на Тесла - също знаем!
И акции купуваме при затворен пазар... Защо повторих?
Защото вие купувате акции, когато Тесла обяви, че продава акции /кешира/ за 5 млрд...
Аве - сложно нещо са инвестициите..., в събота...
причинаТи и червениякретен, ама баш тугедър, още не сте излезли на пазара. В момента, в който излезете вие, всички дружно, (Забележи, няма „ще”) почваме да купуваме ВАШИТЕ акции. Тъй де, „Подкрепи Българското”, за нас, ИМА значение.
Коментар
Коментар