IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DOW 20K+ Навлизаме в опасна територия!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение

“Those comments are fueling the rally in the dollar today,” said Mike O’Rourke, chief market strategist at JonesTrading, who estimated that the odds of a March rate hike had grown to 80% from 54% prior to Dudley comments.

http://www.marketwatch.com/story/dol...rch-2017-03-01

но какво общо имат лихвите със златото? при 3 от последните 5 цикли на вдигания, златото е нагоре. няма зависимост
    Тъй или иначе, честит нов ал тайм интрадей хай

Дау 21000.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение

От предния рейт хайк досега - злато + 9.3%, спай 4.6 тлт 3.3%. Последния месец - все същото.
      Не знам къде си го чел това за 75%, ма мяза ли на толкова ?
      Според мен е не повече от 50% вкарано за мартенски хайк.
      Някъде го мярнах ми се струва...

А това какво значи - http://www.cmegroup.com/trading/inte...n-to-fomc.html ?

31.4% за 50-75 (което е едно вдигане)
      68.6% за 75-100 (което са две вдигания)

Иди че разбери...

Коментар

От предния рейт хайк досега - злато + 9.3%, спай 4.6 тлт 3.3%. Последния месец - все същото.

“Those comments are fueling the rally in the dollar today,” said Mike O’Rourke, chief market strategist at JonesTrading, who estimated that the odds of a March rate hike had grown to 80% from 54% prior to Dudley comments.

http://www.marketwatch.com/story/dol...rch-2017-03-01

но какво общо имат лихвите със златото? при 3 от последните 5 цикли на вдигания, златото е нагоре. няма зависимост
        destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение

Пазарът не дава ли вече 75% вероятност от вдигане на лихвите март месец? Или имаш предвид второ вдигане май месец?

Коментар

Aко съвпадне и с рейт хайк съпрайз - хубавка корекция може да стане.
            Пазарът не дава ли вече 75% вероятност от вдигане на лихвите март месец? Или имаш предвид второ вдигане май месец?

Коментар

дебт-сейлинга почват да го мислят на 15 март, голям цирк се очертава
              "Bloodbath" Begins March 15; Debt Ceiling Hits; Treasury to run out of cash by June - NO FOOD STAMPS OR WELFARE THIS SUMMER?

https://www.superstation95.com/index.php/world/3343
              Aко съвпадне и с рейт хайк съпрайз - хубавка корекция може да стане.

Коментар

15 реда и нищо смислено
                Поне не преча, за да достигнеш до мненията, които цениш, нали? Единичните ми постове не са така натрапващи се, или греша? Ако съм в грешка, ще ги разредя още повече, за да не преча на хората със смислени участия.

Всъщност, твоите мнения са за мен смислени за разлика от тия на императорите - които /императорски/ - не могат да бъдат прескочени и все се набива някоя тъпня... Та, как бихме оценили дадено мнение като смислено, ако ги нямаше безсмислените? Да, ама - не! Търпимост - към търпимите, не и към разни - с натрапващи се неадекватни мнения /императори/, които въртят едни и същи неадекватни мнения - с месеци.

Коментар

15 реда и нищо смислено
                  Безименов понякога пише умни неща, но като го чета се чувствам като дигър в дивата пустош на Аляска - трябва търпеливо да преравям тонове чакъл и кал и снежни буци и всякакви боклуци, с надеждата да намеря някаква златна люспичка отдолу.
                  Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                    това, което Доналд пропуска всеки път е как ще налива пари в инфраструктура, оръжие, ще бие терористите по-яко от Обонго , как ще намалява данъци и регулации .....и откъде ще вземе пари... вероятно дебт-сейлинга ще трябва да го вдигат за пореден път и дефицита ще скочи още повече със започването на тръмп мерките .... това няма как да не доведе до обезценка на долара и една по-сериозна инфлация, защото докато преминат от тотално консуматорско общество на общество , което може да се самоизхранва....ще мине доста време и доста глад....
                    Че той обонго СЪЗДАДЕ терористите....

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                      това, което Доналд пропуска всеки път е как ще налива пари в инфраструктура, оръжие, ще бие терористите по-яко от Обонго , как ще намалява данъци и регулации .....и откъде ще вземе пари... вероятно дебт-сейлинга ще трябва да го вдигат за пореден път и дефицита ще скочи още повече със започването на тръмп мерките .... това няма как да не доведе до обезценка на долара и една по-сериозна инфлация, защото докато преминат от тотално консуматорско общество на общество , което може да се самоизхранва....ще мине доста време и доста глад....
                      дебт-сейлинга почват да го мислят на 15 март, голям цирк се очертава
                      "Bloodbath" Begins March 15; Debt Ceiling Hits; Treasury to run out of cash by June - NO FOOD STAMPS OR WELFARE THIS SUMMER?

https://www.superstation95.com/index.php/world/3343
                      destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• това, което Доналд пропуска всеки път е как ще налива пари в инфраструктура, оръжие, ще бие терористите по-яко от Обонго , как ще намалява данъци и регулации .....и откъде ще вземе пари... вероятно дебт-сейлинга ще трябва да го вдигат за пореден път и дефицита ще скочи още повече със започването на тръмп мерките .... това няма как да не доведе до обезценка на долара и една по-сериозна инфлация, защото докато преминат от тотално консуматорско общество на общество , което може да се самоизхранва....ще мине доста време и доста глад....

това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

днес ако може да пада, че пазарувам
                          А-а-а-а - това би било против магичното влияние на Доналд. Днес по-скоро - мънинко по-осезателно нагоре

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение

Важен е доколкото от тия нива е трудно да се направят ръстове от процент и повече.

Пандов, драги - така е. Ръстове - погледнати поотделно - в повечето случаи символически. Днес ще видим, със сигурност ще са малко по-значими.
                            днес ако може да пада, че пазарувам

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение

пич, важният детайл тук е Х% от колко
                              Важен е доколкото от тия нива е трудно да се направят ръстове от процент и повече.

Пандов, драги - така е. Ръстове - погледнати поотделно - в повечето случаи символически. Днес ще видим, със сигурност ще са малко по-значими.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение

пич, важният детайл тук е Х% от колко
                                колко поредни дни вече няма движение повече от процент в която и да е посока? към 40? това си е пъплене, лазене, църцорене и тн

Коментар

Working...
                                X