А защо по рано не се кандидатира за президент?какво то накара или кой го накара да стане в този момент президент?за мен това не е случайно а има символика
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DOW 20K+ Навлизаме в опасна територия!
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от takiteasy Разгледай мнениеИмпе, да действа правилно Тръмп? Може, не знам.
Не знам кое е правилно, защото не му знам целите. Ако Тръмп е автентичен, Ръстът на акцийте е ОК.
Ако Тръмп е просто “Жорч Ганчев“..и са го сложили там за да обере негативния вот...тогава жална ни майка...Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Само приказките на Доналдът увеличиха пазарната капитализация на СП 500 с поне 1.8 ГБ... досега само си запрята ръкавите, представям си като започне да копа
Takiteasy, тия "войски" са толкова мощни, че ако стане панаирът, Путин ще прати един взвод от петербургската полиция да ги арестува.
Досега Доналдът не е направил нищо, с което да ме изненада поне малко. Всички негови ходове бяха лесно прогнозируеми. Впрочем не е важно да действа изненадващо, но да действа правилно.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Нещата отиват на зле, всички се въоражават.
НАТО разполага войски все по близо да Раша...
Пазара катери...ослушвам се и чувам бамките са развързали кесийте и дават кредити на млади ентусиасти с по 2к заплата да си купуват жилища. Естествено, че така ще е ..то нали до скоро батковците изкупуваха бизнеси и активи за жълти стинки ....сега кредитополучателите...новите...ще купуват, акций, имоти, коли, квот дойде, но не за жълти ст´инки!
От една страна -бизнес ес южуъл- от друга, колкото по високо се качи дау тази година...толкоз по зле следващата.
Коментар
-
лудница! тоя перукан ги оправи нещата и оттук само нагоре до луната.
според мен го сапунисват да започне да пее, че той е изправил маркета и да забрави как казваше, че е един голям балон надут от фед и обамата.
като стане маркета на тръмп официално ще го ударят лошо.... само предположениетова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение
Тъй или иначе, честит нов ал тайм интрадей хай
Дау 21000.
А вдигането на лихвите вече се приема като знак за могъщество на икономиката... помним как пазарът пропадаше само ако Баба Йелън намекваше, че е ВЪЗМОЖНО вдигане на лихвите.
Въобще все по-ясни стават две неща:
- Никой фактор сам по себе си не гарантира определено движение (помним разнопосочните прояви на слузта като фактор),
- Спекулантите все по-малко се съобразяват с реалните фактори като цяло.
Пазарът е уязвим именно защото е исторически високо. Рязък спад с 10% е ного по-лесен, отколкото рязък ръст с 2%. Новините нямат ного общо с туй, освен че действат като спусък.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
йеееее. бтв докъде го виждаш да се качва?
Аз не се радвам много на това рали.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
От предния рейт хайк досега - злато + 9.3%, спай 4.6 тлт 3.3%. Последния месец - все същото.
Не знам къде си го чел това за 75%, ма мяза ли на толкова ?
Според мен е не повече от 50% вкарано за мартенски хайк.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
“Those comments are fueling the rally in the dollar today,” said Mike O’Rourke, chief market strategist at JonesTrading, who estimated that the odds of a March rate hike had grown to 80% from 54% prior to Dudley comments.
http://www.marketwatch.com/story/dol...rch-2017-03-01
но какво общо имат лихвите със златото? при 3 от последните 5 цикли на вдигания, златото е нагоре. няма зависимост
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение
Тъй или иначе, честит нов ал тайм интрадей хай
Дау 21000.destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
От предния рейт хайк досега - злато + 9.3%, спай 4.6 тлт 3.3%. Последния месец - все същото.
Не знам къде си го чел това за 75%, ма мяза ли на толкова ?
Според мен е не повече от 50% вкарано за мартенски хайк.
Probability that the Federal Open Market Committee will approve an increase at its March 14-15 meeting zoomed to 69 percent Wednesday morning, about double what it was the day before, according to the CME. Other gauges cited by market watchers point to a greater than 80 percent chance.
http://www.cnbc.com/2017/03/01/chanc...ubled-cme.html
Коментар
Коментар