IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DOW 20K+ Навлизаме в опасна територия!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Уникални анализатори, уникален фундамент. Честно ли никой не може да се усети, че тука има само "натъкмяване" и нищо повече; повествование, не и анализ. Само седя и чакам да видя какви ще се бълват като дойде "края на света" този месец, евенутално много скоро. Ще е за пуканки.

Само на един колега коментара доста ме разсмя: dddd, със сентимента тукq даже и аз се притеснявам дали ще си получа корекцията

Коментар

• Първоначално изпратено от Пирон Разгледай мнение
      А защо ще се насочат към Реалната икономика, ами защото тя ще бъде по рентабилна. Сигур си чувал, че борсовите движения предугаждат движението в икономиката месеци напред. Вероятно вече са изсипани четири трилиона, Тръмп не само, че няма да е в преразход, но ще свие дефицита.
      като тръгнат всички към изхода....дали ще стигнат тия пари до реалната икономика.. мисля, че ще стигнат доста по-малко.. просто в момента алчността е взела връх ... то с тръмп начело какво друго ..
      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
        Сега кажи каква е стратегията ти за скъсяване на пазара
        , освен на индекси. Опции може би ?.... ако имаш желание, разбира се....
        Индекси по принцип не скъсявам. Те са само индикатор за общото състояние на пазара. (настроенията).
        А моята стратегия за отиграване на балони съм я описал съвсем на кратко още в началото на темата (18 страница). Ако не те мързи може да се върнеш назад и ще прочетеш.

Коментар

• Първоначално изпратено от national power

На редовият гражданин му обират парите на борсите.Той друга опция няма след като е баламурник тръгнал да играе комар с едни яки батковци
          Ами да.

Коментар

• А защо ще се насочат към Реалната икономика, ами защото тя ще бъде по рентабилна. Сигур си чувал, че борсовите движения предугаждат движението в икономиката месеци напред. Вероятно вече са изсипани четири трилиона, Тръмп не само, че няма да е в преразход, но ще свие дефицита.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

преставям си спад от 20% на пазара....и излиза Тръмп и казва забрянвам късите на всичко от този може всичко да се очаква
              Много грешиш, качването на борсите е обективен процес и няма нищо общо с редовия гражданин инвеститор. Просто парите извират от всички дупки и чрез банки и фондове се изсипват на борсата по простата причина, че няма по ликвидно място. Когато се приемат новите правила на играта надвнесените капитали ще се насочат в реалната икономика. И както сега маса хора се чудят защо акциите се качват, тогава ще се чудят защо не се качват. По просто е от колкото си мислиш.

Коментар

• Първоначално изпратено от Пирон Разгледай мнение

Протоколе, ще скъсяваш когато се приемат новите правила на играта. Да ти кажа ли защо?
                преставям си спад от 20% на пазара....и излиза Тръмп и казва забрянвам късите на всичко от този може всичко да се очаква
                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                  Протоколе, ще скъсяваш когато се приемат новите правила на играта. Да ти кажа ли защо?

Коментар

• Ай, ай, какво става тука, акциите се качвали, сякаш трябвало да падат.

Коментар

• Първоначално изпратено от alphaomega Разгледай мнение

Не съм го прочел. Това си е 100% мое мнение базирано на наблюдения. Аз по принцип избягвам да чета чужди анализи за пазарите. Предпочитам да анализирам фактите сам, така както аз ги виждам нещата. А дали съм прав или не....времето ще покаже.
                      За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от Дядо Коледа Разгледай мнение

Не знам къде си го прочел , но много точно е написано !
                        Не съм го прочел. Това си е 100% мое мнение базирано на наблюдения. Аз по принцип избягвам да чета чужди анализи за пазарите. Предпочитам да анализирам фактите сам, така както аз ги виждам нещата. А дали съм прав или не....времето ще покаже.

Коментар

• Първоначално изпратено от alphaomega Разгледай мнение

Аз точно на това залагам. Американското общество е разделено точно 50:50.
                          Едните са оптимисти за бъдещето и подкрепят Тръмп. (купуват акции по върховете и будат цените още по нагоре)
                          Другите са песимисти и трупат къси позиции, още от нивата преди изборите. Те не очакваха Тръмп да спечели. Сега очакват той да се провали, и затова продължават да добавят към късите позиции.

Реално се получава така че в крайна сметка всички ще започнат да купуват на върха! И биковете и мечките.

Може би се питате а КОЙ продава?
                          Ами тези които до сега купуваха чрез подарените долари със нулева лихва. Хората на ФЕД и "богоизбраните". То е ясно. Те го направиха (изфабрикуваха) този бичи пазар и манипулираха общественото мнение и всички статистики и данни за да скрият факта че от 2008 икономиката реално е в застой (няма възстановяване) а дълговете вече са извън конрол.

Сега чрез Тръмп създават кух оптимизъм и вкарат баламите на пазара и ги ползват като ликвидност за да си реализират печалбите натрупани в последните 8 г.
                          Елита в САЩ много добре знае че тази държава е бита карта по всички параметри. Това което се случва сега е нещо като последната вечеря. Ще се наплюскат колкото могат и накрая часовника като удари 12 часа, всичките прасета ще се качат в частните си самолети и ще се покрият по разни острови.
                          Междувременно Тръмп ще започне нова война в близкия Изток. (най вероятно с Иран.) Нещо като последен опит за рестартиране на Икономиката. Само че този път номера няма да мине. Света вече има нетърпимост към своеволията на САЩ и е въпрос на време някой от големите играчи да се озъби на САЩ и да ги сложи на място.
                          Не знам къде си го прочел , но много точно е написано !

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                            Рядко във форума е имало такова единодушие и песимизъм. Това хич не е добре за мечките. Нищо чудно да продължи бавно да пъпли нагоре докато изгорят късите. После ще видим на къде.
                            Аз точно на това залагам. Американското общество е разделено точно 50:50.
                            Едните са оптимисти за бъдещето и подкрепят Тръмп. (купуват акции по върховете и будат цените още по нагоре)
                            Другите са песимисти и трупат къси позиции, още от нивата преди изборите. Те не очакваха Тръмп да спечели. Сега очакват той да се провали, и затова продължават да добавят към късите позиции.

Реално се получава така че в крайна сметка всички ще започнат да купуват на върха! И биковете и мечките.

Може би се питате а КОЙ продава?
                            Ами тези които до сега купуваха чрез подарените долари със нулева лихва. Хората на ФЕД и "богоизбраните". То е ясно. Те го направиха (изфабрикуваха) този бичи пазар и манипулираха общественото мнение и всички статистики и данни за да скрият факта че от 2008 икономиката реално е в застой (няма възстановяване) а дълговете вече са извън конрол.

Сега чрез Тръмп създават кух оптимизъм и вкарат баламите на пазара и ги ползват като ликвидност за да си реализират печалбите натрупани в последните 8 г.
                            Елита в САЩ много добре знае че тази държава е бита карта по всички параметри. Това което се случва сега е нещо като последната вечеря. Ще се наплюскат колкото могат и накрая часовника като удари 12 часа, всичките прасета ще се качат в частните си самолети и ще се покрият по разни острови.
                            Междувременно Тръмп ще започне нова война в близкия Изток. (най вероятно с Иран.) Нещо като последен опит за рестартиране на Икономиката. Само че този път номера няма да мине. Света вече има нетърпимост към своеволията на САЩ и е въпрос на време някой от големите играчи да се озъби на САЩ и да ги сложи на място.
                            Last edited by alphaomega; 01.03.2017, 21:29.

Коментар

• Както съм казвал много пъти 2020 наближава.Това е крайният срок.Ще последва пълно фиаско за целия Западен свят.Ще има нова финансова система.И както пак съм казвал много пъти не влагайте пари там където не взимате решенията и не контролирате нещата.Най доброто предстои.Богат ще бъде този който има кво да яде......Знам че пак мнозона ще се смеят....Но последен ще се смея аз......Тръмп е обикновен циркаджия клоун братовчед на Жоржи Ганчев

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение

А защо мислиш, че Големият човек щеше да е по-лош президент от дребният плужек желю желев, а и от някои от следващите? Целите Доналдът си ги каза - като истински патриот той иска доброто за своето Отечество... иначе нямаше да си разваля кефът, та да става президент.
                                Точно това е върпосът, защо да си разваля кефа?.....Или нещта са много зле, което потсавя под въпрос досегашния ръст на дау ... или са го турили да поведе агресия която да заличи дълговете на уса.....някак си и в двата случая отиваме или към висока инфлация или към Ного виска инфлация плюс голяма война...

Коментар

Working...
                                X