IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE&NASDAQ SYMBOLS

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Един предизвестен срив.

rogue, qwno trqbwa da ti obesna za da nqma ne razbirtelstwa-moeto nastroenie e za nastrani, demek ne moje da ima nito top nito dyno... osobeno w blizkite 2-3 dni. Pazara shte se wliqe osnowno ot earnigns i za towa kazwam che trqbwa da namalish exposure (oswen ako neznaesh kakwi shte bydat earnings).
    naivnik, cenite shte tendirat kym po-blizkite strike prices za dneska i utre, za towa q preporychwam, tq e interesna ako ima shake out w nachaloto i zeleni indexi inache ne pipai

Коментар

Еееейййй, Панда, нещо сайта запецва. Стига си ги наливал тези милиарди в банковата система) Някой търгува ли Злато и какво му е мнението по златния въпрос?

Коментар

Днес FED ще налее $5.00 billion в банковата система на USA.

Коментар

Може да не чета, както трябва, но това не променя факта, че вчера във два от твоите постинга си противоречеше. И аз ги постнах. Не целя да се заяждам. Просто не разбрах какви ти са очакванията.

А това за roll-over-a може да го приема, но тогава защо той е по-голям при call опциите? Задай си този въпрос! Значи все пак инвеститорите са склонни да си направят roll-over за call опциите в повече, отколкото за put опциите и са склонни и да надплащат повече за call опциите при този roll-over. С две думи ако няма мнозинство от бикове, това няма да се случи. Period!

Коментар

На тези нива CIEN, не пипам. На времето като я викнах за купуване на 2.50 я напазарувах. Сдадох им я с голямо удоволствие на 3.2(

Коментар

Коментар

panda, pari se easewat dosta seriozno oshte ot sredata na dekemvri ama nali znaesh towa hich ne e wajno nito za ikonomikata nito za equity markets i nikoine si prawi truda pogledne

Коментар

Коментар

naivnik, kwo mu se chudish na gm, wzimaq CIEN dneska she stigne do 7.5

Коментар

kakto kazah ne chetesh kakto trqbwa.
                      Shto se otnasq do VIX-a ne se li doseshtash che moje da ima i ciklichni faktori... kato naprimer rolling-over-a koito teche w momenta i moje bez fundamentalna prichina da se namali implied volatility na opciite,

Коментар

Хехе, не знам може би наистина ще трябва много да ми обясняваш, но все пак не съм от вчера в този бизне и мога със 100% сигурност да ти кажа, че не си прав. Не съм съгласен, че няма majority и minority. Има. В екстремните моменти на пазара винаги има повече бикове или повече мечки. И това точно показва VIX. Ако искаш прати писмо до CBOE и им кажи, че индексът им е пълна глупост и така нататък. Те може и да ти обяснят накои основни неща от психологията на пазара, но едва ли ще си губят времето. Аз не искам да си го губя в такива спорове. Но ти просто не си прав. Това, което ти имаш предвид е че винаги купувачите са равни на продавачите, но има разлика между броя на купувачите и продавачите в даден момент и между броя на хората, които мислят, че пазарът ще пада иле ще се качва. Ако това, което казваш е вярно, то тогава пазарът ще стои само на едно място. )) Нали разбираш какво искам да кажа. Айде със здраве!

Коментар

Сега пък, какво не му харесаха на GM??? Нещо много взеха да не харесват, ще изчакам до довечера и може би тръгвам за надолу.

Коментар

Rogue, bqh napisal edin dosta dylyg otgowor na twoq wypros, no ne izleze wyw foruma, i sega me myrzi da go pisha pak i go dawam w kratka forma. A i zashto trqbwa da te swetwam po osnowni polojeniq. Moite pozdrawleniq za twoite analizi naistina me karat da se zamislq (no ne za dylgo), moje i da si prav w kraina smetka wsichko e wyzmojno.
                            Otgowora na wyprosa za moite ochakwaniq za posokata mojesh i sym da go dadesh ako chetesh po-wnimatelno.
                            I kato kazwam obyrkani komentari na mediite nqmam predwid twoite komentari a komentarite na mediite.
                            I samo oshte neshto - nqma majority i minority, a winagi ima tolko mechki kolkoto i bikove, wyprosa e momentum-a. ne iskam da te spora poweche s tebe shtoto trqbwa mnogo neshta da ti obesnqwam...
                            Uspeh! i moq sywet e namali exposure-a winagi mojesh da dobawish posle....)))

Коментар

Наивник явно пак си заложил на дейтрейдинга!

Коментар

Не, и путове нямам. В общи линии съм зареден с мини-та. Дълъг S&P, Къс DJIA, NASDAQ100. Просто смятам, че днес пазара няма да мърда много-много, особено в очакване на голямото добрутро да се изкаже - IBM, MSFT, AMD, EBAY и т.н. Очакмам един хубав преспивен ден, със много влизания и излизания за малко кинти в двете посоки. Ще видим)

Коментар

Working...
                                X