If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
новият айфон май ще го пускат Q4..така, че не се знае знае ли се.
имаше една статия че нещата изглеждат сякаш мениджмънта в повечето конкуренти на AAPL притежава много акции и му дреме на шапката... сугурно има доза истина за да са толкова импотентни.. Единствено Самсунг се оказа достоен конкурент...
Ебати портфолиото имам щом като не може да бие индекстите днес... обемите са Стил БФБ и отново се помпат small caps.
Вторачил съм се във една акция и докато не брейкне няма да ставам оптимист. Продадох епъл, едни 14% стигат.. оставям на феновете да гледат отчета
Ебати портфолиото имам щом като не може да бие индекстите днес... обемите са Стил БФБ и отново се помпат small caps.
Вторачил съм се във една акция и докато не брейкне няма да ставам оптимист. Продадох епъл, едни 14% стигат.. оставям на феновете да гледат отчета
Вижте какво става. Big blue turns stocks green , IBM ъп 5% ДАУ ъп 180 точки..
дотук добре, но новините от последния час за мен са по-скоро беъриш, защото си мисля че доларът ще направи отит да поскъпне много, просто засега купуват леко докато дойде подходящия момент да ударят мощно.. комодитис ще се спихнат оттам една 15% и т.н.
много графики на кръстопът... важен е финала..
Защото е очевиден балон. А и що в Конгреса почнаха да си говорят, е златото било пари - а то не е и няма как да бъде пари, е нормално един балон в даден момента на уефория и прегрявне да достичне връхна точка, след което балонът да се спука. Виждам златото на в редйдж 1300-1400.
Браво,моите поздравления за златото,но за 1300-1400 не съм още убеден,че ще стигне,но може и да си прав!
Да не кажете, че не съм ви казал.
Биг Блуе ще е 2-3% нагоре довечера оттам и цялата технология, ако БоА покаже силни резултати го очаквайте ДАУ на 200+ точки.
Златото ще затвори на под 1600 до края на седмица и няма да се върне скоро на такива нива.
ЕУР/УСД първа спирка на 1.4444.
Поздрави
Вижте какво става. Big blue turns stocks green , IBM ъп 5% ДАУ ъп 180 точки..
Коментар