Ники Месоту в телевизора
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво ще стане с Лева ако Гърция излезе от Еврозоната?
Collapse
X
-
Засега гърчолята сдадоха багажа
Няма опасност за бг Бамките
Гръцкият парламент одобри мерките за икономии
http://m.vesti.bg/temi-v-razvitie/te...onomii-6039490Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеДобре де, наука е, наука за непознаваемото и непредвидимото. Я фърли сеа един боб да видим как ще свърши световната финансова криза.
Е има едно "свотовноту финансова криза", дето е дежурното оправдание на БГ бизнесмена и БГ политика, която манта е използвана да оправдава €300 заплати в родната земя. Ако говориш за тая "световноту финансова криза" - тая няма да свърши. Нов модел мерджан излиза всяка годину - трябва шефа да не се излага. Лизинг до дупка, ниски заплати и "световноту финансова криза".
Тази така непонятна наука дава обяснения за много от долу зададените въпроси#dagoduhatbednite
Коментар
-
Първоначално изпратено от Българей Разгледай мнениееЙ , има си точни науки и теоретични науки ... може ли да си толкова елементарен и да ти позволяват да пишеш тука..
Може ли ми кажи да си толкова необразован и да пишеш в инвеститорски форум???
Коментар
-
Първоначално изпратено от stoio68 Разгледай мнение.. и да каже България ОXI все тая. Достатъчно е 15 от 28 държави да одобрят гешефта и нашите 80 милиона заминават в таверната
Коментар
-
Сега на стана ли ви ясно че България е колония?Без дори да ни питат решиха че трябва да даваме пари на Гърция.Еми това дори в СССР го нямаше.Сега се радвайте.А лайнарските БТВ и Нова мълчат и думица не обелват.....Да са ви честити ЕС и НАТО.Да са ви честите независимите честни и неподкупни медии и свободата на словото.И сега тоя народ ако не се вдигне Не знам какво може да го събуди от дълбокия сън
Коментар
-
То остана да не каже ОХИ..те 13 милиарда ще си ги раздадат като нафорка набързо и ще свършат за броени часове дето се вика.България от къде на къде ще ги взема в заем да ги налива в бездънна каца ? Тези които взеха решение да ги спасяват първо трябва да дадат собствените си заплати в заем на Гърция и после да натоварват държавите си, а България на тези сбирки въобще дори и не е била канена да присъства. От България нищо не зависи.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениесегашното правителство, но в случай, че реши нещо по различно от англичаните ще съм пред парламента.
Ха да видим как ще се надупи сега Тиквоний втори, много го умее това....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеОбъркал си желаното с реалното.Икономиката никога не е била наука и никога няма да бъде.Това че си необразован си е твой проблем.Колкото и да напиняте УНСС не е училище и ви личи от Космоса
Може ли ми кажи да си толкова необразован и да пишеш в инвеститорски форум???
Коментар
Коментар