IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Interactive Brokers - директно или през интродюсър?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от hamorphis Разгледай мнение
    Що не пробваш с Paysera? Депозирам и тегля от Интерактив без грам грижи. Ама аз го предложих това вече. И да -- напълно безплатно е. 0 лева такса.

В долари ли?

Коментар

• Що не пробваш с Paysera? Депозирам и тегля от Интерактив без грам грижи. Ама аз го предложих това вече. И да -- напълно безплатно е. 0 лева такса.

Коментар

• Първоначално изпратено от representjah

Силно се съмням някой с Българска адресна регистрация / местоживеене да направи тоя номер с който и да било виртуален IBAN. И аз съм пробвал с Трансфервайз към Америтрейд в долари, ама нъцки - нито входящи, нито изходящи преводи стават. Щатската система за разплащия е различна, и не позволява измислени герои като нас с виртуални routing numbers да си прехвърлят свободно парите. Ако си в САЩ - всичко си е окей.

Много е вероятно колегата, който е успял да е с Американско гражданство / местоживеене.
        Той е написал, че депозира с Револют. Какъвто и гражданин да е и каквито и сметки да има, депозита през Револют си е депозит през Револют. Самия револют е идентичен независимо дали си с местожителство BG или US.

За съжаление не отговаря, за да получим информация какво точно прави.

Коментар

• Някой депозирал с Revolut в IB във валута USD??? Когато тръгна да въвеждам виртуалната банкова сметка от IB в Револют, тя съдържа и буквата U по средата. Самия Револют не приема номер на сметка с буква?
          Как се преодолява този проблем? Избирам опцията с Wire transfer.

Някой дали е успявал?

Коментар

• Първоначално изпратено от hamorphis Разгледай мнение

Не.
            Ти не си, но тук имаше един колега, който каза, че е и ме интересуваха стъпките, но нещо не отговаря.

Коментар

• Първоначално изпратено от Invest Man Разгледай мнение
              Някой депозирал през Револют в долари???
              Не.

Коментар

• Някой депозирал през Револют в долари???

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
                  Моля при преводи в Долари да използвате ABA Routing number, както и Bank Account Number. При въвеждането на bank account number, моля въведете само цифрите преди буквата U!

Моят проблем е тегленето в долари IBKR -> Revolut

Съпорта на тези мошеници от Р. са някакви пълни дебили.
                  Мен ме интересува конкретно някой депозирал от Револют в долари, иначе за банковия трасфер през SWIFT е ясно!

Коментар

• Моля при преводи в Долари да използвате ABA Routing number, както и Bank Account Number. При въвеждането на bank account number, моля въведете само цифрите преди буквата U!

Моят проблем е тегленето в долари IBKR -> Revolut

Съпорта на тези мошеници от Р. са някакви пълни дебили.
                    Научете най-често задавните въпроси на международните пазари. Прочетете повече.

Коментар

• Първоначално изпратено от b0jkata Разгледай мнение
                      Аз от револют пращам в долари и няма никаква такса.
                      Здрасти , колега, би ли посочил стъпките на депозит в долари през Револют. До сега съм депозирам само с обикновенни банкови трансфери в евро и после съм превалутиеал в самата платформа.

Каква опция избираш в IB когато ще депозираш с Револют? Wire трансфер?

Виждам, че в Револют полетата не са като при банковия трансфер, къде вкарваш номера на акаунта.

Били дал стъпките една по една. Предполагам, че и други колега биха тествали депозит с Револют.

Благодаря предварително!

Коментар

• Първоначално изпратено от MoRd3ka1 Разгледай мнение

Този SEPA превод как става? Аз пробвах с Revolut, дали ще се получи? Според IB те не препоръчват електронни банки, но ако предоставя точно информацията при трансфера ще се получи.
                        И с Paysera става с нула такса.

Коментар

• Първоначално изпратено от b0jkata Разгледай мнение
                          Аз от револют пращам в долари и няма никаква такса.
                          Здравей,

може ли да поясниш как по-точно го правиш? Аз срещам този проблем:

https://community.revolut.com/t/tran...e-broker/40162

Коментар

• Аз от револют пращам в долари и няма никаква такса.

Коментар

• Първоначално изпратено от sirFaith Разгледай мнение

Account management == >> (от ляво менюто с многото позиции) = > Transfer and pay = > transfer funds .. и има депозит .... реално аз съм евро... SEPA превод ( посления път го наредих 17:30 .. на следващия ден в 16:00 парите бяха заверени по сметката и ми взеха такса 2 евро трансфер към Германия ) ... виж ако си в долари може би разходите по депозита на средства ще са повече....
                              Този SEPA превод как става? Аз пробвах с Revolut, дали ще се получи? Според IB те не препоръчват електронни банки, но ако предоставя точно информацията при трансфера ще се получи.

Коментар

• Първоначално изпратено от MoRd3ka1 Разгледай мнение
                                Привет, направих си акаунт в IB, но немога да разбера как мога да вкарам пари вътре, доколкото разбрах немога чрез Дебитната си карта, някой може ли да ми помогне с този въпрос? По какъв начин мога да вкарам пари в акаунта? Благодаря Ви предварително.
                                Account management == >> (от ляво менюто с многото позиции) = > Transfer and pay = > transfer funds .. и има депозит .... реално аз съм евро... SEPA превод ( посления път го наредих 17:30 .. на следващия ден в 16:00 парите бяха заверени по сметката и ми взеха такса 2 евро трансфер към Германия ) ... виж ако си в долари може би разходите по депозита на средства ще са повече....

Коментар

Working...
                                X