IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Contrarian investing

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• някой контрариан следи ли райфата?
    Многоо ниски нива е и голяма опастност от Русия де!

Коментар

• METAL FOREVER

COPX & SLX най-накрая отприщиха. Чакам от месец и нещо вече

За съжаление йената се дъни засега (дълъг съм при FXY) , но ще видим. Петрола (USO) го задържам, но направи сериозна корекция и ако продължи и другата седмица да спада ще закривам.

China (HAO, CAF, FXI) също може да стане интересна скоро.

успех

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
        Проти, срина се под 10 и още как.
        Никой не може каза где ще се спре и задъни.
        Як кинжал, хич не си и помислям .... Нека се поустанови някъде и при абсолютно капитулационно рси - па тогава внимателната може и да посегнем...

http://www.finviz.com/quote.ashx?t=BVN
        само да минат опциите на SPX и на тея BVN strong buy, ич не ме интересува къде ше спре ... ако се върне да си потвърди дъното газ ако ли не пак газ ...

Коментар

• Първоначално изпратено от stat counter Разгледай мнение
          Инвестиция в публични дружества на ДПС...?

ПС. и мен не ме кефи идеята, но си е Contrarian investing отвсякъде.
          Звучи интересно - дай примерен списък
          За някои сами се досещаме - по спада ще ги познаете
          За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Инвестиция в публични дружества на ДПС...?

ПС. и мен не ме кефи идеята, но си е Contrarian investing отвсякъде.

Коментар

Прот, щом и днешния ден с релийф рали на злото и среброто BVN се скинва - не е добре мисля работата, ще има още болка май.
              Първо да изчакаме да видим ще ли да се сурне под знаковите 10$
              Проти, срина се под 10 и още как.
              Никой не може каза где ще се спре и задъни.
              Як кинжал, хич не си и помислям .... Нека се поустанови някъде и при абсолютно капитулационно рси - па тогава внимателната може и да посегнем...

http://www.finviz.com/quote.ashx?t=BVN

Коментар

• So far so good.
                Под 1,20 съм аут, а целта е 2,40 (и над 70% профит)
                risk/reward=1/4
                Last edited by ED; 11.06.2014, 14:04.

Коментар

• Първоначално изпратено от ED Разгледай мнение
                  Едно интересно пени - MNGA
                  За момента е било: http://finance.yahoo.com/echarts?s=M...=MNGA;range=5d

Коментар

Дано си запазил Браса - че е над 6% на примаркет
                    Ти пък, още не съм изхарчил дивидента .... PBR ми е към 25% от портфейла
                    Ще го чакам на 17.5-18 или малко след финалите - да намажем и ние от еуфорията покрай световното.

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                      Да бе , и аз така си мисля. Нека да видя златото под 1100 и тогава ще си взема малко за цвят . Гледам ги тези ABX, NEM, BVN , PAAS.
                      Малко ме нерви перспективата пред петролната индустрия като цяло и ще взема да ги разкарам PBR, ......ама като мине 17
                      На БФБ се разглезих и 20% up не ме кефят
                      Дано си запазил Браса - че е над 6% на примаркет

Коментар

Прот, щом и днешния ден с релийф рали на злото и среброто BVN се скинва - не е добре мисля работата, ще има още болка май.
                        Да бе , и аз така си мисля. Нека да видя златото под 1100 и тогава ще си взема малко за цвят . Гледам ги тези ABX, NEM, BVN , PAAS.
                        Малко ме нерви перспективата пред петролната индустрия като цяло и ще взема да ги разкарам PBR, ......ама като мине 17
                        На БФБ се разглезих и 20% up не ме кефят

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                          Никой ли не играе контра на златарите ? Защо BVN се сурна толкова - доколкото виждам има доста кеш и нямат дълг
                          http://www.gurufocus.com/stock/BVN

Коментар

• Едно интересно пени - MNGA

Коментар

• FXY се очертава с потенциал засега. Все още има мегдан за влизане
                              Last edited by ED; 20.05.2014, 23:26.

Коментар

Е къв пък е тоя сигнал и кеф да се купува близо до годишните върхове и при рси 68 ?
                                Най малкото е антиконтрарно...
                                Има вероятно ударено дъно и обръщане на тренда. След пробива на 9.80 предполагам че ще направи кратка корекция до към 9,70/50, след което трайно на север. Малка позиция със стоп на 9,20 е повече от приемлив риск.
                                Не знам на какъв тайм фрейм гледаш РСИ, но под седмична графика не ме кефи. Това за годишните върхове пък изобщо не ме вълнува.

п.с. индидкаторите се формират от цената, а не обратното, така че отдавна не се съобразявам с такива. Изключение правят МА и обемите в някои случаи, както и ако видя ясно формирана дивергенция при RSI или MACD (отново на седмична).

Коментар

Working...
                                X