If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
COPX & SLX най-накрая отприщиха. Чакам от месец и нещо вече
За съжаление йената се дъни засега (дълъг съм при FXY) , но ще видим. Петрола (USO) го задържам, но направи сериозна корекция и ако продължи и другата седмица да спада ще закривам.
China (HAO, CAF, FXI) също може да стане интересна скоро.
Проти, срина се под 10 и още как.
Никой не може каза где ще се спре и задъни.
Як кинжал, хич не си и помислям .... Нека се поустанови някъде и при абсолютно капитулационно рси - па тогава внимателната може и да посегнем...
само да минат опциите на SPX и на тея BVN strong buy, ич не ме интересува къде ше спре ... ако се върне да си потвърди дъното газ ако ли не пак газ ...
Прот, щом и днешния ден с релийф рали на злото и среброто BVN се скинва - не е добре мисля работата, ще има още болка май.
Първо да изчакаме да видим ще ли да се сурне под знаковите 10$
Проти, срина се под 10 и още как.
Никой не може каза где ще се спре и задъни.
Як кинжал, хич не си и помислям .... Нека се поустанови някъде и при абсолютно капитулационно рси - па тогава внимателната може и да посегнем...
Ти пък, още не съм изхарчил дивидента .... PBR ми е към 25% от портфейла
Ще го чакам на 17.5-18 или малко след финалите - да намажем и ние от еуфорията покрай световното.
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Да бе , и аз така си мисля. Нека да видя златото под 1100 и тогава ще си взема малко за цвят . Гледам ги тези ABX, NEM, BVN , PAAS.
Малко ме нерви перспективата пред петролната индустрия като цяло и ще взема да ги разкарам PBR, ......ама като мине 17
На БФБ се разглезих и 20% up не ме кефят
Прот, щом и днешния ден с релийф рали на злото и среброто BVN се скинва - не е добре мисля работата, ще има още болка май.
Да бе , и аз така си мисля. Нека да видя златото под 1100 и тогава ще си взема малко за цвят . Гледам ги тези ABX, NEM, BVN , PAAS.
Малко ме нерви перспективата пред петролната индустрия като цяло и ще взема да ги разкарам PBR, ......ама като мине 17
На БФБ се разглезих и 20% up не ме кефят
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Никой ли не играе контра на златарите ? Защо BVN се сурна толкова - доколкото виждам има доста кеш и нямат дълг http://www.gurufocus.com/stock/BVN
Е къв пък е тоя сигнал и кеф да се купува близо до годишните върхове и при рси 68 ?
Най малкото е антиконтрарно...
Има вероятно ударено дъно и обръщане на тренда. След пробива на 9.80 предполагам че ще направи кратка корекция до към 9,70/50, след което трайно на север. Малка позиция със стоп на 9,20 е повече от приемлив риск.
Не знам на какъв тайм фрейм гледаш РСИ, но под седмична графика не ме кефи. Това за годишните върхове пък изобщо не ме вълнува.
п.с. индидкаторите се формират от цената, а не обратното, така че отдавна не се съобразявам с такива. Изключение правят МА и обемите в някои случаи, както и ако видя ясно формирана дивергенция при RSI или MACD (отново на седмична).
Коментар