Първоначално изпратено от pipbel
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Contrarian investing
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениетази сутрин гилд-а чак от уса един приятел ми го препоръчаше! били тамошната сфарм , много скъпи вееее! Контрариан нали е нещо дето се е скапало като Раша, едив?
А да наричаш безспорния световен лидер във вирусологията ( а тя е може би с най голям потенциал в медицината) "тамошна сфарм" си е баси обидата...
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеA ти нещо от препоръчаното в началото на ноември вкара ли в употреба ?
Ако беше щеше да си докараш поне 40% за няма 4 месеца, и то без левъридж .
Вместо това си вече на - 20% при чичо..
Ама айде от мене да мине.
Понеже ти знам слабоста към сектора - купи си сега GILD и малко ENTA.
Половината, ако се спихнат добре при корекция - удвои и утрои.После забрави.
След година ги погледни и предполагам ще имам едно мерси.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениенещо ново да следите момчета?
Ако беше щеше да си докараш поне 40% за няма 4 месеца, и то без левъридж .
Вместо това си вече на - 20% при чичо..
Ама айде от мене да мине.
Понеже ти знам слабоста към сектора - купи си сега GILD и малко ENTA.
Половината, ако се спихнат добре при корекция - удвои и утрои.После забрави.
След година ги погледни и предполагам ще имам едно мерси.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеей забравихте я тая тема за наопаки инвестиращите?!?!
я дайте някоя нова идея за нахендряне Пиб ти си цар дай нещо!
Системата е ОК и работи ! При това те и хеджира.
Ааа, да не забравя и друг добър плей - и къс чичо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
правилно!
Купил съм в петък на 18 ще гледаме мача
Коментар
-
Абе гледам хубава темичка сте отворили ама само да ви кажа че когато някой цитира че Бъфет ползва този стил не е точно прав.
Всъщност Бъфет ползва този стил само веднъж през далечната 1987-ма година по време на петролната криза когато народа масово започва да продава Coca-Cola акции без видима причина тогава Бъфет съвесем примерено се сдобива с контролният пакет на Coca-Cola на много изгодна цена доста под пазарната. Запитан защо го е направил Бъфет отговаря:"Когато компанията която ти носи 20% годишна доходност от както си бил на 6 има затруднения си длъжен да и помогнеш !"
Всички знаем как свършва историята и факта че Coca-Cola е в основата на финансовото състояние на Бъфет.
Ето и линкче да прочетете:
http://247wallst.com/banking-finance...s-of-all-time/http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеМи аз не я следя, ала по принцип - щом те е пъз много - влизай !
правилно!
Купил съм в петък на 18 ще гледаме мача
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениенякой контрариан следи ли райфата?
Многоо ниски нива е и голяма опастност от Русия де!
Коментар
Коментар