Сеч сеч сеч никаква прошка
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеИ аз така си мисля. Много има да расте. Минимум до Дау 30 000. Така, че дългите са за предпочитане. Пробивът на най високите нива е при всички индекси. Много кеш има напечатан, който постепенно се връща на пазара и има да се връща и връща. А сега май е редът индексите да се набалончат.
За това ако си дълъг дългосрочно няма как да загубиш.
Корекция и временни спадове не ме интересуват много, ако падне над 1%-2% отварям нова дълга.
Пазара е обречен да върви нагоре, поради Макроикономически фактори.
Да не говорим, че никой няма да остави пазара да падне, ще го подпират до безкрай.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеЩом преди тоя дълъг уикенд няма разпродажби масово и пазара не може да падне даже 1% значи другата седмица ще вдига здраво.
Голямото срутване на пазара се отлага за неопределено дълго.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеМоето момче,аз от кога играя реал-ти не си чувал за NYSE!
не ЗНАМ ЩО СЕ ДЪРЛИШ С МЕН И МИСЛЯ ДА НЕ ТИ ОТГОВАРЯМ ПОВЕЧЕ НА ПРОСТАШКИТЕ ПОСТОВЕ.
П.С. някак ти се понижи тона от как пазара върна
Пазара като гледам, не иска да пада.
1% е надолу от върха и вие вече сте се натопорчили.
Е то не може да прави 5 седмици по 1% на ден растеж, трябва и малко да върне.
Ама като гледам няма паника, няма масово разпродаване, 1% мижав е надолу, на тва корекция ли му викате?
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеП.С. някак ти се понижи тона от как пазара върна
П.С. @ Равновесие: Няма да барам за сега. Ще гледам да прочета малко инфо този уйкенд. Ще докладвам какво съм разбрал. Добре, че и понеделник е затвореноLast edited by snaky; 24.05.2013, 20:58.
Коментар
-
NYSE
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеЧе то на Виртуал Трайдер-а за кво ти е стол лос.
Там като се занулиш и отваряш нов акаунт
не ЗНАМ ЩО СЕ ДЪРЛИШ С МЕН И МИСЛЯ ДА НЕ ТИ ОТГОВАРЯМ ПОВЕЧЕ НА ПРОСТАШКИТЕ ПОСТОВЕ.
П.С. някак ти се понижи тона от как пазара върнаАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар