IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Дааа, Тесла дропна...

Ще се сетят скоро феновете, че Тръмпи и близките му сподвижниците искат и обещават диаметрално противоположни неща, които няма как да се случат...

Срещу дивия популизъм винаги стои брутален рационализъм!

Коментар

• https://coincodex.com/crypto/peanut-the-squirrel/

Толкова сме 2021, че чак боли.

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
        Ако четем с разбиране постовете на Петърчо, то той официално обяви края на мечия тренд при нафтовозите. Ще видим дали отново е прав. Чакаме.
        Много е задобрял - едно време имаше поне +-2 дни - вече ги кове до час. Цар!!!

Коментар

Да разбирам ли, че петърчо обявява мечи тренд и за среброто?
          Още е рано. До края на деня има време да обясни как всъщност е имал предвид да се купува.

И една забележка ,често срещано е при аматъорчета и лайци да говорят за "Тренда" ....без да споменават за какъв TF (Time Frame) става въпрос.На руски не знам как се превежда,но на български е времева рамка.Защото един актив може да има 10 различни тренда по едно и също време забележи.Невероятно, нали
          Last edited by RUBLA; 14.11.2024, 15:21. Причина: Спазвайте добрия тон!

Коментар

• Да разбирам ли, че петърчо обявява мечи тренд и за среброто?

Още е рано. До края на деня има време да обясни как всъщност е имал предвид да се купува.

Коментар

Никакви удръжки. Почти всички танкери са регистрирани в юрисдикции с 0%. Иначе са датчани. Май само Евронав преди сделката бяха в ЕС-то. В тоя бизнес си или грък или скандинавец. Аз гърци не купувам, щото съм работил с такива. Хората обаче направиха много пари от Okeanis.
              Като имах ZIM получих мега тлъсти дивиденти, но по спомени ми удържаха 30% щото бяха регистрирани в Израел.
              Затова питах, както се казва...
              Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
                Кой се нааака със среброто?

Наакаха се едни "печеливши" ватничета.Асенчо и той се наака, затова и мълчи

Коментар

Не вярвах, че е възможно, но тука надскочи себе си
                  Като излязох по обед обясняваше как нафтовозите са в терминален стадий и не бива да се пипат и с лайняна пръчка, а сега обясняваш да се бърза с купуването, че не останаха.
                  ... баси, предвид този каква обратна Ванга е, почвам да се притеснявам.
                  Развълнуван си и не си си сложил очилата
                  Или взимаш пример от двата ТОП Пинокиовци на форума,.Шестака и плътно следващия го Николайчо

Коментар

Ако чакаш да уцелиш дъното точно до цент,няма и да влезеш.
                    Още сега може да почнеш да влизаш на части през някакви нива
                    Днес даже е идеално .Булиш дивергенция вече има на дневна
                    Не вярвах, че е възможно, но тука надскочи себе си.

Като излязох по обед обясняваше как нафтовозите са в терминален стадий и не бива да се пипат и с лайняна пръчка, а сега обясняваш да се бърза с купуването, че не останаха.

... баси, предвид този каква обратна Ванга е, почвам да се притеснявам.

Коментар

• Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
                      Терзо, TRMD нали е Английска компания или бъркам? Ако да данък дивидент 0 ли е?
                      Никакви удръжки. Почти всички танкери са регистрирани в юрисдикции с 0%. Иначе са датчани. Май само Евронав преди сделката бяха в ЕС-то. В тоя бизнес си или грък или скандинавец. Аз гърци не купувам, щото съм работил с такива. Хората обаче направиха много пари от Okeanis.

Коментар

Пропускаш една много голяма разлика.Ватника е дей трейдър,докато ти си дългосрочен
                        Ти просто инвестираш дългосрочно с грешен вход,като така губиш и време,а имаш и пропуснати ползи.

Мисли логично,един падащ нож никога не обръща веднага и да тръгне с космическа скорост нагоре.Падаща акция с месеци,още толкова ще се въстановява и едва тогава може да почне здравословен растеж.Тогава и се купува,във времето когато въстановява.При твоя случай поемаш риск тази акция да продължи да пада с месеци.Сигурно няма знаеш
                        Аре сега , дей трейдър.
                        По скоро дей фантазьор.

Коментар

Не бе батко, нямам TRMD, ама се облизвам като кума лиса и се чудя кога е подходящия момент да влезна тука, така да се каже силово.
                          Кога е според вас този момент колеги?
                          Ако чакаш да уцелиш дъното точно до цент,няма и да влезеш.
                          Още сега може да почнеш да влизаш на части през някакви нива
                          Днес даже е идеално .Булиш дивергенция вече има на дневна

Коментар

• Терзо, TRMD нали е Английска компания или бъркам? Ако да данък дивидент 0 ли е?
                            Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

Просто я дръж и не се панирай.Ще отскочи.
                              Входа ти е бил грешен и сега си разкрачен като радка.Така бяха и Асенчо и Шестака навремето.На тоя втория съм му проверявал поне 5 сделки и знам какво говоря.Вземи си поука и не лови падащи ножове.Виждаш,че ти действа и емоционално
                              На края на месеца трябва да е над 25.3 .Тук продажбата би била грешка,осен ако няма сериозна фундаментална причина
                              Дългсрочно обаче тази акция ще пада,така ще след отскоците излизай
                              Не бе батко, нямам TRMD, ама се облизвам като кума лиса и се чудя кога е подходящия момент да влезна тука, така да се каже силово.
                              Кога е според вас този момент колеги?

Коментар

В момента TRMD е "падащ нож". Цената сгъна почти 50% спрямо върха и продължава да пада. Имат див ийлд от 25% (приблизително).
                                Ще се хвърлиш ли там и кога?
                                TRMD - Torm Plc Stock Price and Quote
                                Просто я дръж и не се панирай.Ще отскочи.
                                Входа ти е бил грешен и сега си разкрачен като радка.Така бяха и Асенчо и Шестака навремето.На тоя втория съм му проверявал поне 5 сделки и знам какво говоря.Вземи си поука и не лови падащи ножове.Виждаш,че ти действа и емоционално
                                На края на месеца трябва да е над 25.3 .Тук продажбата би била грешка,осен ако няма сериозна фундаментална причина
                                Дългсрочно обаче тази акция ще пада,така ще след отскоците излизай
                                Last edited by danetha; 13.11.2024, 17:10.

Коментар

Working...
                                X