много по скоро ще е може би още другата година ще го видим , пазара като тръгне надолу и паниката настава
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Martingale Разгледай мнениетака е. ситуацията е точно като 2004 когато се махаше патерицата и си имахме ръст до 2008 фундаметалс дривън. междудругото ако европа тругне стабилно 2014 ще имаме още един добър фундаментален индикатор за уса.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениехахо и 50 qe да има отиваме на 8400 , графиката го иска
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеТи играеш на маржин, не трябва да ти пука чак толкова какво става с икономиката, а по-скоро какво пазара мисли че ще става следващите ден два. Хоризонта и играта трябва да съвпадат. За това и играта на маржин е толкова трудна, защото реално ако използваш анализи и прогнози правени за хора чиито хоризонт е е от шест месеца нагоре за да играеш в рамките на деня, то тези прогнози и анализи са реално безполезни.
Лично аз си нямам идея каква ще е краткосрочната реакция на пазара при намаляване на КУ. Всъщност сега се говори за започване на намаляване, а не за премахване. Личното ми мнение е че е добре да почнат веднага когато икономиката се стабилизира, а на мен вече американската икономика ми изглежда стабилизирана.
Но как ще реагира пазара на това си нямам идея. Най-вероятния сценарии, всъщност най-логичния от лично моя гледна точка ми изглежда първоначален спад, след това игра в рейндж, до като не стане ясно дали печалбите на компаниите и потребителското търсене са силно зависими от КУ. Ако се окаже че печалбите почват да падат, а потреблението да стагнира - т.е. че са били зависими от КУ то пазара ще падне. Ако след три до шест месеца се окаже че не са зивисими ще се изстреля. но дали пазара мисли като мен е божа работа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеСпоред вас ако спрат QE какво става с икономиката?
Набрала ли е достатъчно скорост да продължи на собствен ход?
Лично аз си нямам идея каква ще е краткосрочната реакция на пазара при намаляване на КУ. Всъщност сега се говори за започване на намаляване, а не за премахване. Личното ми мнение е че е добре да почнат веднага когато икономиката се стабилизира, а на мен вече американската икономика ми изглежда стабилизирана.
Но как ще реагира пазара на това си нямам идея. Най-вероятния сценарии, всъщност най-логичния от лично моя гледна точка ми изглежда първоначален спад, след това игра в рейндж, до като не стане ясно дали печалбите на компаниите и потребителското търсене са силно зависими от КУ. Ако се окаже че печалбите почват да падат, а потреблението да стагнира - т.е. че са били зависими от КУ то пазара ще падне. Ако след три до шест месеца се окаже че не са зивисими ще се изстреля. но дали пазара мисли като мен е божа работа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеСпоред вас ако спрат QE какво става с икономиката?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЩе си загубиш парите с това твърдоглавие
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение,е как.
Само го дръжте гадното добиче'че вече съм на западнияя бряг.
В Лос Анджелис е друг свят'нищо общо с Ню Йорк.
Утре отивам да потрейдвам в казината на Лас Вегас,да видим
Поздрави на Хахото
П.С. Мамуне тука пълно с мамуняци-и пак си живеят по-добре от нас
Поздрави и приятно изкарване в US and A
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеБях сигурен, че ти си виновен!!! Приятно изкарване!!!
Само го дръжте гадното добиче'че вече съм на западнияя бряг.
В Лос Анджелис е друг свят'нищо общо с Ню Йорк.
Утре отивам да потрейдвам в казината на Лас Вегас,да видим
Поздрави на Хахото
П.С. Мамуне тука пълно с мамуняци-и пак си живеят по-добре от насАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеАз мисля че QE ще остане под една или друга форма доста дълго. Не мисля че някой мисли за сега сериозно да спира QE.
Септември е много рано, аз го виждам най-рано септември 2014 (но само ако икономиката е набрала скорост и се движи стабилно напред) нещо което за момента не се наблюдава. Има някакво развитие и растеж но е много слаб и главно се дължи на стимулите в икономиката.
Така че QE ще остане с нас за дълго.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеАз мисля че QE ще остане под една или друга форма доста дълго. Не мисля че някой мисли за сега сериозно да спира QE.
Септември е много рано, аз го виждам най-рано септември 2014 (но само ако икономиката е набрала скорост и се движи стабилно напред) нещо което за момента не се наблюдава. Има някакво развитие и растеж но е много слаб и главно се дължи на стимулите в икономиката.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Martingale Разгледай мнениевсички анализи които колегите ми дават индикрат спиране на ку4 през септември. Пак съм оптимист но с някой странгъл за гарнитура.
Коментар
Коментар