Първоначално изпратено от hemilio
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнението ще избуши за 5 мин надолу това е ясно ама кога незнам
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеОставил съм нещата на самотек.
Ако оттук нататък СП500 не вдигне над 1713 и НАСДАК 100 над 3155, значи ще захлебя. Ако минат тези нива.... ще продължавам да очаквам тези "5 минути" през октомври, но с нови пари по късите позиции.Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениети си ветеран ще се справиш
Ако оттук нататък СП500 не вдигне над 1713 и НАСДАК 100 над 3155, значи ще захлебя. Ако минат тези нива.... ще продължавам да очаквам тези "5 минути" през октомври, но с нови пари по късите позиции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнението ще избуши за 5 мин надолу това е ясно ама кога незнам
П.П. Сигурен съм, че дръпна ли на морето, а то ще е около средата на този месец (където ходя без компютър), ще се случат тези "5 минути".
На карък ще е работата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениесамо дръж ще излезе
Задържането на капитал в губеща позиция не ми е по вкуса.
Ама ще видим.
П.П. Правя някакви селове на връхчетата от последните дни, но нищо чудно да ги изгърми пазара наведнъж.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеаноне винаги съм уважавал твойте мнения но с нов бърз връх над 600 в рамките на тази година НОВИНАТА ще изтече чак другата година септемри октомври . и ще бъде нещо брутално . а до тогава и своевременно дау така или инак ще си пада ЩЕ ИМА И БАРЧЕ 1000-2000 пункта на там отидоха нещата . всичко се повтаря а хората си забравят
ГОЛЯМ АНАЛИЗ А
Сега си мисля, че като "опарен" може и да съм прав, но кой знае....
Само споделям мисли и наблюдения.Last edited by anon6706; 09.08.2013, 22:17.
Коментар
-
аноне винаги съм уважавал твойте мнения но с нов бърз връх над 600 в рамките на тази година НОВИНАТА ще изтече чак другата година септемри октомври . и ще бъде нещо брутално . а до тогава и своевременно дау така или инак ще си пада ЩЕ ИМА И БАРЧЕ 1000-2000 пункта на там отидоха нещата . всичко се повтаря а хората си забравят
ГОЛЯМ АНАЛИЗ А
Коментар
-
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнениеКолега темата си е тема пазара си е пазар ...все о=ще няма ме сигнал на тотална разпродажба....да има край на тренд и нов къс нека караме по късия и когато свърши ще дерзаем нагоре ако пък се свлече подарък...както има дълги има и къси ...
Отделно - последните четири дни имаме четири теста на купувачите чрез бързи разпродажби, които засега удържат спада, но така и не успяват да правят нови върхове на индексите.
П.П. Гадното е, че ако има разпродажби, ще го направят баш когато съм на морето....Last edited by anon6706; 09.08.2013, 22:02.
Коментар
Коментар