If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
сори сега видях, че си с х отпред. Имаше един емилио с който имахме спорове навремето и се видя кой прав кой крив. иначе не мисля че ще има срив на найс, а ако има ще е много малък и временен.
Няма проблем,стават грешки
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Марто, я кажи какво и как е ставало 2003-та плиййз, че и аз съм от по новите гъби
ами почна балона до 2007. фед беше хлабав до 2004/5 и после въпреки че затегна балона си продължи до 2007. Т.е. сега ситуацята е същата, вьпреки, че спорет мен първо ще има лека корекция към зимата и после още 4/5 години възход а за емержинг маркетс само възход 5 години.
имаше една сутрин по бтв в тази сутрин преди две три години включване от сливен ............че предаването беше..............ИМА ЛИ НАДЕЖДА ЗА КВАРТАЛ НАДЕЖДА
Никого не съм съветвал ,лъгал и т.н. , не знам що ме сравняваш с някакви противоречиви личности!
Аз самия съм със къса позиция,и съм се ушил достатъчно,че да завличам и други с приказките си.
Просто коментирам какво мисля-не е ли за това форума?
А пък за адвокатщина дали ти се плаща не съм сигурен-нищо лично
сори сега видях, че си с х отпред. Имаше един емилио с който имахме спорове навремето и се видя кой прав кой крив. иначе не мисля че ще има срив на найс, а ако има ще е много малък и временен.
ти ако оня капут дон емилио, дето говореше през лятото на 2007, че ръста ще е безкраен, а сега говориш за срив, трябва да се засрамиш малко, че излъга не малко дебилчета. Ако не си, извинявай, нищо лично.
Никого не съм съветвал ,лъгал и т.н. , не знам що ме сравняваш с някакви противоречиви личности!
Аз самия съм със къса позиция,и съм се ушил достатъчно,че да завличам и други с приказките си.
Просто коментирам какво мисля-не е ли за това форума?
А пък за адвокатщина дали ти се плаща не съм сигурен-нищо лично
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
спокойно,всичко е под контрол,друга песен ще запеят тия дни като трябва да се оправят с Дебта си!
ти ако оня капут дон емилио, дето говореше през лятото на 2007, че ръста ще е безкраен, а сега говориш за срив, трябва да се засрамиш малко, че излъга не малко дебилчета. Ако не си, извинявай, нищо лично.
Коментар