DLTR ATM календар пут, RR 1:3
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Под 30 може да почваш да пълниш торбата. Ако не друго, поне от фалит няма абсолютно никаква опасност. В момента пазарната оценка е точно колкото им е кеша. А колкото и да е без хич, общежитията струват някаква пара.
Ако направи един шип нагоре Водафон, ще завъртя половината тук във WJG.Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеНатегнахме марджина за csiq - 12,23
Подобно на гамбита с BMY и тук имаме още много мръвка по кокала, но предвид, че не мога да спя спокойно с толкова надут марджин, се налага да редуцирам. Който вземе под 14 изобщо няма да сбърка.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеНатегнахме марджина за csiq - 12,23
Виждам че играеш доста агресивно, което е оправдано само ако биеш индексите..
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от MarkoVanBasten Разгледай мнение
На мен ми изглежда като подходящо време за взлизане тук. Може би малко трябва да се изчака още....
Ако направи един шип нагоре Водафон, ще завъртя половината тук във WJG.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеНещо не е наред. Не може да държиш 80 млн. кеш при пазарна капитализация 90 млн., да си но дъно и да търсиш още капитал. Ако е заем, ще ти го дадат на >10%, ако са нови акции, ще си утепеш инвеститорите.
Лъжат и мажат нещо. Изключително лош сигнал тип mpw.Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Аз ги порредуцирах, ама пак боли.
Причината е, че обявиха и 2025та за нулева и ще търсят допълнително финансиране. Вероятно за сметка на акционерите. Не ми се връзва, защото уж имат купища свободен кеш. Странно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение
Аз имам едни останали 20к акции. Таман и аз се чудя какво става там. Имат съобщение от днес на страницата си, в което не виждам причината за този рязък спад.
Причината е, че обявиха и 2025та за нулева и ще търсят допълнително финансиране. Вероятно за сметка на акционерите. Не ми се връзва, защото уж имат купища свободен кеш. Странно.
Коментар
Коментар