И аз вече пуснах къси на някой надути американски акции. Насдак сериозно ми се струва че е вече в сферата на балон.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Pitast Разгледай мнениеКато гледам май лудата крава е хванала всички не само американците. Вчера и днес лоши новини за немската икономика а DAX на 9000. Боже, колко мъка ще има по тоя свят
хубави новини-дакса расте!
лоши новини-дакса расте!
надценяват се алчните прасета,ще боли много.
осреднявам си за последно позицията в дакса и ще си чакам,ако ме прескочи ще довнасям
дългосрочен съм и съм хеджиран (това инфо е за злобните малки хорица)
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Felbuzz Разгледай мнениеадии дакса на 9000ко следва 8000 или 10000
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
И двете дядо попе, и двете
ПС Интересни размисли тук таме, особено в коментарите
http://uk.advfn.com/newspaper/clem-c...source=taboola
Коментар
-
Първоначално изпратено от Гари Разгледай мнениеBTMFATH - Buy the Mother Fucking All Time High.
Кво сега,да купуваме или да продаваме!!!
ПС Интересни размисли тук таме, особено в коментарите
http://uk.advfn.com/newspaper/clem-c...source=taboolaLast edited by pipbel; 24.10.2013, 13:20.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеКво сега,да купуваме или да продаваме!!!Last edited by Гари; 24.10.2013, 12:40.
Коментар
-
Който иска да го вземе на сериозно, който иска - на майтап.
Tired of reading 640 pages of "The Intelligent Investor"? Exhausted from imbibing 700 pages of "Security Analysis"? Fed up with the 400 pages of "The General Theory of Employment, Interest, and Money"? Have no fear, we have summarized the new normal's investing mantra into 14 words...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеДа не му е лошо, едни бързи 500 процента от видеотеката.
Иначе - да е жив и здрав, и да си харчи парите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеДа не му е лошо, едни бързи 500 процента от видеотеката.
Коментар
-
Icahn sells about 3 million shares in Netflix
Activist investor Carl Icahn on Tuesday sold about 3 million shares of Netflix Inc. NFLX , or more than half his stake, reaping a large profit in the process.
Netflix's share price has more than quintupled since Mr. Icahn originally invested in the company at $58 a share just more than a year ago, Icahn Enterprises LP said.
http://www.marketwatch.com/story/ica...0-22-184854334
Коментар
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеАма ти счупи тъпомера бе мишок.
Ти с Айнщайн ли се сравняваш ... ха ха ха.
То по твойта логика 90% от аматьорите трейдъри като тебе дето се набутват и все не могат да хванат движението трябва да са като Айнщаин ... неразбрани.
Добре че те има във форума палячо да ни разсмиваш докато си броим печалбите от трейдовете.
Разбрах,и съм убеден ,че няма смисъл да се хабя,по добре да водя разговор с хладилника си,по има шанс да ме разбере!
Живей си живота,и не ме включвай в коментарите си повече ако обичаш!Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
Коментар