Първоначално изпратено от panterata na pop folka
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеАсад вижда че ще го размажат, полудява леко и решава да си отмъсти на Израел като изпраща ракети с химическо оръжие. Израел решава да отмъсти като изстрелва ядрено оръжие. Близкия изток се превръща в пепелище. Петрола удря 500 долара, световната икономика се срива в най-голямата криза от средновековието насам.
Ето един изключително малко вероятен но все пак възможен вариант за настъпване на армагедон от един малък локален конфликт. Та как точно се отиграва изключително ниска вероятност, с изключително драматични последици.
Извинявай обаче няма как да приемам мненията ти на сериозно ... иначе са много развлекателни ... продължавай да ни разсмиваш
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЕто това е хазарт. Аз хазарт не играя.
То всеки може да е в играта от 2007 като блъска по 100 лева всеки месец в сметката
Коментар
-
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениеевала брат ми няма да спорим.от 2007 съм в играта.искаш ли да се обзаложим с теб ако си мноого сигурен.кое ще дойде първо според теб-15 500 или 14 549.сега резултата е по средата,криза е и имаш предимство.ако спечелиш ти аз ставам топ балъка на форума ако обаче спечеля аз официално признаваш че дипломата или можеби 5те ти дипломи не са си свър6или работата .готов ли си о образовани мой съфоромецо.смятам че няма да е проблем.
То всеки може да е в играта от 2007 като блъска по 100 лева всеки месец в сметката
Коментар
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеЕ то така е най-лесно ... да пишем по форумите "ВСИЧКИ ЩЕ ФАЛИРАТЕ" без да си подкрепим думите с никакви факти.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеБезсмислено е.
Липсват ви около 10 години образование и към 10 години опит..смятам че няма да е проблем.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеБезсмислено е.
Липсват ви около 10 години образование и към 10 години опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеИ би ли обяснил защо?
Би ли дал твоят гениален поглед върху пазара?
Да научим и ние неуките нещо ...
Липсват ви около 10 години образование и към 10 години опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеСпоко до два три месеца всичките ще са фалирали. Освен ако не са на демо - тогава това може да продължи много време
Би ли дал твоят гениален поглед върху пазара?
Да научим и ние неуките нещо ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениеабе 1800 пипа за месец безгрешно при дау.ще има да се чака да се фалира ужас
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеСпоко до два три месеца всичките ще са фалирали. Освен ако не са на демо - тогава това може да продължи много време
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеАбе ще спирам да се занимавам с вас,че само щуротии стана тази тема,а абеше толкова ценна,на времето.
Къде е Джейс с пивотите му
Къде е Иван с анализите си.
Само щураци тука останаха!!!!!!!!
Пантерата на поп фолка-що за ник?
Както и да е ,ти наясно ли си с техниката какво става-като ти показва троен връх???
Ами точно обратното на това което твърдиш-СТАВА СЕЧ!!!!!!
Ядосахте ме ,стига сте наводнявали темата с Шлйокавица!!!!!!!!
Коментар
Коментар