IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Незнам обаче единствено мога да съчувствам на мечките, такова Рали не си спомням от кога не съм виждал.

Дау направи почти 2%.

Да видим утре Европа как ще реагира, ако може и ДАКС-а утре да направи 2% ще е супер.

Коментар

• момчета да ни е честито започването на новия тренд.

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
        Алоу,откачалке сопри се - луда работа
        Ще му ядеш главнята-то е ясно
        АААА,забравих-ти си на демо-еми квото и да стане ще рестартираш-споко
        хемилио братле в 22.59 продавам дългите на дау и минавам на къси.след 15 мин ще съм вече с теб на едно мнение

Коментар

• Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнение
          Има още хляб ... като направим нов връх тогава ще прибирам.
          Винаги може още ..... Човешкото око е ненаситно!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
            Момента е супер за прибиране на печалби!!!
            Има още хляб ... като направим нов връх тогава ще прибирам.

Коментар

• Момента е супер за прибиране на печалби!!!

Коментар

• BAC, C , JPM, XOM, BX Особено BX е супер, купих още на $26, усещайки историята с хилтън.
                Last edited by Fiscalist; 18.12.2013, 22:23.
                Custodite sortem vestram

Коментар

• Къс наско за 3400

Коментар

• и напрао се чудим да емигрирам при колегите с дигиталните стотинки е там е постата, ебаси волатилността ебаси чудото, от дъно 400€ на 600€ и те ли глеат FED не знам

Коментар

• При създалата се ситуация очаквам сериозни спадове до 2-3 седмици!

Коментар

Виж се сега какъв селянин си !!!
                        Вместо да се извиниш и да ме поздравиш за правилната прогноза.
                        Американските индекси са с по 1% нагоре и са на 1% от върха си ти пак грухтиш нечленоразделно.

Каква точно е твоята прогноза?
                        Какъв ти е коментара за днес?
                        ДАКС-а е 1% нагоре ... утре може би 2% нагоре.

Ти си къс?
                        не знам батко опцията ми е вече на + ти седи там праи пари аз нищо не казвам
                        и тея раоти глеате ли ги въобше мм май ньет

http://stockcharts.com/h-sc/ui?s=$VXO&p=D&yr=2&mn=2&dy=0&id=p98847463151

http://stockcharts.com/freecharts/gallery.html?$CPCE

http://stockcharts.com/h-sc/ui?s=$NYMO&p=D&yr=1&mn=3&dy=0&id=p79092813366

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
                          Тея с опциите се усетиха овреме, не знам кви 15 000 хилки ама ората усетиа зрителната измама и грабват към shorta Погледни батко всичко bull, нещо не е наред

Не мога да ви разбера вашта секта?
                          ДАКС-а днес 1% нагоре
                          Америка 1% нагоре
                          При новини че започва таперинг и то с по 10 милярда?

Вие пак грухтите? И повтаряте все едно че НЯКОГА СИ ще има спад ... ми то това много ясно както ви казах през 2014 ще има спад ... но не днес.

Днес сме LONG и правим пари.
                          Като дойде време за корекциата ще сме SHORT.

Коментар

Американските индекси са с по 1% нагоре и са на 1% от върха си ти пак грухтиш нечленоразделно.

Ти си къс?
                            селянията е състояние на духа ,а не географска принадлежност чадо!
                            Започваш да ми действаш като индикатор-щом кажеш ти посоката-аз съм в противоположната на твоята-тъй да знаеш,няма смисъл да ме питаш
                            Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                              Алоу,откачалке сопри се - луда работа
                              Ще му ядеш главнята-то е ясно
                              АААА,забравих-ти си на демо-еми квото и да стане ще рестартираш-споко

Ти си къс?

Коментар

Дългосрочно сме нагоре ... таперинга е вече е out of the picture.
                                Зависи как ще завъши днес Америка ... утре ДАКС-а на 10 000
                                Има още 1 час до края на сесията но вървим май нагоре и почнахме ралито ...

Happy New Year !!!
                                Тея с опциите се усетиха овреме, не знам кви 15 000 хилки ама ората усетиа зрителната измама и грабват към shorta Погледни батко всичко bull, нещо не е наред

Коментар

Working...
                                X