IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• На злото пак му омекнаха карачките.
    Не ще да слушка батя си Миша
    Чувствам как до края на седмицата ще си тества нивото от под 1200.
    Най вероятно успешно

Коментар

• Прибрах доста позиции от масата... включително 1/2 от BX. Някой друг играе ли го? Седи ми втората половина, но преместих стопа напред и таргета е 32,5. Какво мислите?
      Custodite sortem vestram

Коментар

• И най-важното че Таперинга не само че не срути пазарите ами дори ги изстреля нагоре, от тук незнам какво може да спре тренда???
        2014 ще продължаваме да сме нагоре.
        Лихвите ще почнат да се качват 2015 ...
        Напред виждам само LONG LONG LONG

Коментар

• Незнам обаче единствено мога да съчувствам на мечките, такова Рали не си спомням от кога не съм виждал.

Дау направи почти 2%.

Да видим утре Европа как ще реагира, ако може и ДАКС-а утре да направи 2% ще е супер.

Коментар

• момчета да ни е честито започването на новия тренд.

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
              Алоу,откачалке сопри се - луда работа
              Ще му ядеш главнята-то е ясно
              АААА,забравих-ти си на демо-еми квото и да стане ще рестартираш-споко
              хемилио братле в 22.59 продавам дългите на дау и минавам на къси.след 15 мин ще съм вече с теб на едно мнение

Коментар

• Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнение
                Има още хляб ... като направим нов връх тогава ще прибирам.
                Винаги може още ..... Човешкото око е ненаситно!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
                  Момента е супер за прибиране на печалби!!!
                  Има още хляб ... като направим нов връх тогава ще прибирам.

Коментар

• Момента е супер за прибиране на печалби!!!

Коментар

• BAC, C , JPM, XOM, BX Особено BX е супер, купих още на $26, усещайки историята с хилтън.
                      Last edited by Fiscalist; 18.12.2013, 22:23.
                      Custodite sortem vestram

Коментар

• Къс наско за 3400

Коментар

• и напрао се чудим да емигрирам при колегите с дигиталните стотинки е там е постата, ебаси волатилността ебаси чудото, от дъно 400€ на 600€ и те ли глеат FED не знам

Коментар

• При създалата се ситуация очаквам сериозни спадове до 2-3 седмици!

Коментар

• Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнение
                              Виж се сега какъв селянин си !!!
                              Вместо да се извиниш и да ме поздравиш за правилната прогноза.
                              Американските индекси са с по 1% нагоре и са на 1% от върха си ти пак грухтиш нечленоразделно.

Каква точно е твоята прогноза?
                              Какъв ти е коментара за днес?
                              ДАКС-а е 1% нагоре ... утре може би 2% нагоре.

Ти си къс?
                              не знам батко опцията ми е вече на + ти седи там праи пари аз нищо не казвам
                              и тея раоти глеате ли ги въобше мм май ньет

http://stockcharts.com/h-sc/ui?s=$VXO&p=D&yr=2&mn=2&dy=0&id=p98847463151

http://stockcharts.com/freecharts/gallery.html?$CPCE

http://stockcharts.com/h-sc/ui?s=$NYMO&p=D&yr=1&mn=3&dy=0&id=p79092813366

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
                                Тея с опциите се усетиха овреме, не знам кви 15 000 хилки ама ората усетиа зрителната измама и грабват към shorta Погледни батко всичко bull, нещо не е наред

http://stockcharts.com/freecharts/gallery.html?$CPCE
                                Не мога да ви разбера вашта секта?
                                ДАКС-а днес 1% нагоре
                                Америка 1% нагоре
                                При новини че започва таперинг и то с по 10 милярда?

Вие пак грухтите? И повтаряте все едно че НЯКОГА СИ ще има спад ... ми то това много ясно както ви казах през 2014 ще има спад ... но не днес.

Днес сме LONG и правим пари.
                                Като дойде време за корекциата ще сме SHORT.

Коментар

Working...
                                X