If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
След малко отваря NYSE и ви почваме.
Петък ... Декември... добри данни.
Днес съм в настроение за нови върхове и рекорди.
Само незнам на ДАКС-а ли ще са или на NYSE ...
Днес на 9400 ДАКС кеширам последната дълга и отварям нова.
Точно когато ще се активира вашия STOP LOSS
Е брачед, аз не моа ти фана тактиката на тебе, затваряш печеливша позиция и от там отваряш нова в същата посока ?? Ако си влезнал с много контракти, фани редуцирай щото то изведнаж нема се срине, ама почне ли да се клати и отидоа -500 пункта на долека
то ташак ташак, ама и аз съм влизал с 30 контракта на DAXa и кат напрай 30-40 пункта в твойта посока е по яко от чикия бе баси, и като се поприсети и върне за момент и гледката става много грозна
Ще издаржиш, нали знаеш че почти се наиграха. Много е вече вероятно от тука да е само надолу. Просто брадатия козел много мазно финтира..но реалността си е ясна.
Последните 3 дни тва са мишоци, сега нито има обеми нито нищо, не може да се формира тренд, просто имат за доизхарчване пари по акаунтите и не им пука - те няма да ви вадят Януари, не им пука че пазаруват на върха. Такива са си манталитета и политиките на запад.
Само незнам ако днеска някой от по грамотните и големи играчи ако реши да серне малко по голямо лайно ей така да си поприбере малко парички какво ще прави Хахо
Haho кво дърво ше изаде с 1000-1500 кинта или зависи с колко контракта е вътре ама има бастуни там с по 1/2 милиард и там ако мрадне или пръдне става много грозна картинката.
Хахо нали не си влязъл с 50-60 Контракта, и да те изгрбят тея идиоти и да треа продаваш къщата ммм ?
Ще издаржиш, нали знаеш че почти се наиграха. Много е вече вероятно от тука да е само надолу. Просто брадатия козел много мазно финтира..но реалността си е ясна.
Последните 3 дни тва са мишоци, сега нито има обеми нито нищо, не може да се формира тренд, просто имат за доизхарчване пари по акаунтите и не им пука - те няма да ви вадят Януари, не им пука че пазаруват на върха. Такива са си манталитета и политиките на запад.
Само незнам ако днеска някой от по грамотните и големи играчи ако реши да серне малко по голямо лайно ей така да си поприбере малко парички какво ще прави Хахо
Коментар