Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнениеМладежи, купихме днеска BVN, а па вие си трошете главата с индексите днеска
Купувайте Gold не тапотии, вече ше се обърне каруцата дееба как съм я натоварил със злато
Ти купувай може да ти влезе в употреба някой ден.
Най-много да си направиш дебел ланец
Коментар
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеСлед малко отваря NYSE и ви почваме.
Петък ... Декември... добри данни.
Днес съм в настроение за нови върхове и рекорди.
Само незнам на ДАКС-а ли ще са или на NYSE ...
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеПри отварянето очаквам лек спад (колкото да запълни гап-а) и след това почва да катери стабилно нагоре.
Да не казвам голяма дума, ама днес имам предчувствие че може да свършим 1% нагоре.
Купувайте Gold не тапотии, вече ше се обърне каруцата дееба как съм я натоварил със златоLast edited by michaelis; 20.12.2013, 16:46.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеПри отварянето очаквам лек спад (колкото да запълни гап-а) и след това почва да катери стабилно нагоре.
Да не казвам голяма дума, ама днес имам предчувствие че може да свършим 1% нагоре.
Коментар
-
michaelis
Аве ама аз мислим, че съм новобранец ама вие съвсем, ае нема нищо да се случи до Януари ве на каков език да ви врачувам тука
Коментар
-
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениеда аз съм къса.ще видите как друга новина ще даде идея за падане въпреки че бвп на сащ е номер едно.пак ще се занули някой ако не днес то понеделник вторник
Коментар
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеЗатваряйте късите докато можете отвори ли NYSE излиатаме.
Знам че сте на демо, но дори и там е неприятно.
Някой държи ли къси въобще?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеСамо незнам на ДАКС-а ли ще са или на NYSE ...
Коментар
Коментар