Първоначално изпратено от ATILA
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеНасдак 100 - средно ПЕ ако се приеме равно тегло на всяка компания и се вземат само положителните стойности
49,2
Коментар
-
Ти къде слагаш нашата борса изобщо в А група? нашата борса има смисъл само ако играеш с 5000 лева. Ако искаш да играеш с 50 000+ примерно какъв х..й ще го дириш там. И тръгнал сравнения да прави с нея и дакса. Иначе си прав, че има доста по-зле от дакса но ако ми твърдиш, че немската икономика сега е по-добре отколкото 2007-2008г значи не си у ред нещо. Как тогава дакса е на рекорд?
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеи аз тъй мисля
хубави новини-дакса расте!
лоши новини-дакса расте!
надценяват се алчните прасета,ще боли много.
На 3 год. база дакса е само с 6-7% по доходен от наша софка.
На годишна - почти двойно по малко от нас.
А ний се стягаме за 500-600 на първо време. И тук държава няма....
Кое е по надуто и подходящо за шортене според тебе ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениене е само насдак, всичко е безобразно подуто с оглед на положението в момента
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеИ аз вече пуснах къси на някой надути американски акции. Насдак сериозно ми се струва че е вече в сферата на балон.Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pitast Разгледай мнениеКато гледам май лудата крава е хванала всички не само американците. Вчера и днес лоши новини за немската икономика а DAX на 9000. Боже, колко мъка ще има по тоя свят
хубави новини-дакса расте!
лоши новини-дакса расте!
надценяват се алчните прасета,ще боли много.
осреднявам си за последно позицията в дакса и ще си чакам,ако ме прескочи ще довнасям
дългосрочен съм и съм хеджиран (това инфо е за злобните малки хорица)
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Felbuzz Разгледай мнениеадии дакса на 9000ко следва 8000 или 10000
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
И двете дядо попе, и двете
ПС Интересни размисли тук таме, особено в коментарите
http://uk.advfn.com/newspaper/clem-c...source=taboola
Коментар
-
Първоначално изпратено от Гари Разгледай мнениеBTMFATH - Buy the Mother Fucking All Time High.
Кво сега,да купуваме или да продаваме!!!
ПС Интересни размисли тук таме, особено в коментарите
http://uk.advfn.com/newspaper/clem-c...source=taboolaLast edited by pipbel; 24.10.2013, 14:20.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеКво сега,да купуваме или да продаваме!!!Last edited by Гари; 24.10.2013, 13:40.
Коментар
Коментар