Първоначално изпратено от michaelis
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
michaelis
Аз ги попрегледах индексите, CAC40, EU50, FTSE, SMI, не са много трагични, ама DAX, DOW, NIKKEI, SP500 и Наско са в небесата и те ше оберат овацийте
Всичко на NYSE както е яко на margin all time high, ше им се ебе века като тръгнат ликвидацийтеLast edited by michaelis; 09.01.2014, 19:33.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениенц , слаба работа избиване на стопове . истинското е просто права линия надолу . но след 18 жануари почваме . нали кукло . кАжи ръст
Коментар
-
Ей гуй на де се заформило следващото ми дабълче.
Туканка не знам дали ще се спре на 6$, надали...........
http://finance.yahoo.com/news/nevsun...120000616.html
http://www.finviz.com/quote.ashx?t=NSU
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениетя сега красавицата иелън чака дъртия чичко да я почерпи едно малцово в 9 , нали кукло
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнениеЕ те точно не могат или поне все още не. Ако направят така и за тях ще има от същия бахур, щото няма да има кой да им купува боклуците.
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнениеЕм обясни го на икономиста бат Хаха специялиста малко по долече той си мисли, че това е манна небесна и светия граал в икономиката
Само китайците да кажат на FED аре яжте бахурата сега и не знам какво ше стане ...
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнениеМогат само докато, докато има кой да им финансира дифицитите.Ако нямат къде да пласират облигациите, номера не работи. Ако можеха всички да печатат, нямаше да има и един балък, който да работи.
че той си мисли, че това е манна небесна и светия граал в икономиката
Само китайците да кажат на FED аре яжте бахурата сега и не знам какво ше стане ...Last edited by michaelis; 08.01.2014, 19:57.
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнениеИнфлацията в Чили отчете 19-месечен връх от 3%
През последните месеци централната банка понижи на два пъти лихвата, за да стимулира вътрешното търсене, но това обезцени песото
Как при тея работи, а при бастуните оттатък не работи и ЕУ и жълтурите, значи USD, EUR и JPY са богопомазани и моат си печатат колкот си искатАко нямат къде да пласират облигациите, номера не работи. Ако можеха всички да печатат, нямаше да има и един балък, който да работи.
Коментар
Коментар