Първоначално изпратено от nkavrakov1982
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от dollarman Разгледай мнениеТамън да дойда да шилна нафтата и той полвината форум вече булиш
COP или FANG ?
Next 10 years всеки трябва да има петрол ,а тук имаш петрол + папкане от въглерод -2 в 1
Коментар
-
Първоначално изпратено от pazderkov Разгледай мнение
Разгледах, но рядко изкарват подобни показатели (може би само United Airlines става). При американците виждам още по-висока задлъжнялост, Equity-то никакво или отрицателно, печалбите спрямо капитаизациите по-лоши.
При Луфтханза печалбата се появи, почват дори да раздават дивидент. Вървят добре от към ръст на приходите, задлъжнялостта я намаляват и отделно са под ликвидационната си стойност. Та много плюсове ми се виждат на мен и затова са част от портфейла ми.
Любопитно ми беше дали само на мен ми се струват подценени.
Много конкурентен бизнес, малко бранд лойълти, печели този, който може да те закара най-ефтинко от т. А до т. Б. Никакъв moat както би казал дъртия. Ама всеки сам си преценя.Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tetris12 Разгледай мнение
Откак излезе от изолатора няма спиране
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеЕМ БУТАЙ ДЕ!
ПОСЛЕ КАТО ФАЛИРАШ ДАУ ЖОНСА - ФАЛИРАЙ И ИНДИАНА ЖОНСА!
Коментар
-
Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
Нищо в Европа. Само в УСА. Там е истината. Разгледай тамошните авиокомпании.
При Луфтханза печалбата се появи, почват дори да раздават дивидент. Вървят добре от към ръст на приходите, задлъжнялостта я намаляват и отделно са под ликвидационната си стойност. Та много плюсове ми се виждат на мен и затова са част от портфейла ми.
Любопитно ми беше дали само на мен ми се струват подценени.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Корелацията с инфлацията е проста -високата инфлация натиска печалбата на компанията.когато стигне пазарния поносим лимит на цена клиенти, при ниво на разходите което също натиска оборотите -на финала бизнеса X има намалени печалби ,затова при изследванията високата инфлация напред във времето удря акциите ,това е и причината Бъфет да обобщи че следващите да кажем 10 години всеки да се подготви за по-ниски доходности от акциите
- 1 like
Коментар
Коментар