IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Оляха се говедата!

Коментар

• Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнение
      Уффф bitches

Днес съм направил 5 цифрена сума ... кво съм седнал да ви обяснявам.
      Като нещата са толкова зле що не вземете да шортите ... шортете и печелете пари от шортене ...
      Айде лека
      Не сме толкова тъпи. Ще шортим като се обърне тренда. Или ако брадатия каже нещо по-различно от друг път.

Коментар

• Моля,не слушайте малкия мишок,демоджия 5 цифрения .
        Много скоро ще ми е много интересно как ще ми обясни спада,при положение,че чичо му Бен продължава да печата.
        5 цифри ,на демо момко всеки може -един ден ол ин и готово.
        Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

Уффф bitches

Като нещата са толкова зле що не вземете да шортите ... шортете и печелете пари от шортене ...
          Айде лека
          ми със здраве да си я харчиш, а ако искаш да слушаш само себе си що ти е форум, похвали се на някой дето няма да те прекъсва

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
            "и обещава че ще подържа икономиката докато нещата не се оправят напълно..."

Не се сърди, но нещата с печатане не се оправят, всички знаят че не могат да си върнат дълговете, не и с това неконкурентноспособно население. Личното ми мнение е че за близките десетилетия това няма да е проблем.
            Уффф bitches

Айде лека

Коментар

Е за кое по горе колегата е прав?
              Къде са тия лоши новини?
              Пазара расте съвсем логично, показателите се подобряват с всеки месец и всяко четиримесечие.
              Растежа на БВП е 2%, безработицата пада, имотите растат и т.н. и т.н.
              ФЕД продължава да печата и обещава че ще потдържа икономиката докато нещата не се оправят напълно. Лихвите са на 0 и ФЕД обещава да държи лихвите на 0 докато икономиката не се стабилизира.
              ФЕД нямал полезен ход???
              ФЕД искара икономиката от рецесията и сега я води към растеж.
              Финансов апокалипсис ... бла бла бла ...
              Поредния лузър който нищо не разбира от икономика и не можа да разбере защо индексите растат.
              "и обещава че ще подържа икономиката докато нещата не се оправят напълно..."

Не се сърди, но нещата с печатане не се оправят, всички знаят че не могат да си върнат дълговете, не и с това неконкурентноспособно население. Личното ми мнение е че за близките десетилетия това няма да е проблем.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pitast Разгледай мнение
                В САЩ излизат от лоши по-лоши новини а нашето S&P прави фурори. Ако човек може да се абстрахира от краткосрочните си загуби направо може да се забавлява с този пазар. Интересното е че ФЕД няма полезен ход. Ако спре да печата ще срине пазара. Ако продължи то след известно време нещата ще са толкова зле, че може да накарат Американците да емигрират в БГ. Май ще чакаме финансовия апокалипсис в близките месеци/години
                Е за кое по горе колегата е прав?
                Къде са тия лоши новини?
                Пазара расте съвсем логично, показателите се подобряват с всеки месец и всяко четиримесечие.
                Растежа на БВП е 2%, безработицата пада, имотите растат и т.н. и т.н.
                ФЕД продължава да печата и обещава че ще потдържа икономиката докато нещата не се оправят напълно. Лихвите са на 0 и ФЕД обещава да държи лихвите на 0 докато икономиката не се стабилизира.
                ФЕД нямал полезен ход???
                ФЕД искара икономиката от рецесията и сега я води към растеж.
                Финансов апокалипсис ... бла бла бла ...
                Поредния лузър който нищо не разбира от икономика и не можа да разбере защо индексите растат.

Коментар

• Първоначално изпратено от d333 Разгледай мнение
                  Ей тука една графика на Дау за 100 години. И преди я бях пускал, само да ви я припомня. Нали не ви прилича нещо на набалончена?...

http://www.fedprimerate.com/djia-chart-history.htm
                  някой я е гледал тая графика март 1993 и си е мислил леле какъв балон пък виж после какво е станало изсипване ще има ама дали ще е утре или след 10 години няма кой да каже

Коментар

No comment

Някой хора нямат дори идея къде се намират.
                    Човек моля те не си слагай парите на борсата защото "краткосрочните" ти загуби, ще станат МНОГОСРОЧНО ДЪЛГОСРОЧНИ"

п.с. Още един "гений" който си мисли че пазара греши, а той е прав.
                    Недей с лошо, човека си е прав, но и ти си прав че пазара не греши. Има малко разминаване в тайминга, понеже търгуват компове, а не хора, а те следят с предимство заетите позиции, а не "новини" и фундамент.
                    Всяка новина се интерпретира така че да пасне постфактум на алгоритъма и да се подържа стигмата, че пазарът е ефективен.
                    Той си е такъв, ама доста дългосрочно, погледнато

Коментар

• АДХ наближава 26 и се ускорява, за 1 седмица 30%.
                      Тренда е много як, поне засега, не ритайте срещу него.
                      По добре тренд френд, отколкото да яде човек хурката.

Имам чувството че още тая седмица ще опитаме 1800.
                      Де го Рандома да каже що мисли по въпроса

Коментар

• Ей тука една графика на Дау за 100 години. И преди я бях пускал, само да ви я припомня. Нали не ви прилича нещо на набалончена?...

http://www.fedprimerate.com/djia-chart-history.htm

Коментар

• Първоначално изпратено от emonik Разгледай мнение
                          Всяко движение на юг е корекция и възможност за вход от по добра цена.
                          Прав си. Можеш да го обясниш и на влезлите на NASDAQ в 5,132.52

Коментар

• Всяко движение на юг е корекция и възможност за вход от по добра цена.

Коментар

No comment

Човек моля те не си слагай парите на борсата защото "краткосрочните" ти загуби, ще станат МНОГОСРОЧНО ДЪЛГОСРОЧНИ"

Такива като теб ги знаем. Вие винаги следвате пазара и успявате да продадете на върха и после тъкмо почне да се срива и вие сте продали. Интересно как тогава 70% от портфолио мениджърите не могат да бият индексите (статистика е не мое мнение) а такива хаховци като теб, демоджии, го бият. Май само на демо го биете

Коментар

• Първоначално изпратено от Pitast Разгледай мнение
                                В САЩ излизат от лоши по-лоши новини а нашето S&P прави фурори. Ако човек може да се абстрахира от краткосрочните си загуби направо може да се забавлява с този пазар. Интересното е че ФЕД няма полезен ход. Ако спре да печата ще срине пазара. Ако продължи то след известно време нещата ще са толкова зле, че може да накарат Американците да емигрират в БГ. Май ще чакаме финансовия апокалипсис в близките месеци/години
                                No comment

Коментар

Working...
                                X