Оляха се говедата!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеУффф bitches
Днес съм направил 5 цифрена сума ... кво съм седнал да ви обяснявам.
Като нещата са толкова зле що не вземете да шортите ... шортете и печелете пари от шортене ...
Айде лека
Коментар
-
Моля,не слушайте малкия мишок,демоджия 5 цифрения .
Много скоро ще ми е много интересно как ще ми обясни спада,при положение,че чичо му Бен продължава да печата.
5 цифри ,на демо момко всеки може -един ден ол ин и готово.Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеУффф bitches
Като нещата са толкова зле що не вземете да шортите ... шортете и печелете пари от шортене ...
Айде лека
Коментар
-
Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение"и обещава че ще подържа икономиката докато нещата не се оправят напълно..."
Не се сърди, но нещата с печатане не се оправят, всички знаят че не могат да си върнат дълговете, не и с това неконкурентноспособно население. Личното ми мнение е че за близките десетилетия това няма да е проблем.
Айде лека
Коментар
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеЕ за кое по горе колегата е прав?
Къде са тия лоши новини?
Пазара расте съвсем логично, показателите се подобряват с всеки месец и всяко четиримесечие.
Растежа на БВП е 2%, безработицата пада, имотите растат и т.н. и т.н.
ФЕД продължава да печата и обещава че ще потдържа икономиката докато нещата не се оправят напълно. Лихвите са на 0 и ФЕД обещава да държи лихвите на 0 докато икономиката не се стабилизира.
ФЕД нямал полезен ход???
ФЕД искара икономиката от рецесията и сега я води към растеж.
Финансов апокалипсис ... бла бла бла ...
Поредния лузър който нищо не разбира от икономика и не можа да разбере защо индексите растат.
Не се сърди, но нещата с печатане не се оправят, всички знаят че не могат да си върнат дълговете, не и с това неконкурентноспособно население. Личното ми мнение е че за близките десетилетия това няма да е проблем.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pitast Разгледай мнениеВ САЩ излизат от лоши по-лоши новини а нашето S&P прави фурори. Ако човек може да се абстрахира от краткосрочните си загуби направо може да се забавлява с този пазар. Интересното е че ФЕД няма полезен ход. Ако спре да печата ще срине пазара. Ако продължи то след известно време нещата ще са толкова зле, че може да накарат Американците да емигрират в БГ. Май ще чакаме финансовия апокалипсис в близките месеци/години
Къде са тия лоши новини?
Пазара расте съвсем логично, показателите се подобряват с всеки месец и всяко четиримесечие.
Растежа на БВП е 2%, безработицата пада, имотите растат и т.н. и т.н.
ФЕД продължава да печата и обещава че ще потдържа икономиката докато нещата не се оправят напълно. Лихвите са на 0 и ФЕД обещава да държи лихвите на 0 докато икономиката не се стабилизира.
ФЕД нямал полезен ход???
ФЕД искара икономиката от рецесията и сега я води към растеж.
Финансов апокалипсис ... бла бла бла ...
Поредния лузър който нищо не разбира от икономика и не можа да разбере защо индексите растат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от d333 Разгледай мнениеЕй тука една графика на Дау за 100 години. И преди я бях пускал, само да ви я припомня. Нали не ви прилича нещо на набалончена?...
http://www.fedprimerate.com/djia-chart-history.htm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеNo comment
Някой хора нямат дори идея къде се намират.
Човек моля те не си слагай парите на борсата защото "краткосрочните" ти загуби, ще станат МНОГОСРОЧНО ДЪЛГОСРОЧНИ"
п.с. Още един "гений" който си мисли че пазара греши, а той е прав.
Всяка новина се интерпретира така че да пасне постфактум на алгоритъма и да се подържа стигмата, че пазарът е ефективен.
Той си е такъв, ама доста дългосрочно, погледнато
Коментар
-
Ей тука една графика на Дау за 100 години. И преди я бях пускал, само да ви я припомня. Нали не ви прилича нещо на набалончена?...
http://www.fedprimerate.com/djia-chart-history.htm
Коментар
-
Първоначално изпратено от emonik Разгледай мнениеВсяко движение на юг е корекция и възможност за вход от по добра цена.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеNo comment
Човек моля те не си слагай парите на борсата защото "краткосрочните" ти загуби, ще станат МНОГОСРОЧНО ДЪЛГОСРОЧНИ"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pitast Разгледай мнениеВ САЩ излизат от лоши по-лоши новини а нашето S&P прави фурори. Ако човек може да се абстрахира от краткосрочните си загуби направо може да се забавлява с този пазар. Интересното е че ФЕД няма полезен ход. Ако спре да печата ще срине пазара. Ако продължи то след известно време нещата ще са толкова зле, че може да накарат Американците да емигрират в БГ. Май ще чакаме финансовия апокалипсис в близките месеци/години
Коментар
Коментар