IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
    най после една сродна душа която търгува и акции различни от българските, не знам дали търгуваш там, но аз не бих там трябва с 100 лв.
    То индексите като ходят на долу не значи че всички акции спадат, но като я гледам тази има май още малко down

погледнах Stock Evaluation Calculatorа дават и оценка 16$ значи има хляб в тая работа, аз съм лонг GDX, GDXJ, LODE, SIL, SSRI
    Бат Мишо, много еднообразно бе...ти май си от чок златарчетата
    То и аз имам малко в GDXJ , BVN и EPU, чакам 20$ да вляза и на GDX , ма над 10 пъти по ме кефи черното злато, както подцененото така и яко дивидентното - RIG, ESV, PZE, TGA - основните ми на нисе.
    Кат гледам наближава времето отново да се влиза и на BP, E, TOT
    ЕМ също има много възможности и потенциал за добри печалби. И на отделни хартии и на ЕТФи.
    Отделни диверсифицирани минъори също са на апетитни цени сега - ТСК особено.

ПС Нещо май си се парил на БФБ-то, а
    Няма се плашиш, зависи за какво я ползваш, ако е за дивиденти - световен намбър 1 е да знайш. 2/3 от паричките ми са в 6 кокошчици, де много добри яйчица снасят.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
      Мене Петък 13-ти година 13-та ме не плаши.
      Вчера се обзаведох с още един потенциален дабъл до макс.1-1.5 години.
      Ако вземе да падне още малко и да усредня по ниско - и трипъла ми не мърда.
      Става междувременно и за дей трейдинг докато си чака човек таргета.
      Въпреки малкия си кап има дневен оборот колкото цялата БФБ борса

Тъй че...не се шашкайте много накъде ще вървят индексите, играйте си вашата си игра

http://www.finviz.com/quote.ashx?t=NTWK
      най после една сродна душа която търгува и акции различни от българските, не знам дали търгуваш там, но аз не бих там трябва с 100 лв.
      То индексите като ходят на долу не значи че всички акции спадат, но като я гледам тази има май още малко down

погледнах Stock Evaluation Calculatorа дават и оценка 16$ значи има хляб в тая работа, аз съм лонг GDX, GDXJ, LODE, SIL, SSRI
      Last edited by michaelis; 14.12.2013, 15:38.

Коментар

• Мене Петък 13-ти година 13-та ме не плаши.
        Вчера се обзаведох с още един потенциален дабъл до макс.1-1.5 години.
        Ако вземе да падне още малко и да усредня по ниско - и трипъла ми не мърда.
        Става междувременно и за дей трейдинг докато си чака човек таргета.
        Въпреки малкия си кап има дневен оборот колкото цялата БФБ борса

Тъй че...не се шашкайте много накъде ще вървят индексите, играйте си вашата си игра

http://www.finviz.com/quote.ashx?t=NTWK

Коментар

• http://www.zerohedge.com/news/2013-1...its-record-low

Margin Debt Soars To New Record; Investor Net Worth Hits Record Low

Коментар

я кажи при кой брокер търгуваш ти, да му званна аз малко да те вкара в релси
            Що бе Мице!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
              И аз изказвам мнение!!!
              Я,всички с мнения-браво-похвално
              Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

И аз изказвам мнение!!!
                я кажи при кой брокер търгуваш ти, да му званна аз малко да те вкара в релси

Коментар

до колкото виждам това е форум за коментари, и ако искаш гаси лампата и затвори вестника и не чети никой не те кара, аз изказвам мнение, дали ще е така или не, каквото стане такова
                  И аз изказвам мнение!!!

Коментар

Разбрахме те!!!Гледай си твоята търговия!!!Не е нужно да си многословен!!!Писнало ми е от тема"Политика"!!!
                    до колкото виждам това е форум за коментари, и ако искаш гаси лампата и затвори вестника и не чети никой не те кара, аз изказвам мнение, дали ще е така или не, каквото стане такова

Коментар

абе ето човека глейте кво е показал на чарта, не влизайте long, ше има градна жаба първа спирка 14 000 - 14500 малко пауза, да влезнат маймуните за дълго бягане да си помислят че са ударили дъното и другата спирка 11500 съвсем да тръшне всички long ентусиасти ....
                      Разбрахме те!!!Гледай си твоята търговия!!!Не е нужно да си многословен!!!Писнало ми е от тема"Политика"!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Sharper Разгледай мнение

Американския отбор се готви от май месец да вземе най-много медали в Сочи.
                        абе ето човека глейте кво е показал на чарта, не влизайте long, ше има градна жаба първа спирка 14 000 - 14500 малко пауза, да влезнат маймуните за дълго бягане да си помислят че са ударили дъното и другата спирка 11500 съвсем да тръшне всички long ентусиасти ....

Коментар

• 71,80 го удържахме.Замалко да се скине и кат отвързано куче дека ке го терахме!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнение
                            спокойно моряци.започват да ми стават ясни номерата им.няма да намалят количествените улеснения,ще го направят знаете ли кога--------след като се сурнат борсите поне с 40%.и в него момент ще използват за да се създаде допълнителна паника,за няколко дена всичко ще разпродаде и ще се започне якото катерене и ще се окаже че всичко живо е продало на дъното в очакване на нещо много по лошо.ще има класика в това изпълнение повярвайте ми.а относно долара винаги ще си е номер едно
                            Еми те виждат че нагоре повече хляб няма и се чудят и маят каква мизерия да измислят за да излязат, обаче като си с големи позиции там работата е бая по сложна, някои от големите даже не си правят и труда да продават всичко защото разходите са по големи и само Put Options за да няма празно и после да изкупят и това по дъното и с времето се изнизват докато стане това като 2008²
                            Аз ако съм със 100млн вътре на SPY500 SPDR и съм купил на 800 за кво да продавам
                            като те ти дават лихва 2,5% кой се отказва от 2.5 млн. еи така и не е сигурно дали ще продам всичко на 1700 + разходите и т.н. бих продал малко + put опции и после buy
                            Last edited by michaelis; 13.12.2013, 13:12.

Коментар

То няма да има до един момент, но светът ще ги принуди и тогава ше се наиграят с -30 трилиона дълг тея олигофрени. Те си мислят че долара е вечен и ще е вовеки веков, ама така са си мислели и Англичаните преди това и Французите и Испанците и Португалците и т.н.
                              Аз и не мога да го разбера тоя бастун Бернанк, какво толкова се е загрижил за пазарите, имаше едно интервю с Уарен Бъфет гледах го в youtube, и човека се смее и вика "ем кво като паднат пазарите, тъкмо ще си купя по ефтино"
                              спокойно моряци.започват да ми стават ясни номерата им.няма да намалят количествените улеснения,ще го направят знаете ли кога--------след като се сурнат борсите поне с 40%.и в него момент ще използват за да се създаде допълнителна паника,за няколко дена всичко ще разпродаде и ще се започне якото катерене и ще се окаже че всичко живо е продало на дъното в очакване на нещо много по лошо.ще има класика в това изпълнение повярвайте ми.а относно долара винаги ще си е номер едно

Коментар

• Първоначално изпратено от Gold Zombie Разгледай мнение
                                Никакъв тейпъринг няма да има.
                                Не изключвам отново да има разнопосочни сигнали след FOMC срещата в сряда. Ще се опитат да отложат за февруари "изненадата", че не могат да спрат или редуцират QE.
                                То няма да има до един момент, но светът ще ги принуди и тогава ше се наиграят с -30 трилиона дълг тея олигофрени. Те си мислят че долара е вечен и ще е вовеки веков, ама така са си мислели и Англичаните преди това и Французите и Испанците и Португалците и т.н.
                                Аз и не мога да го разбера тоя бастун Бернанк, какво толкова се е загрижил за пазарите, имаше едно интервю с Уарен Бъфет гледах го в youtube, и човека се смее и вика "ем кво като паднат пазарите, тъкмо ще си купя по ефтино"
                                Last edited by michaelis; 13.12.2013, 12:39.

Коментар

Working...
                                X