Първоначално изпратено от Haho333
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
според вас дали в америката има в момента и една мечка . аз не мисля че има . това са 200 милки бици който в момента алчността ги кърти . хахо не ни гледай нас ние сме шепа мечки от булгаристан . на запад всичко е полудяло по евтини пари и акции който ще скачат вечно . така че внимателно . най вероятно работата ще се случи с гап , особенно ми е любима неделя вечерка .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеШопа отишъл на зоологическа градина ... гледал гледал Жирафа, мусил се, сумтял и накрая казал: "Е па няма такова животно!".
Гледал hemilio DAX-а, гледал, гледал сумтял се, мусил се и накрая казал: "Няма такъв филм само нагоре,няма!!!"Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеможе и да съм пристрастен,но въобще не ми се занимава с наща Софка,и да, и дума не може да става да ми сравняваш Софка с Дакса!
по въпроса дали Дакса е надценен,много може да се спори,но при положение,че далеч по-стегната икономиката от преди кризата нямаше такива нива,на всичкото отгоре Германия сега няма правителство!!!!!
На какво отгоре???????
2 дни излизат само лоши новини за икономиката им!!!!!!!
Аз съм малко-по дългосрочен играч,не се стремя да хвана 100-те пункта за деня
Дакса не е коригирал от от както беше на 5000 пункта-до 9000 сметни колко процента са това!
Няма такъв филм само нагоре,няма!!!
нека ме прескочи 200-300 пункта не е проблем,трябва си корекция обаче!
Не е препоръка!!!
хубав ден и успешна търговия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеНяма такъв филм само нагоре,няма!!!
Шопа отишъл на зоологическа градина ... гледал гледал Жирафа, мусил се, сумтял и накрая казал: "Е па няма такова животно!".
Гледал hemilio DAX-а, гледал, гледал сумтял се, мусил се и накрая казал: "Няма такъв филм само нагоре,няма!!!"
Коментар
Коментар