If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Тук затварям дългата ми , прибирам профита и правя следната врътка :
Отварям по 2 контракта срещуположни позиции при Дау - правя го защото
очаквам основната посока след сряда вечерта да е нагоре , а до тогава е възможно
да има сериозни игли надолу , като минат всички новини късно вечерта и пазарът
се успокои , ще "отключа" дългата позиция , като разкарам късата .
Успех !
Уйче и за ко взимаш най силния индекс маа му дееба, ако тва започне да прай сериозни движения от по 300 - 400 пункта и си с 10 контракта вътре, треа продаваш къщата, хвани SP500 там и да мрадне с 30 пункта боли те фара а ако мръдне със сто то вече е национална катастрофа
пред мен имам сички АНАЛизи на банките. Не са единни за тейпъринга кога ще се се случи. Но тва не трябва да ни притеснява, защото пък тогава икономика ще е по силна и компаниите ще са по печевивпи. До новия крах след 4 години.
Бате каква икономика бе, ние всички вече сме се качили от 'Liverpool' на кораба, вече има толкова много мангизи в системата, че сценария ще е 'България 1996', само че глобално и дали тая курветина ще принтира или не няма значение, един мой колега от Унито бачка в Erste Bank Group австрийска банка менаджер 'млад меринджей' на портфолио и вика в Австрийските банки е ЗАБРАНЕНО да купуват US Bonds и се чудят как да си уредят място в спасителната лодка, ама валутите като се обезценят все тая и разпраа като дойде времето на 'Дълговата криза', вече няма да има никво значение, това го казва не само той ами и Nicolas Taleb и т.н.
Няма да ни притеснява, чак когато тръгне, мине известно време да се види какво се случва и ако тогава не се случи нищо.
До тогава най-вероятно пазарите ще са волатилни, предимно надолу - поне в началото.
да съгласен съм. Хрумват ми идеи за странгъли.
2004 беше така в ЮС, като затегнаха, и така през 2005 в ЕУ. После пазара още растеше 2-3 години. Това ще се случи и сега (растеж) при условие, че банките почнат да кредитират а, да не превъртат пари. Дано само да не влезем в сценария на япононя, но едва ли.
пред мен имам сички АНАЛизи на банките. Не са единни за тейпъринга кога ще се се случи. Но тва не трябва да ни притеснява, защото пък тогава икономика ще е по силна и компаниите ще са по печевивпи. До новия крах след 4 години.
Ей Вуйчо, седи гледай мача бе не отваряй позиции още, тва и аз съм го праил остаи ги тея работи. Наблюдавал съм ги 100 пати и малко им свикнах на циганските номера, в деня на FOMC винаги го бутат в обратна посока преди това, както и на NFP nonfarm Payrolls. Седи нема страшно нема изпуснеш нищо гаранте ти давам и през Януари е края на фискалната година при тея мухали Американците там тряя да се видят добри числа големия срив е полека лека, седи мирен
Те отдавна са взели решения на каде ще върви влака, тия новини и съчинени числа и глупости за на нас овчарите и калитковците
Не го мисли,Уйча знае какво прави
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
очаквам основната посока след сряда вечерта да е нагоре , а до тогава е възможно
Успех !
Ей Вуйчо, седи гледай мача бе не отваряй позиции още, тва и аз съм го праил остаи ги тея работи. Наблюдавал съм ги 100 пати и малко им свикнах на циганските номера, в деня на FOMC винаги го бутат в обратна посока преди това, както и на NFP nonfarm Payrolls. Седи нема страшно нема изпуснеш нищо гаранте ти давам и през Януари е края на фискалната година при тея мухали Американците там тряя да се видят добри числа големия срив е полека лека, седи мирен
Те отдавна са взели решения на каде ще върви влака, тия новини и съчинени числа и глупости за на нас овчарите и калитковците
Успех !
Какво те навежда на мисълта,че пазарите след сряда ще са нагоре????
Това е руска ролетка!
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Успех !
Аз си оставам фен на BVN, поне са диверсифицирани. + GDXJ
С тиа не мож ма съблазни, та те още не са си минали нивото от 2008 бре, до 2-та $ много ляп има да ядат.
Най доброто на младоците GDXJ e че си имат естествен левъридж. И надоле и нагоре. Злото ако падне 20% тия къде 30% им не мърда. Нищо чудно да наблюдаваме капитулация идната година докъм 20$. Там някъде требе се пълни много яко. Ма дойде ли времето да скача злия дявол - дори на ниво още от 1400-1500$ на унция ще си направил трипъл от тях.
А се някоя кризичка подобна на Сирия ще се появи дори и преди да му е дошло времето на следващия златен бул маркет.
Дам GDXJ са много волатилни, това показват и циклите за тях дъно някаде към 25 - 23, ако златото направи нови върхове, а аз съм убеден че ще направи, тея ще отидат в облаците, но сега ще има малък bounce за тях, и дано да не фалират до година да им се невиди, гледах и COT репорт то няма никой long на тва злато, само аз
Коментар