Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
michaelis
и само за Хахо, не се занимаай с тоя DAX той слаба ракия, ей тва е за тебе 2013 от 19$ на 500$
http://stocktwits.com/symbol/ICPT?q=ICPT
ръъъъст
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеЕ Мерси
Тези двете графики ги гледам всеки ден. ФЕД (дано) са наясно, че 10 годиншният бонд близко до 4% значи хард ландинг. Така, че нямат избор - трябва да печатат
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнениеи специялно за Ванката с поздрав за именния ден макар и на патерица
http://marketclouds.co/blogposts/09f...%20-Post%20NFP
Bonds up falling edge
Тези двете графики ги гледам всеки ден. ФЕД (дано) са наясно, че 10 годиншният бонд близко до 4% значи хард ландинг. Така, че нямат избор - трябва да печататI don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеГунчо- Прави,прави пари,че да има от кой да взимаме,като пуснат пързалката
само ми кажи-ако си на риъл,и както твърдиш,че имаш 17 дълги парчета на дакса,тоя шип от 90 пункта днес-пооцапа ли с кафевичко ?
Това само идва да ти каже ,че няма гориво повече за ракетата момко
Или влизай в час,или слагай памперса
И за теб 1530 Евро много ли са?
За мен тва е нищо, за СТОП ЛОС мога да се замисля ако ДАКС-а падне 5% от върха тоест за мен някъде около 9000.
Иначе го трейдвам в рейндж.
Купувай на спадовете - тва е съвета от мен днес на върха бях изчистил почти всичко (имах 7 контракта) сега купих още и над 9500 пак почвам да разпродавам.
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
Да дадем шанс на другите за изява
Аз не търгувам с маржин. Държа си позициите в петрола и металите и чакам ...
http://marketclouds.co/blogposts/09f...%20-Post%20NFP
Bonds up falling edge
Коментар
-
Гунчо- Прави,прави пари,че да има от кой да взимаме,като пуснат пързалката
само ми кажи-ако си на риъл,и както твърдиш,че имаш 17 дълги парчета на дакса,тоя шип от 90 пункта днес-пооцапа ли с кафевичко ?
Това само идва да ти каже ,че няма гориво повече за ракетата момко
Или влизай в час,или слагай памперсаLast edited by hemilio; 10.01.2014, 18:21.Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеKво сте се натопорчили бе мишлета
Цър-цър цър-цър
Ще кажеш че имате позиции и търгувате на борсата ... само стойте и гледате отстрани като мишки и подсмърчате.
А за тия от нас който са на борсата да ви обясня какво се случи днес ... сутринта почти "целунахме" стария връх, продадохме сега пак купихме и след обяд ще направим нов връх.
Еееейййй мноооо пара направих тия дни а вие си църкайте наудачници.I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
[QUOTE=hemilio;1059559562]Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеЗа много години
Идвам за кОпона...Този път се оляха. Пазиш ли зингите
За много години,жив и здрав.
Да Зинга си ми стои малко се пооправиха,ама още трябва.
Ти да не занули акаунт нещо?
Толкова време вакуум?
Хайд добре дошъл,че тука много драскачи,ама стойност няма вече на написаното.
Аз не търгувам с маржин. Държа си позициите в петрола и металите и чакам ...I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Безработицата намалява по-бавно от очакваното.
Какъв е извода? ... а мишлета някой знае ли?
- Продължаваме да печатаме пари - аааа така правилен отговор?
А къде отиват новите напечатани пари?
- На борсата - правилен отговор
И какво става с борсата?
- Расте - а така
И кой прави пари?
- Тези които са LONG
А кой се набутва?
- jasonbeck, hemilio и michaelis (тези който са SHORT)
Коментар
-
Kво сте се натопорчили бе мишлета
Цър-цър цър-цър
Ще кажеш че имате позиции и търгувате на борсата ... само стойте и гледате отстрани като мишки и подсмърчате.
А за тия от нас който са на борсата да ви обясня какво се случи днес ... сутринта почти "целунахме" стария връх, продадохме сега пак купихме и след обяд ще направим нов връх.
Еееейййй мноооо пара направих тия дни а вие си църкайте наудачници.
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениефундаменталистите като хахо да кажат защо беше това падане
Коментар
Коментар