Петролът се срина по никое време. Може да стане много мазало оттук до края на месеца .. Аграрите, бриковете много зле положението
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнениеабе ше видим, квот стане такова, може пък и да си продължи така вечно и златото да стане 2 лв. не знам
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от jasonbeck Разгледай мнениеГолемо падение, но бързо ще стане, няма да ги боли
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнениеАз ги попрегледах индексите, CAC40, EU50, FTSE, SMI, не са много трагични, ама DAX, DOW, NIKKEI, SP500 и Наско са в небесата и те ше оберат овацийте
Всичко на NYSE както е яко на margin all time high, ше им се ебе века като тръгнат ликвидацийте
Коментар
-
michaelis
Аз ги попрегледах индексите, CAC40, EU50, FTSE, SMI, не са много трагични, ама DAX, DOW, NIKKEI, SP500 и Наско са в небесата и те ше оберат овацийте
Всичко на NYSE както е яко на margin all time high, ше им се ебе века като тръгнат ликвидацийтеLast edited by michaelis; 09.01.2014, 19:33.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениенц , слаба работа избиване на стопове . истинското е просто права линия надолу . но след 18 жануари почваме . нали кукло . кАжи ръст
Коментар
-
Ей гуй на де се заформило следващото ми дабълче.
Туканка не знам дали ще се спре на 6$, надали...........
http://finance.yahoo.com/news/nevsun...120000616.html
http://www.finviz.com/quote.ashx?t=NSU
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениетя сега красавицата иелън чака дъртия чичко да я почерпи едно малцово в 9 , нали кукло
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнениеЕ те точно не могат или поне все още не. Ако направят така и за тях ще има от същия бахур, щото няма да има кой да им купува боклуците.
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнениеЕм обясни го на икономиста бат Хаха специялиста малко по долече той си мисли, че това е манна небесна и светия граал в икономиката
Само китайците да кажат на FED аре яжте бахурата сега и не знам какво ше стане ...
Коментар
Коментар