IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ЕДНАТА МИНУТА ИДВА

Коментар

• СЕЕЕЕЕЕЧ ЗА ГНИДАТА БАЛОНЕРСКА

Коментар

• Какво начало на годината само!
        Дали няма някакво вестоносно значение?!

Коментар

• Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнение
          Добро утро !!!
          Какъв е този ексайтмент каква е тази превъзбуда във форума?
          Ставам преди малко още махмурлия от снощи отварям форума и какво да видя 20 поста от сутринта ... "корекцията дойде", "почнахме ги", "ДАКС-а се срути" ... викам брех сигурно още съм пиян, или сънувам ... обърнах се и пак съм заспал.
          Сега отварям пазарите и какво да видя:
          ДАКС е - 0.60%
          ФТСЕ е - 0.50%
          Е какво толкова е станало че ми надухте главата от сутринта, ако бяхме паднали 2%-3% да ставам ама за 0.5% какво ме будите.
          Опънах един дълъг ДАКС на 9500 и пак лягам.
          Ще стана към 4:30 като отварят Американците.
          Никва корекция не е това просто волатилити в 1вия ден на Новата Година ... тази и другата седмица ще подруса малко и после сме нагоре.
          Айде до после.

0.6% , сигурно математиката не ти е силното място ,или така ти се иска

почти 2 % сме надолу днес!!!!
          какво стана с огромния гап който чакаше -9700,9800

Лузър,по добре спи,че това което ще видиш няма да ти хареса
          Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• трябваше да изчакам малко точно тоя да се обади. пу да му се невиди

Коментар

• когато и тия купени продажници се обадят идва време за сеч

http://www.investor.bg/drugi/338/a/n...2014-g,164242/

Коментар

Добро утро !!!
                Ставам преди малко още махмурлия от снощи отварям форума и какво да видя 20 поста от сутринта ... "корекцията дойде", "почнахме ги", "ДАКС-а се срути" ... викам брех сигурно още съм пиян, или сънувам ... обърнах се и пак съм заспал.
                ДАКС е - 0.60%
                ФТСЕ е - 0.50%
                Е какво толкова е станало че ми надухте главата от сутринта, ако бяхме паднали 2%-3% да ставам ама за 0.5% какво ме будите.
                Никва корекция не е това просто волатилити в 1вия ден на Новата Година ... тази и другата седмица ще подруса малко и после сме нагоре.
                Айде до после.
                Гааз на горе бе Хахо, майка му дееба и DAXa, са е момента

Коментар

Добро утро !!!
                  ДАКС е - 0.60%
                  ФТСЕ е - 0.50%
                  Айде до после.
                  Що не опъна поне 10 ДАКСА, като обикновено?

Никой с нищо не е парадирал, ние коментираме, но ти си прознай поне един път... или не помниш какво писа снощи.

Коментар

• Добро утро !!!
                    ДАКС е - 0.60%
                    ФТСЕ е - 0.50%
                    Айде до после.

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                      аз имам нива от 9467,2-до там слезе при мен.
                      Азиатците диктуват движението в момента
                      Запълнихме гапа от 27-ми декември.
                      Да и при мене е било на 9468, значи е горе долу същото еми има скорост и инерция, но ей го там стой сега на 9492-6,x в момента нал тъй ???
                      Американците спат, а на жълтурите мама им гадна с тая печатница и с тея копия, ма нишо нишо те ше глътнат най много вода, още малко
                      Аз не съм Eliotwave специалист, ама като почне нещо би трябвало да е вълна А, после вълна В (на горе) и най накрая вълна С а тя е най гадна. Зависи колко е дълга първата вълна и от това може да се вади извод горе долу колко ще е дълбока корекцията, защото А=C, B би трябвало да е 1/2 A
                      Last edited by michaelis; 02.01.2014, 13:35.

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
                        Тая борса я гледам вече 2 години, всеки ден най вече тоя DAX, и няма нищо общо с икономиката особено пък някви си PMI, но има много общо с fubo нивата играта просто е прееби другарче, тва е положението. Движението ще го хванем не се коси то става полека ето днеска като се поразмърдаха малко значи почва корекция сега ше се мотат ше се клатят напред назад, докат народа загуби ориентация и после трес с тоягата 10% и после пак трес 15% мамата са си ебали гадовете

Обещах да постна и fibo нивата на DAX
                        за месеца

open price 9625,2
                        -------------------------
                        Level UP1 9757,2
                        Level UP2 9889,2
                        Target UP 10 021,2
                        Level Down1 - 9493,2
                        Level Down2 - 9361,2
                        Target Down - 9229,2

и забележете каде е спряло гадината ей там 9493,2

аз имам нива от 9467,2-до там слезе при мен.
                        Азиатците диктуват движението в момента
                        Запълнихме гапа от 27-ми декември.
                        Last edited by hemilio; 02.01.2014, 13:06.
                        Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

Ето постнах нивата брачед това със квотите на OANDA, може да дава някаде малка разлика с другите брокери но общо взето работата е същата, та като се прибера от работа ше ви постна кода за MT4
                          А дали ше удари месечния таргет изведнъж, де да го знам, някой път при екстремуми излита и от тея нива, зависи колко са полудели, но прави спирки задължитено на тези нива и ако се зачуди много много на някое ниво, вероятността да продължи е малка, иначе трае секудни и минава като бръз влак
                          OK Мерси

Коментар

• Първоначално изпратено от jasonbeck Разгледай мнение
                            A докъде мислиш че ще пада сега? Аз мислех малко, но като гледам колко падна.. дали няма да е по сериозна текущата корекция
                            Ето постнах нивата брачед това със квотите на OANDA, може да дава някаде малка разлика с другите брокери но общо взето работата е същата, та като се прибера от работа ше ви постна кода за MT4
                            А дали ше удари месечния таргет изведнъж, де да го знам, някой път при екстремуми излита и от тея нива, зависи колко са полудели, но прави спирки задължитено на тези нива и ако се зачуди много много на някое ниво, вероятността да продължи е малка, иначе трае секудни и минава като бръз влак
                            Last edited by michaelis; 02.01.2014, 12:55.

Коментар

Тая борса я гледам вече 2 години, всеки ден най вече тоя DAX, и няма нищо общо с икономиката особено пък някви си PMI, но има много общо с fubo нивата играта просто е прееби другарче, тва е положението. Движението ще го хванем не се коси то става полека ето днеска като се поразмърдаха малко значи почва корекция сега ше се мотат ше се клатят напред назад, докат народа загуби ориентация и после трес с тоягата 10% и после пак трес 15% мамата са си ебали гадовете
                              A докъде мислиш че ще пада сега? Аз мислех малко, но като гледам колко падна.. дали няма да е по сериозна текущата корекция

Коментар

• Първоначално изпратено от jasonbeck Разгледай мнение
                                Той пише само като е нагоре, така игнорира и все едно движения надолу не е имало. Това падане е готино най-малкото защото според някой няма причина, данните за PMI не са лоши. Но нямаше и причина да се качва нагоре няколко месеца.

Дано да уцелим истинското движение надолу за което говориш.

Обещах да постна и fibo нивата на DAX
                                за месеца

open price 9625,2
                                Level UP1 9757,2
                                Level UP2 9889,2
                                Target UP 10 021,2
                                Level Down1 - 9493,2
                                Level Down2 - 9361,2
                                Target Down - 9229,2

и забележете каде е спряло гадината ей там 9493,2
                                Last edited by michaelis; 02.01.2014, 12:44.

Коментар

Working...
                                X