ЕДНАТА МИНУТА ИДВА
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеДобро утро !!!
Какъв е този ексайтмент каква е тази превъзбуда във форума?
Ставам преди малко още махмурлия от снощи отварям форума и какво да видя 20 поста от сутринта ... "корекцията дойде", "почнахме ги", "ДАКС-а се срути" ... викам брех сигурно още съм пиян, или сънувам ... обърнах се и пак съм заспал.
Сега отварям пазарите и какво да видя:
ДАКС е - 0.60%
ФТСЕ е - 0.50%
Е какво толкова е станало че ми надухте главата от сутринта, ако бяхме паднали 2%-3% да ставам ама за 0.5% какво ме будите.
Опънах един дълъг ДАКС на 9500 и пак лягам.
Ще стана към 4:30 като отварят Американците.
Никва корекция не е това просто волатилити в 1вия ден на Новата Година ... тази и другата седмица ще подруса малко и после сме нагоре.
Айде до после.
0.6%, сигурно математиката не ти е силното място ,или така ти се иска
почти 2 % сме надолу днес!!!!
какво стана с огромния гап който чакаше -9700,9800
Лузър,по добре спи,че това което ще видиш няма да ти харесаАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
когато и тия купени продажници се обадят идва време за сеч
http://www.investor.bg/drugi/338/a/n...2014-g,164242/
Коментар
-
michaelis
Ставам преди малко още махмурлия от снощи отварям форума и какво да видя 20 поста от сутринта ... "корекцията дойде", "почнахме ги", "ДАКС-а се срути" ... викам брех сигурно още съм пиян, или сънувам ... обърнах се и пак съм заспал.
ДАКС е - 0.60%
ФТСЕ е - 0.50%
Е какво толкова е станало че ми надухте главата от сутринта, ако бяхме паднали 2%-3% да ставам ама за 0.5% какво ме будите.
Никва корекция не е това просто волатилити в 1вия ден на Новата Година ... тази и другата седмица ще подруса малко и после сме нагоре.
Айде до после.
Коментар
-
ДАКС е - 0.60%
ФТСЕ е - 0.50%
Айде до после.
Никой с нищо не е парадирал, ние коментираме, но ти си прознай поне един път... или не помниш какво писа снощи.
Коментар
-
Добро утро !!!
ДАКС е - 0.60%
ФТСЕ е - 0.50%
Айде до после.
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеаз имам нива от 9467,2-до там слезе при мен.
Азиатците диктуват движението в момента
Запълнихме гапа от 27-ми декември.
Американците спат, а на жълтурите мама им гадна с тая печатница и с тея копия, ма нишо нишо те ше глътнат най много вода, още малко
Аз не съм Eliotwave специалист, ама като почне нещо би трябвало да е вълна А, после вълна В (на горе) и най накрая вълна С а тя е най гадна. Зависи колко е дълга първата вълна и от това може да се вади извод горе долу колко ще е дълбока корекцията, защото А=C, B би трябвало да е 1/2 ALast edited by michaelis; 02.01.2014, 13:35.
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнениеТая борса я гледам вече 2 години, всеки ден най вече тоя DAX, и няма нищо общо с икономиката особено пък някви си PMI, но има много общо с fubo нивата играта просто е прееби другарче, тва е положението. Движението ще го хванем не се коси то става полека ето днеска като се поразмърдаха малко значи почва корекция сега ше се мотат ше се клатят напред назад, докат народа загуби ориентация и после трес с тоягата 10% и после пак трес 15% мамата са си ебали гадовете
Обещах да постна и fibo нивата на DAX
за месеца
open price 9625,2
-------------------------
Level UP1 9757,2
Level UP2 9889,2
Target UP 10 021,2
Level Down1 - 9493,2
Level Down2 - 9361,2
Target Down - 9229,2
и забележете каде е спряло гадината ей там 9493,2
аз имам нива от 9467,2-до там слезе при мен.
Азиатците диктуват движението в момента
Запълнихме гапа от 27-ми декември.Last edited by hemilio; 02.01.2014, 13:06.Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнениеЕто постнах нивата брачед това със квотите на OANDA, може да дава някаде малка разлика с другите брокери но общо взето работата е същата, та като се прибера от работа ше ви постна кода за MT4
А дали ше удари месечния таргет изведнъж, де да го знам, някой път при екстремуми излита и от тея нива, зависи колко са полудели, но прави спирки задължитено на тези нива и ако се зачуди много много на някое ниво, вероятността да продължи е малка, иначе трае секудни и минава като бръз влак
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от jasonbeck Разгледай мнениеA докъде мислиш че ще пада сега? Аз мислех малко, но като гледам колко падна.. дали няма да е по сериозна текущата корекция
А дали ше удари месечния таргет изведнъж, де да го знам, някой път при екстремуми излита и от тея нива, зависи колко са полудели, но прави спирки задължитено на тези нива и ако се зачуди много много на някое ниво, вероятността да продължи е малка, иначе трае секудни и минава като бръз влакLast edited by michaelis; 02.01.2014, 12:55.
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнениеТая борса я гледам вече 2 години, всеки ден най вече тоя DAX, и няма нищо общо с икономиката особено пък някви си PMI, но има много общо с fubo нивата играта просто е прееби другарче, тва е положението. Движението ще го хванем не се коси то става полека ето днеска като се поразмърдаха малко значи почва корекция сега ше се мотат ше се клатят напред назад, докат народа загуби ориентация и после трес с тоягата 10% и после пак трес 15% мамата са си ебали гадовете
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от jasonbeck Разгледай мнениеТой пише само като е нагоре, така игнорира и все едно движения надолу не е имало. Това падане е готино най-малкото защото според някой няма причина, данните за PMI не са лоши. Но нямаше и причина да се качва нагоре няколко месеца.
Дано да уцелим истинското движение надолу за което говориш.
Обещах да постна и fibo нивата на DAX
за месеца
open price 9625,2
Level UP1 9757,2
Level UP2 9889,2
Target UP 10 021,2
Level Down1 - 9493,2
Level Down2 - 9361,2
Target Down - 9229,2
и забележете каде е спряло гадината ей там 9493,2Last edited by michaelis; 02.01.2014, 12:44.
Коментар
Коментар