IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
    Това е само ей така лекичко, малко така за загрявка, ама после после е лудницата ...
    Чакаме пръчка на горе и тогава е истинския short
    И аз не съм видял това в бързината напрайло -100рка, Хахо бате ако си отворил на 9600 10 контракта long, затваряй, кат на приятел ти говоря иначе ако щукне още с 100-120 km/h да няма margin call
    Той пише само като е нагоре, така игнорира и все едно движения надолу не е имало. Това падане е готино най-малкото защото според някой няма причина, данните за PMI не са лоши. Но нямаше и причина да се качва нагоре няколко месеца.

Дано да уцелим истинското движение надолу за което говориш.

Коментар

• Първоначално изпратено от jasonbeck Разгледай мнение

p.s. защо ли се бодна така надолу и по-важното дали е началото на сериозна корекция или може би само ще запълни на Хахо дупето (опа гаповете).
      Това е само ей така лекичко, малко така за загрявка, ама после после е лудницата ...
      Чакаме пръчка на горе и тогава е истинския short
      И аз не съм видял това в бързината напрайло -100рка, Хахо бате ако си отворил на 9600 10 контракта long, затваряй, кат на приятел ти говоря иначе ако щукне още с 100-120 km/h да няма margin call
      Last edited by michaelis; 02.01.2014, 11:56.

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
        yes,hahomen
        Ем знам аз че на тоя свят има гравитация ама а да видиме кой крив и кой прав, 2014 започва обещаващо

Коментар

yes,hahomen

p.s. защо ли се бодна така надолу и по-важното дали е началото на сериозна корекция или може би само ще запълни на Хахо дупето (опа гаповете).

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
            Опаа is anybody long DAX ?
            yes,hahomen
            Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

Голям гап ,няма що
              Опаа is anybody long DAX ?

сега чакаме едно на горе и ако не успеят хората на Хахо да го издуят скачайте му на тиквата дееба и DAXa
              Last edited by michaelis; 02.01.2014, 11:47.

Коментар

Голям гап ,няма що
                Остави, ако ДАКС-а падне днес, не го чакай Хахо да пише днеска..

Коментар

• Голям гап ,няма що

Коментар

• Ора скачйте на златние артии, там е постата, мани те го тоя DAX са, утре ше попрегледам Fibo нивата и ше постнем за месец януари и за седмицата на индексите
                    DAX, FTSE100, DJ30, SP500, SMI

И движението още не е свършило, трабва да има малко на долу после една тояга на горе и тогава е за short а сега още прачка на горе не виждам
                    Last edited by michaelis; 02.01.2014, 00:32.

Коментар

• Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнение
                      Въобще не мога да ви мисля късите, като трейдър ви съчувствам не е приятно да се губят пари на борсата, обаче ...
                      То не е като да не съм ви предупредил, а кво получих насреща само обиди и заяждания, така че сега сърбайте си попарката.
                      Q1 по принцип е много силно ако няма някой катаклизъм очаквам 10% ръст до края на Март.
                      Януари също е много силен месец ДАКС-а ще удари 10 000 много скоро.
                      Дано ви издържат акаунтите.
                      Успех и ... Весела Нова Година (макар че за вас хич не е весела)

Ако не искаш да се заяждат хората престани да се излагаш с тези постове. Повечето компании вече така намалиха прогнозите си за Q1..ще "изненадат" с лоши отчети

Коментар

• Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнение
                        Ах гугутката тя ...
                        Много злоба и завист усещам в този пост.
                        Какво стана гугутчице изхърмя ли ти акаунта на късия ДАКС че така злобно ме клеветиш
                        Ако не е изгърмял не се притеснявай утре ще изгърми ДАКС-а като отвори на 9700
                        Готви се утре ще те правят женски гълъб
                        Хохетиньо, то няма лошо, но потвърждаваш женското в теб..

Иначе злоба няма, просто отстрани се вижда това което ти май хич не се усещаш и трябва да благодариш, че го алармирам. А портфейла е голям, хич не му бери грижа.

И последно, не кълни щото пак ти казвам, ще паднеш в тази дупка ти!

Коментар

• *******И тва на 31ви в 8 часа когато всички трейдъри са вече на маса и си пият ракията, смятай какво ще става утре като всички се върнат на работа.
                          Утре Европейските борси ще отворят с около 1-2% ръст (както обикновенно).*********

Момче-на теб фундаментално не ти е ясно как работи пазара!
                          Точно при ниски обеми(малко участници-специално за теб!)
                          Се получават такива движения-но ти няма как да знаеш това,ти си малка душица с леки ментални отклонения

Пожелавам ти много успехи през новата година,но това ще стане само ако успееш да си промениш мирогледа за пазара,а именно,че той има и друга посока освен само нагоре,но не съм оптимист,че ще го разбереш,не и през тази година

Наздраве!

Коментар

• Въобще не мога да ви мисля късите, като трейдър ви съчувствам не е приятно да се губят пари на борсата, обаче ...
                            То не е като да не съм ви предупредил, а кво получих насреща само обиди и заяждания, така че сега сърбайте си попарката.
                            Q1 по принцип е много силно ако няма някой катаклизъм очаквам 10% ръст до края на Март.
                            Януари също е много силен месец ДАКС-а ще удари 10 000 много скоро.
                            Дано ви издържат акаунтите.
                            Успех и ... Весела Нова Година (макар че за вас хич не е весела)

Коментар

• Да направим един анализ на пазара какво се случи в новогодишната нощ.
                              В новогодишната нощ пазарите удариха нови Върхове.
                              Фючърсите на Дау, СиП и Дакс направиха съответно:
                              Дау - 16600
                              СиП - 1860
                              Дакс 9650
                              И тва на 31ви в 8 часа когато всички трейдъри са вече на маса и си пият ракията, смятай какво ще става утре като всички се върнат на работа.
                              Утре Европейските борси ще отворят с около 1-2% ръст (както обикновенно).
                              Дакс-а ще отвори някъде на 9700 и до края на деня ще качи до 9800 до края на другата седмица 10 000.
                              До края на Q1 песимистично 11 000 оптимистично 12 000.
                              Съвет към всички къси на ДАКС-а тази вечер заредете здраво акаунтите ... за да няма като се събудите и отворите акаунта БУУУУУУУУММММММ

Коментар

• Първоначално изпратено от jasonbeck Разгледай мнение
                                Хахо май вярно е хахав или има нещо .. женско, някаква ненаситност..

Хайде весело посрещане на 2014 на всички и да не се сърди някой ако има нещо!
                                Ах гугутката тя ...
                                Много злоба и завист усещам в този пост.
                                Какво стана гугутчице изхърмя ли ти акаунта на късия ДАКС че така злобно ме клеветиш
                                Ако не е изгърмял не се притеснявай утре ще изгърми ДАКС-а като отвори на 9700
                                Готви се утре ще те правят женски гълъб

Коментар

Working...
                                X