Ебаси... това вече граничи с лудост. SP500 и Дау върнаха половин процент от 1850 на 1842 а Russell2000 възстанови спада до върха почти. Гаврят се с мечките по много груб начин.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеEйй , страшни пилоти сте бе.
Ма и аз не e да съм без самолетче днесканка
http://finviz.com/quote.ashx?t=ntwk&ty=c&ta=1&p=d
Коментар
-
Eйй , страшни пилоти сте бе.
Ма и аз не e да съм без самолетче днесканка
http://finviz.com/quote.ashx?t=ntwk&ty=c&ta=1&p=d
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнениеЛелеееееееe, момци, хванах ракета!!!!! +15 %! И то с кво име само! Rocket fuel (FUEL) !!!
Имам няколко от т.нар. ad-techs от есента. Доста са волатилни, ама като тръгнат нямат спиране.
Ракетата си я държа имено заради това, че се изстрелва нагоре рязко и то с голямо движение, ама повече ме кефи Criteo (CRTO). Според мен по-добрата компания от сектора. Френска е, но се търгува само на Насдака. Купих при първото сурване след ИПО-то. Доста по-голямо международно присъствие има, а и според мен е с по-добър бизнес модел, а и е по-евтина, защото американците много не ги вдяват чуждите компании., което е добре.
Имам и малко от YuMe, ама те са специализирани само във видео и като цяло не са еквивалентни на другите 2.брей добре бе ако си купил каде 50сетка мноо добре ми кажи им да карат за луната като ICPT
Коментар
-
Лелеееееееe, момци, хванах ракета!!!!! +15 %! И то с кво име само! Rocket fuel (FUEL) !!!
Имам няколко от т.нар. ad-techs от есента. Доста са волатилни, ама като тръгнат нямат спиране.
Ракетата си я държа имено заради това, че се изстрелва нагоре рязко и то с голямо движение, ама повече ме кефи Criteo (CRTO). Според мен по-добрата компания от сектора. Френска е, но се търгува само на Насдака. Купих при първото сурване след ИПО-то. Доста по-голямо международно присъствие има, а и според мен е с по-добър бизнес модел, а и е по-евтина, защото американците много не ги вдяват чуждите компании., което е добре.
Имам и малко от YuMe, ама те са специализирани само във видео и като цяло не са еквивалентни на другите 2.
Коментар
-
michaelis
скивай ги бе глей, бахти пумиарите мръсни, мене кат ме гърбят що после не ми дават субсидии, ше хвана и аз да се наредя на опашка там, бахти долната пасмина са тея банки
http://projects.propublica.org/bailout/list
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеAaa, днес сме наобратно ми се чини.
Или най много игра в центъра.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеLong S&P от 1844.
Днес ще удари минимум 1850 и е много вероятно да го премине и да се спре някъде към 1855-1856.
Айде влачете мишлета и вие да направите някой лев.
Или най много игра в центъра.
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от Gold Zombie Разгледай мнениеЕ как в мол точно сега, бе? Аз цял ден не смея да отворя никакви позиции и го чакам да каже какви стойности и кога ще ударим, че той до сега няма нито едно грешно отиграване. Нито едно
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от jasonbeck Разгледай мнениеИма нещо през което гледа как се движи цената. Иначе, че не играе не играеше. Той ако играе няма да ги цели - това си е закон. Пък и ако прави толкова пари едва ли ще се занимава с нещо друго да го няма по цял ден.Като пуснах късите на 8200 и като ме издрънчаха и си седнах на гъза, явно всички кадето работят на тая борса са кат бат Хаха
Коментар
-
Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнениеАма кво демо? Нали го изобличих вчера в темата за Дакса, че даже и на демо не цъка.
Коментар
Коментар