дакса другата седмица 9470
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
michaelis
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениемайкълееееееее, майкълееееееее , питай отатък у форекса от неговите прогнози до де са я докарали . и като ходи до 15000 първо си сложи един стоп от 2000 еврака минимум
Коментар
-
michaelis
моя самолет е SSRI +38% ако тая година ударим 16$ - tripple
pibo - виде ли що прай SQMa - там е голема поста long term каде 35 май ше има малко rejection, тогава може малко reduce за са +12%.
Има и още едни перуански SCCO там сме изпуснали леко влака да му се невиди, ако има задна при тях още веднъж да потвърди дъното мятам ги и тях
и тука има много леб на PRU.ASX Perseus Mining, слагайте мача е 2x за домакините, при желание може и още компанията оперира в ГанаLast edited by michaelis; 17.01.2014, 18:12.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеEйй , страшни пилоти сте бе.
Ма и аз не e да съм без самолетче днесканка
http://finviz.com/quote.ashx?t=ntwk&ty=c&ta=1&p=d
П.С. Хоп 7 кинта
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнениеХахо бате да те бех срещнал когато имах 5 дълги на 7000 да ми каеш, че ще ходи на 10тка и да не ги пипам ич и до са да съм напред с една екскурзия до Австралия да го ева
Коментар
-
michaelis
Хахо бате да те бех срещнал когато имах 5 дълги на 7000 да ми каеш, че ще ходи на 10тка и да не ги пипам ич и до са да съм напред с една екскурзия до Австралия да го ева
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеС тези си размисли,ако и действаш така-пазара такъв шамар ще ти завърти,че свят ще ти се завие!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеМожеше да ... ама то е все едно Манчестър Юнайтед и Лудогорец да играят 100 мача, Лудогорец все ще победи 1 мач (ама незнаеш кой) така че по добре заложи на Манчестър Юнайтед ще спечелиш 99 пъти.I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеМожеше да ... ама то е все едно Манчестър Юнайтед и Лудогорец да играят 100 мача, Лудогорец все ще победи 1 мач (ама незнаеш кой) така че по добре заложи на Манчестър Юнайтед ще спечелиш 99 пъти.Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от jasonbeck Разгледай мнениеТрябваше да биеш одеве 50 къси, виж колко печалба изпусна. Еи ти си просто един голям клизмар(късметлия).
Коментар
-
Първоначално изпратено от jasonbeck Разгледай мнениеТрябваше да биеш одеве 50 къси, виж колко печалба изпусна. Еи ти си просто един голям клизмар(късметлия).Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеСега сериозно по темата.
Европа затаи дъх, дори и това малко зверче ДАКС-а се кротна.
Чакаме US Housing Data след 2 часа и тогава шоуто може да започва.
Че тоя S&P почва да ме дразни, закучил се е като магаре на мост и не иска да мине 1850, а за да вървим нагоре 1850 е ключово ниво.
Но мисля че днес вече ще го преминем.
ДАКС-а го чакам да мине 9800 следобяда, за след това незнам ... но ако няма изненади от US, 10000 края на Януари началото на Февруари.
Успей и умната ...ако не умната дългата
Коментар
Коментар