IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• дакса другата седмица 9470

Коментар

• скоро 3548

Коментар

• карай няма значение

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
          майкълееееееее, майкълееееееее , питай отатък у форекса от неговите прогнози до де са я докарали . и като ходи до 15000 първо си сложи един стоп от 2000 еврака минимум
          От на кой прогнозите у Forexo, и мани го тоя forex тва е ебаси олигофренията там треа си на марджин като луд всеки път за да искараш некой лев, децентрализирано, не се знае кой пие кой плаща, и брокера чат пат като ти го накове, те ти forex.

Коментар

• майкълееееееее, майкълееееееее , питай отатък у форекса от неговите прогнози до де са я докарали . и като ходи до 15000 първо си сложи един стоп от 2000 еврака минимум

Коментар

• моя самолет е SSRI +38% ако тая година ударим 16$ - tripple
              pibo - виде ли що прай SQMa - там е голема поста long term каде 35 май ше има малко rejection, тогава може малко reduce за са +12%.
              Има и още едни перуански SCCO там сме изпуснали леко влака да му се невиди, ако има задна при тях още веднъж да потвърди дъното мятам ги и тях
              и тука има много леб на PRU.ASX Perseus Mining, слагайте мача е 2x за домакините, при желание може и още компанията оперира в Гана
              Last edited by michaelis; 17.01.2014, 18:12.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                Eйй , страшни пилоти сте бе.
                Ма и аз не e да съм без самолетче днесканка

http://finviz.com/quote.ashx?t=ntwk&ty=c&ta=1&p=d
                Купих малко, да видим дали ще запълним гапа до $8 преди резултатите за Т4.

П.С. Хоп 7 кинта

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
                  Хахо бате да те бех срещнал когато имах 5 дълги на 7000 да ми каеш, че ще ходи на 10тка и да не ги пипам ич и до са да съм напред с една екскурзия до Австралия да го ева
                  Ми ти отвори 5 сега на 9800 пък аз ще ти кажа че ще отиде на 12 000 и готово, то е същото

Коментар

• Хахо бате да те бех срещнал когато имах 5 дълги на 7000 да ми каеш, че ще ходи на 10тка и да не ги пипам ич и до са да съм напред с една екскурзия до Австралия да го ева

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                      С тези си размисли,ако и действаш така-пазара такъв шамар ще ти завърти,че свят ще ти се завие!
                      Хемилио извинявай за "народния език" но нивотото във форума не е много високо и за да ме разбрат хората трябва да се изразявам на по така ... народна реч ... че за това и аналогията с футбола.

Коментар

• Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнение
                        Можеше да ... ама то е все едно Манчестър Юнайтед и Лудогорец да играят 100 мача, Лудогорец все ще победи 1 мач (ама незнаеш кой) така че по добре заложи на Манчестър Юнайтед ще спечелиш 99 пъти.
                        Ти да не си някой от високочестотните роботи че имаш и заложени алгоритми даже
                        I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

Можеше да ... ама то е все едно Манчестър Юнайтед и Лудогорец да играят 100 мача, Лудогорец все ще победи 1 мач (ама незнаеш кой) така че по добре заложи на Манчестър Юнайтед ще спечелиш 99 пъти.
                          С тези си размисли,ако и действаш така-пазара такъв шамар ще ти завърти,че свят ще ти се завие!
                          Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от jasonbeck Разгледай мнение
                            Трябваше да биеш одеве 50 къси, виж колко печалба изпусна. Еи ти си просто един голям клизмар(късметлия).

Коментар

• Първоначално изпратено от jasonbeck Разгледай мнение
                              Трябваше да биеш одеве 50 къси, виж колко печалба изпусна. Еи ти си просто един голям клизмар(късметлия).
                              стига бре човек и ти ли не разбра,че той говори пост фактум!!!!
                              Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

Сега сериозно по темата.
                                Европа затаи дъх, дори и това малко зверче ДАКС-а се кротна.
                                Чакаме US Housing Data след 2 часа и тогава шоуто може да започва.
                                Че тоя S&P почва да ме дразни, закучил се е като магаре на мост и не иска да мине 1850, а за да вървим нагоре 1850 е ключово ниво.
                                Но мисля че днес вече ще го преминем.
                                ДАКС-а го чакам да мине 9800 следобяда, за след това незнам ... но ако няма изненади от US, 10000 края на Януари началото на Февруари.
                                Успей и умната ...ако не умната дългата

Коментар

Working...
                                X