IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от niki5 Разгледай мнение
    бла бла

Brazil е една от наи отвратителните даржави zа биснес. и ти го каzвам след като имах ваzмоzнсот да вида отблиzо кво стана с OGX

az тва си го отигравам с адиадас и наики. световно идва
    бачо Кольо не ги подценявай Бразилците особено Бразилките там септември ще бъде май е казал поетът
    ии погледнах графиката на NIKE купи си от тях те са нарисували лулата на мира вертикално, аз такива не взиам, явно световното при Nike се е отиграло вече и сега тече разпродажбата
    Last edited by michaelis; 16.01.2014, 13:59.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
      И аз ги следя Козановците, ако се гмурнат докъм 12$ и ще съм с 2-та крака вътре.
      То по принцип всичко май бразилейро е на около 12-та дъното.
      Немалко имам на PBR на 12.8 средна, наскоро влязох леко и на Vale на 13.5
      Отделно имам и BRF и BRXX.
      Доста съм булиш на Бразил, само да разкарат кака ти Дилма комунистката че кат тръгнат - няма спиране. Същото тоже очаквам и в Аржентина.
      Страхотни държави с огромен потенциал са, малко по бизнес френдли правителства - и гледай чудеса там.
      Ама то като погледна във времето, когато северняците са добре FEDa то южняците са зле и обратно, ако фалират тея някога, плешивия с неговата пасмина там (аа аз им стискам горещо палци щото са мноо отворени, как разпраа Доган ) тогава южните ше станат Nr.1

Коментар

И аз ги следя Козановците, ако се гмурнат докъм 12$ и ще съм с 2-та крака вътре.
        Доста съм булиш на Бразил, само да разкарат кака ти Дилма комунистката че кат тръгнат - няма спиране. Същото тоже очаквам и в Аржентина.
        Страхотни държави с огромен потенциал са, малко по бизнес френдли правителства - и гледай чудеса там.
        бла бла

Brazil е една от наи отвратителните даржави zа биснес. и ти го каzвам след като имах ваzмоzнсот да вида отблиzо кво стана с OGX

az тва си го отигравам с адиадас и наики. световно идва

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
          Кастро Заарта май отива да попрегледа 40стака дали е добре , аз не съм взел от тях но ако слязат оше може и да клъвнем, бих си взел по скоро CZZ

http://finviz.com/quote.ashx?t=czz&ty=c&ta=0&p=m

но тряя да ги издрънчат оше малко и тогаз
          Raw sugar tumbled to the lowest since June 2010 in New York yesterday on concern increased Indian supplies will widen a global glut. Futures slumped 22 percent since reaching a one-year high on Oct. 18, as supplies from Brazil to India and Thailand expand. India may struggle to export any significant quantity as domestic prices are higher than global rates, said Yatin Wadhwana, managing director of Sucden India Pvt.

“Exporters will need substantial amount as subsidy for exports to take place because world prices have dropped quite a bit in the last two months,” Wadhwana said in a phone interview today. “There’s a surplus globally.”

Коментар

Кастро Заарта май отива да попрегледа 40стака дали е добре , аз не съм взел от тях но ако слязат оше може и да клъвнем, бих си взел по скоро CZZ

Коментар

OK, послушах те и си щипнах мъничко. На твоя отговорност, аче нещо не ми е на сърце, а и съм задръстен с чилийци до гърлото.

А ти захар зе ли си ?
              Ша да ти се услади двойно 1 ден
              http://finviz.com/quote.ashx?t=SGG&ty=c&ta=1&p=d

Забелязваш ли днес как олиото здраво нагоре, а артиите - нък... при злото - обратното

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
                А завода за фафли в Горна Оряховица ?
                нема го у тея саксонците, те са ебаси кифлите, иначе и фафли мура ше вземем

Коментар

ей тука list of suggar companies

http://www.bloomberg.com/markets/companies/sugar/

но повечето са на баба си у пантофите Индия, Филипини, на марс ... не знам дали мойте Саксонци ги предлагат въобще
                  А завода за фафли в Горна Оряховица ?
                  I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

откакто ги аналиzирах едно време, не ме харесват и не ги барам. осен zа range с некои дериват
                    ей тука list of suggar companies

http://www.bloomberg.com/markets/companies/sugar/

но повечето са на баба си у пантофите Индия, Филипини, на марс ... не знам дали мойте Саксонци ги предлагат въобще

Коментар

и точно за тва искам да ги взема защото цената на захарта е именно още ниска

откакто ги аналиzирах едно време, не ме харесват и не ги барам. осен zа range с некои дериват

Коментар

Agrana e дастерно на Südzucker както и CropEnergies

саме 4е zа кав хуи да ки купувам кати цената на zахарта е толокова ниска и дори да полу4ват субсидии пак не бих си ги купил

моиат фаворит си остава BARRY CALLEBAUT AG които е наи големиа sholokad
                        и точно за тва искам да ги взема защото цената на захарта е именно още ниска

Коментар

Абе батко погледни им цената на тея твойте шоколади, с 20 акциий си купувам кола с курвата вътре, дай нещо на промоция не такива с хиледарки

lol wait..
                          ама наи добре Lindt AG дават 60 CFH dividend

ei тва е голем шоколад
                          не е zа всека уста

пробваи Aryzta AG ili Neslte

Коментар

Agrana e дастерно на Südzucker както и CropEnergies

саме 4е zа кав хуи да ки купувам кати цената на zахарта е толокова ниска и дори да полу4ват субсидии пак не бих си ги купил

моиат фаворит си остава BARRY CALLEBAUT AG които е наи големиа sholokad
                            Абе батко погледни им цената на тея твойте шоколади, с 20 акциий си купувам кола с курвата вътре, дай нещо на промоция не такива с хиледарки
                            Ти ми пращаш някви спестовни книжки ей кат тея

http://www.google.com/finance?q=SWX%...Utj9EoSIwAOTIg
                            Chocoladefabriken Lindt & Spruengli AG
                            (SWX:LISN)

50,200.00
                            -130.00 (-0.26%)
                            Last edited by michaelis; 16.01.2014, 11:21.

Коментар

• Първоначално изпратено от jasonbeck Разгледай мнение

Коментар

• http://www.thereformedbroker.com/wp-...014/01/top.jpg

Коментар

Working...
                                X