If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Мисля си че има сценарий за през нощта да има рязко нагоре с почти 1% за да оберат стоповете на мечките след което да го изсулят утре.
много интересно е при среброто- прави ясна и голяма фигура триъгълник, златото изглежда още по-булиш... не можа да върне нищо след ръста. Според мен среброто отива на 25 долара много бързо
Продължават да натискат доста акции които са с двоен потенциал. Влезнах на APA и VLO отново, но не бих го направил ако не бях продал около върха
Среброто не знам тука имаше индивиди предсказваха му 10тка на златото 800 и ги shortirat яко ама май ще има бой с тояги за сребърни и златни мечки тъз година
А АРА и VLO (xnyse ?) на кои борси са ?
Мисля си че има сценарий за през нощта да има рязко нагоре с почти 1% за да оберат стоповете на мечките след което да го изсулят утре.
много интересно е при среброто- прави ясна и голяма фигура триъгълник, златото изглежда още по-булиш... не можа да върне нищо след ръста. Според мен среброто отива на 25 долара много бързо
Продължават да натискат доста акции които са с двоен потенциал. Влезнах на APA и VLO отново, но не бих го направил ако не бях продал около върха
Оооо, не, едва ли ще има ново суркане утре. Виж фючърсите на викса. Февруарския се върна на нивата от началото на сесията, а мартенския сурна даже под това ниво. Майкрософт, изкара явно хубави резултати. Утре повечето от технологичиния сектор ще са напред. Най-големите шортаджии от днес вече излезнаха. Видяхме го: СиП мина от 1823 на1828. Утре неизлезлите ще трябва да се измъкнат от позицията, а както казах по-долу за другите по 100 тояги на голо, да им държи влага 1 седмица поне
Коментар