IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• EMERGIN MARKETS SELL OFF като смачкаш гнидата , кръв почва да тече и в твойте вени . дано се сещате за какво говоря

Коментар

• спамер как е . изпуснали късака

Коментар

• Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
        Мисля си че има сценарий за през нощта да има рязко нагоре с почти 1% за да оберат стоповете на мечките след което да го изсулят утре.
        много интересно е при среброто- прави ясна и голяма фигура триъгълник, златото изглежда още по-булиш... не можа да върне нищо след ръста. Според мен среброто отива на 25 долара много бързо
        Продължават да натискат доста акции които са с двоен потенциал. Влезнах на APA и VLO отново, но не бих го направил ако не бях продал около върха
        Среброто не знам тука имаше индивиди предсказваха му 10тка на златото 800 и ги shortirat яко ама май ще има бой с тояги за сребърни и златни мечки тъз година
        А АРА и VLO (xnyse ?) на кои борси са ?

Коментар

• тоя обем как пък точно на 61 фибо се пада . найс а

Коментар

• Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
            Мисля си че има сценарий за през нощта да има рязко нагоре с почти 1% за да оберат стоповете на мечките след което да го изсулят утре.
            много интересно е при среброто- прави ясна и голяма фигура триъгълник, златото изглежда още по-булиш... не можа да върне нищо след ръста. Според мен среброто отива на 25 долара много бързо
            Продължават да натискат доста акции които са с двоен потенциал. Влезнах на APA и VLO отново, но не бих го направил ако не бях продал около върха
            Оооо, не, едва ли ще има ново суркане утре. Виж фючърсите на викса. Февруарския се върна на нивата от началото на сесията, а мартенския сурна даже под това ниво. Майкрософт, изкара явно хубави резултати. Утре повечето от технологичиния сектор ще са напред. Най-големите шортаджии от днес вече излезнаха. Видяхме го: СиП мина от 1823 на1828. Утре неизлезлите ще трябва да се измъкнат от позицията, а както казах по-долу за другите по 100 тояги на голо, да им държи влага 1 седмица поне

Коментар

• така де дакса и той има да тества обем на 9531. тъй че тези мошеничества на прасюнгера утре ще се наказват зловещо .

Коментар

• Мисля си че има сценарий за през нощта да има рязко нагоре с почти 1% за да оберат стоповете на мечките след което да го изсулят утре.

Коментар

• вълнувам се предусещам чудни времена

Коментар

• Стига спами бре!

Коментар

• акания пак купил , ох на баткаааааааааа. тоя първи ще го подритват

Коментар

• прасето е най нервно напоследък . явно него първо ще го заколят

Коментар

• цццц.гниди

Коментар

• нещо се опъва прасето наистина

Коментар

• Баси , нечуръл газ какви движения прави днеска не е истина!
                              Аз взех един лонг мартенски фючърс, ще видим резултата.

Коментар

• сега 3597 ще го дръпне

Коментар

Working...
                                X