IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнение
    Аз не знам какво толкова се вживявате в тази "корекция" 3-4% спад от върха това е съвсем нормално и може да се случи по всяко време. Нормално движение надолу за мен дори това не е корекция, причина винаги ще се намери. В този случай бяха Emerging Markets, предния път беше бюджета, по предния войната в Сирия, такива дребни спадове винаги ще има има и всеки трейдър трябва да е готов да ги поеме, някой спират да трейдват и чакат идеалния вариант е да продължиш да трейдваш защото пазара става много волатилен, днес имаше идеални движение нагоре-надолу (всъщност те започнаха от снощи като отвориха фючърсите), който ги е следил.

Корекция до 10% трябва всеки да може да издържи, понеже такава ще има поне 1 път тази година.

А да говорим за мечи пазар и за обръщане на тренда това е не сериозно.
    Според мен е друга причината....
    Спада е чисто психологически - прекалено много се упражняваха в Давос върху негативните сценарии . Само след две седмици всичко лошо ще бъде забравено ...
    За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Дръжте да видим затварянето. Урана и алуминия са на зелено целия ден - може да е добър знак
      I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
        ии как го разцъка тоя DAX от 9300 до 9400 като той не е бил там бе пумпал, или там където ти цъкаше на всичко за по евро ти пускат квоти дет да ти пасват това е само начало от малка корекция която до края ще отиде много на доле, треа да отваряш 3 нови демота дееба
        Ми незнам ти какво гледаш ама на мен друго ми показва графиката на фючърсите.
        Low 9282
        High 9404
        Кажи им да ти калибрират ДЕМО-то

Коментар

• Първоначално изпратено от jasonbeck Разгледай мнение
          Aбе ти май ще го докараш и на печалба за последните 7 дни търговия

Добре че те има да ни веселиш
          Аз не знам какво толкова се вживявате в тази "корекция" 3-4% спад от върха това е съвсем нормално и може да се случи по всяко време. Нормално движение надолу за мен дори това не е корекция, причина винаги ще се намери. В този случай бяха Emerging Markets, предния път беше бюджета, по предния войната в Сирия, такива дребни спадове винаги ще има има и всеки трейдър трябва да е готов да ги поеме, някой спират да трейдват и чакат идеалния вариант е да продължиш да трейдваш защото пазара става много волатилен, днес имаше идеални движение нагоре-надолу (всъщност те започнаха от снощи като отвориха фючърсите), който ги е следил.

Корекция до 10% трябва всеки да може да издържи, понеже такава ще има поне 1 път тази година.

А да говорим за мечи пазар и за обръщане на тренда това е не сериозно.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
            Не се стърпях днес, знам че е кофти да се купува по пътя надолу, но си взех HSBC и още малко Ерсте.
            Erste Bank Group ??? а леле майко

Коментар

Според мен тва беше, ако не беше тва, още малко му давам.
              Дау до 15500 и СиП до 1750.
              ии как го разцъка тоя DAX от 9300 до 9400 като той не е бил там бе пумпал, или там където ти цъкаше на всичко за по евро ти пускат квоти дет да ти пасват това е само начало от малка корекция която до края ще отиде много на доле, треа да отваряш 3 нови демота дееба

Коментар

Не се стърпях днес, знам че е кофти да се купува по пътя надолу, но си взех HSBC и още малко Ерсте.
                Купувай, купувай. По-добре на промоция Ама така както са я подкарали, ще има още суркания. Неутрализирахме тренда в средносрочен план. Дръж и кешовица. И аз се изкуших ударих един къс викс.

Коментар

Unicredit, Allied Irish Bank,Bank of Ireland i BBVA for me

Коментар

• Не се стърпях днес, знам че е кофти да се купува по пътя надолу, но си взех HSBC и още малко Ерсте.

Коментар

Аз тука корекция не виждам, лек спад 2-3% което е съвсем нормално.
                      До 10% никакъв пробме.
                      Днес ДАКС-а го разцъках от 9300 до 9400 и обратно.
                      Сега пак имам 10 контракта на 9300, ако падне до 9200 ще добвя 20.
                      На всеки 100 точки надолу удвоявам.
                      Абсолютното дъно на ДАКС-а е 9000
                      След ФЕД ракета нагоре.
                      Aбе ти май ще го докараш и на печалба за последните 7 дни търговия

Добре че те има да ни веселиш

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
                        Аз я чакам от 2 години тея им стана навик само нагоре нагоре ама чек бе има и друга посока Сега няма да ходи кой знае къде до 1680-1710 SMA200 Daily ама после май на 1300 от там почна цялата работа с един мазен и гаден гап и тряя се затвори тва нещо
                        Според мен тва беше, ако не беше тва, още малко му давам.
                        Дау до 15500 и СиП до 1750.

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
                          Как е 'buy the dip' стратегията

Обезпокояващото е, че всички посрещат корекцията с радост.. Лошото ще стане ако скоро не могат да я изгонят
                          Аз тука корекция не виждам, лек спад 2-3% което е съвсем нормално.
                          До 10% никакъв пробме.
                          Днес ДАКС-а го разцъках от 9300 до 9400 и обратно.
                          Сега пак имам 10 контракта на 9300, ако падне до 9200 ще добвя 20.
                          На всеки 100 точки надолу удвоявам.
                          Абсолютното дъно на ДАКС-а е 9000
                          След ФЕД ракета нагоре.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                            Сега съм 72% в артии и 28% кеш.
                            Снейки - лостове не ползвам. И не искам по принцип.
                            Не бре, не ме разбра. На мен ми е ясно, че нямаш марджин акаунт Тя там е много дебела работата.
                            Те просто ти дават възможност да си правиш репо сделчици. Демек искаш да ми кажеш, че в поленцето Leverage ти пише 0,72 Много малко бре. Можеш спокойно да си управляваш по-свободно. То при тез ниски лихви, си е направо минавка. Особено с твойте дивидентени нефтеняци

Коментар

Обезпокояващото е, че всички посрещат корекцията с радост.. Лошото ще стане ако скоро не могат да я изгонят
                              Аз я чакам от 2 години тея им стана навик само нагоре нагоре ама чек бе има и друга посока Сега няма да ходи кой знае къде до 1680-1710 SMA200 Daily ама после май на 1300 от там почна цялата работа с един мазен и гаден гап и тряя се затвори тва нещо

Коментар

Наистина ще е обезпокояващо голяма корекция, не ми се щеше преди края на Април-Май когато щях да съм финансово по подготвен. Досега съм вкарал само 60% от портфейла де смятам да имам тук до края на годината.
                                Хубаво направих че още в началото на сесията разкарах 7 акции де смятам че имат по малък потенциал от останалите. Сега съм 72% в артии и 28% кеш.

Снейки - лостове не ползвам. И не искам по принцип.

Коментар

Working...
                                X