IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Този ЕТФ много плитък обем

Петрбаз е интересен обаче ако енергетиката даде фира ще го отнесат. А аз съм месимист за петрола следващите месеци.
    I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнение
      Има бе, що да няма? ARGT
      Пипчо да даде повече инфо по въпроса. Той е човека с ЕТФ-ите.

П.С. Изпревварил си ме Нямаше ли един MSCI Аржентина нещо си? По спомен имаше не само един.
      За друг не знам.
      Ма е още рано за влизане. Ще пада още мисля.
      После кат изгонят оная комунистка - ще е 1 огромна ракета.

Знаете ли че Аржентина има двойно повече шел газ от Щатите ?
      На 1 или 2-ро място в света е.
      Потенциала е огромен ...

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
        Аргентина що нямат ЕТФ ?
        Има бе, що да няма? ARGT
        Пипчо да даде повече инфо по въпроса. Той е човека с ЕТФ-ите.

П.С. Изпревварил си ме Нямаше ли един MSCI Аржентина нещо си? По спомен имаше не само един.

Коментар

Аргентина що нямат ЕТФ ?
          http://finviz.com/quote.ashx?t=argt

Ma ей това е в пъти по интересно

http://finviz.com/quote.ashx?t=PZE&ty=c&ta=1&p=d

Коментар

• Аргентина що нямат ЕТФ ?

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
              нема фалират на жена ми сметката е там , казал съм им да внимават и получиха държавна субсидия нали са ми до гъза, но въпреки тва не ме интересуват
              Държавната субсидия я върнаха миналата година.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                Хаха - аз голямата част от тези си ги държа от 13 евро Пък ти си викай леле майко
                нема фалират на жена ми сметката е там , казал съм им да внимават и получиха държавна субсидия нали са ми до гъза, но въпреки тва не ме интересуват

Коментар

Дръжте да видим затварянето. Урана и алуминия са на зелено целия ден - може да е добър знак
                  И на мене ми направи впечатление урана.
                  В ден като днешния това говори много

Коментар

• Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнение
                    Купувай, купувай. По-добре на промоция Ама така както са я подкарали, ще има още суркания. Неутрализирахме тренда в средносрочен план. Дръж и кешовица. И аз се изкуших ударих един къс викс.
                    Аз за това си взех HSBC 5% дивидент са си 5% дивидент все едно дали пазара ще пада или ще се качва

Коментар

• Първоначално изпратено от niki5 Разгледай мнение
                      Unicredit, Allied Irish Bank,Bank of Ireland i BBVA for me
                      От уникредит имам много - дори прекалено много. ББВА и мен ме изкушава, но ми се струва че в момента имат малко височка премия спрямо Сантандер, та от двете по ме кефи сантандер.

С ирландски не се занимавам

Коментар

Erste Bank Group ??? а леле майко
                        Хаха - аз голямата част от тези си ги държа от 13 евро Пък ти си викай леле майко

Коментар

• Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнение
                          Аз не знам какво толкова се вживявате в тази "корекция" 3-4% спад от върха това е съвсем нормално и може да се случи по всяко време. Нормално движение надолу за мен дори това не е корекция, причина винаги ще се намери. В този случай бяха Emerging Markets, предния път беше бюджета, по предния войната в Сирия, такива дребни спадове винаги ще има има и всеки трейдър трябва да е готов да ги поеме, някой спират да трейдват и чакат идеалния вариант е да продължиш да трейдваш защото пазара става много волатилен, днес имаше идеални движение нагоре-надолу (всъщност те започнаха от снощи като отвориха фючърсите), който ги е следил.

Корекция до 10% трябва всеки да може да издържи, понеже такава ще има поне 1 път тази година.

А да говорим за мечи пазар и за обръщане на тренда това е не сериозно.
                          Според мен е друга причината....
                          Спада е чисто психологически - прекалено много се упражняваха в Давос върху негативните сценарии . Само след две седмици всичко лошо ще бъде забравено ...
                          За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Дръжте да видим затварянето. Урана и алуминия са на зелено целия ден - може да е добър знак

Коментар

ии как го разцъка тоя DAX от 9300 до 9400 като той не е бил там бе пумпал, или там където ти цъкаше на всичко за по евро ти пускат квоти дет да ти пасват това е само начало от малка корекция която до края ще отиде много на доле, треа да отваряш 3 нови демота дееба
                              Ми незнам ти какво гледаш ама на мен друго ми показва графиката на фючърсите.
                              Low 9282
                              High 9404
                              Кажи им да ти калибрират ДЕМО-то

Коментар

• Първоначално изпратено от jasonbeck Разгледай мнение
                                Aбе ти май ще го докараш и на печалба за последните 7 дни търговия

Добре че те има да ни веселиш
                                Аз не знам какво толкова се вживявате в тази "корекция" 3-4% спад от върха това е съвсем нормално и може да се случи по всяко време. Нормално движение надолу за мен дори това не е корекция, причина винаги ще се намери. В този случай бяха Emerging Markets, предния път беше бюджета, по предния войната в Сирия, такива дребни спадове винаги ще има има и всеки трейдър трябва да е готов да ги поеме, някой спират да трейдват и чакат идеалния вариант е да продължиш да трейдваш защото пазара става много волатилен, днес имаше идеални движение нагоре-надолу (всъщност те започнаха от снощи като отвориха фючърсите), който ги е следил.

Корекция до 10% трябва всеки да може да издържи, понеже такава ще има поне 1 път тази година.

А да говорим за мечи пазар и за обръщане на тренда това е не сериозно.

Коментар

Working...
                                X