IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Oксиденшъла е най подценен в момента за купуване ,това ще разберете когато стане късно
    Чичко Бъфет има варанти с цена на упражняване $56.62, ще почакаме да влезем по-ниско от него

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Обсъждали сме го - предвид движенията могат да се изкарат добри пари, ако уцелиш посокката. Иначе не става, фалшиви отчети и пр. Според мен само от деривати има сми. Обикновените акции не се струват дори за спекула.

...

А иначе изпадам в тиха паника от нововъзникналия интерес на Кавръков към нафтата. Предвид доказания му талант да тегли член от торбата с вагини.
      Oксиденшъла е най подценен в момента за купуване ,това ще разберете когато стане късно

Коментар

• Първоначално изпратено от sunny Разгледай мнение

Изглежда ми доста подценено, взех си преди 2 дена
        Колкото и да имат проблеми с наемателите... тази цена е смешна, ще възстанови рано или късно... не бързам...
        Аз от колко време я усреднявам ако знаеш ! Тъй или иначе тук съм заради дивидента, само дано съвсем не изгърми с тези неплащащи наематели !

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение
          Medical Properties Trust Inc (MPW)

Тук има ли влезнали смелчаци ? Мнение някой може ли да изрази ?
          Изглежда ми доста подценено, взех си преди 2 дена
          Колкото и да имат проблеми с наемателите... тази цена е смешна, ще възстанови рано или късно... не бързам...

Short Interest - 25,45%
          Last edited by sunny; 10.01.2024, 18:36.

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение
            Medical Properties Trust Inc (MPW)

Обсъждали сме го - предвид движенията могат да се изкарат добри пари, ако уцелиш посокката. Иначе не става, фалшиви отчети и пр. Според мен само от деривати има сми. Обикновените акции не се струват дори за спекула.

...

А иначе изпадам в тиха паника от нововъзникналия интерес на Кавръков към нафтата. Предвид доказания му талант да тегли член от торбата с вагини.

Коментар

• Medical Properties Trust Inc (MPW)

Коментар

• Първоначално изпратено от Д.Петков Разгледай мнение

Не знам как да обясня на новите туристи в инвестирането, че акции не се купуват по платени напудрени статии в нета, че чак и акъл взели да ми дават

NVDA си има още ход нагоре, но мисля че много повече проценти дългосрочно могат да се направят от QCOM (Qualcomm). Бъдещите чипове за смартфони които сега разработват, ще поддържат AI изчисления. Не може цялото натоварване да се поеме от центровете за данни, ще натоварят и устройствата на потребителите, неизбежно е. Във всеки смартфон ще има AI функции, това е ясно на всички, няма връщане назад. Аз като освободя пари и ще налазя полека.
                Туристите сами ще стигнат до правилните изводи по движението на акаунта си.
                Интересна теза за QCOM, слагам ги в уотчлиста. Не се вижда ускорение на приходите и печалбата за разлика от NVDA и AMD. Имат и още доста overhead supply,. Според мен ще изостават в този бул цикъл, който ще е 2024-25 /макс/. По-нататък ще видим.
                За мен интересни са ARM, защото са нови на борсата и от тях зависят всички. Но ги махнах, идват ми доста волатилни

Коментар

Мчи аз бях Който е купил INO, вече е на дабъл с парите, а тепърва има да расте. Одобрението на лекарството се очертава да е в Q3, а производството да започне 2025г. Миналата година дадох две прогнози, за INO (от $0.37) и за биткойна че ще стигне $42К (вчера надмина $46К), други прогнози не съм давал. На печелившите честито!
                  Мерси!
                  И аз влязох след теб INO на 0.37 - 0.38...
                  Интересно ми е обаче, дали си търгувал и други биотек компанни?

Първоначално изпратено от tetris12 Разгледай мнение

INO - pump & dump
                  и на мен така ми се струва...
                  Но това не ми попречи, след като затворих 100% печалба, пак да се върна :P

Последните 4 сесии има по-големи обеми... трябва да внимаваме

Коментар

• Завръщането на индустрията ще движи петрола в края на 2024 г., а и дълго след това

Цветослав Цачев, главен инвестиционен консултант ЕЛАНА Трейдинг, "Бизнес старт", 10.01.2024 г.

Световната индустрия ще заработи по-бързо до края на тази година в ЕС и Китай, индустриализацията на Индия и САЩ ще продължи да се развива и това ще стимулира потреблението на петрол. До 2030 г. ще видим електрификацията на автомобилния транспорт на глобално ниво, но индустрията и развиващите се държави ще продължат да стимулират потреблението.

Коментар

Не знам как да обясня на новите туристи в инвестирането, че акции не се купуват по платени напудрени статии в нета, че чак и акъл взели да ми дават.

NVDA си има още ход нагоре, но мисля че много повече проценти дългосрочно могат да се направят от QCOM (Qualcomm). Бъдещите чипове за смартфони които сега разработват, ще поддържат AI изчисления. Не може цялото натоварване да се поеме от центровете за данни, ще натоварят и устройствата на потребителите, неизбежно е. Във всеки смартфон ще има AI функции, това е ясно на всички, няма връщане назад. Аз като освободя пари и ще налазя полека.
                      Какви са тия напудрени статии ,като Амазон ще им плаща ,отделно Държавния департамент също има приет милиарден бюджет за инвестиране в завода за улавяне на въглероди .

Коментар

1.Търсенето и цената + оборотите и приходи от петрол ЩЕ растат !-запиши си го някъде и го запомни !
                        2.Цената на акцията ЩЕ расте тепърва заради печалбите от CO2,Най-голямата В СВЕТА !,централа и заовод за въглероден диоксид ще е там при тях в Тексас!
                        3.Твоята акция няма стабилна и растяща траектория all time ,виж я само колко години е била в нищото след два или три върха ,това е фарма ,там нещата са днес иху яху и после години ..нищо да риска да има проблеми след въвеждане на даден препарат е о г р о м е н !

Не знам как да обясня на новите туристи в инвестирането, че акции не се купуват по платени напудрени статии в нета, че чак и акъл взели да ми дават.

Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнение
                        NVDA проби 500 много решително. До лятото очаквам 700. ФЕД заговори за спиране на QT. Моите имена ще работят тази година

Коментар

1.Търсенето и цената + оборотите и приходи от петрол ЩЕ растат !-запиши си го някъде и го запомни !
                          2.Цената на акцията ЩЕ расте тепърва заради печалбите от CO2,Най-голямата В СВЕТА !,централа и заовод за въглероден диоксид ще е там при тях в Тексас!
                          3.Твоята акция няма стабилна и растяща траектория all time ,виж я само колко години е била в нищото след два или три върха ,това е фарма ,там нещата са днес иху яху и после години ..нищо да риска да има проблеми след въвеждане на даден препарат е о г р о м е н !
                          INO - pump & dump

Коментар

NVDA ти скъпа да я купуваш, INO пък ти много евтино. Ходи разбери какво всъщност търсиш.

OXY ако си го купил на $57 както си писал, то и сега е на $57. Движи се уставно в низходящия канал, какъв индекс ще бие, само ти си знаеш. А и петрола тая година не се очертава да поскъпва (според мене), който се е ушил там да внимава.

Коментар

Това е на минус 98% от 1998 година ?-графиката с цената е като влакче на ужасите

https://www.google.com/search?q=ino+...hrome&ie=UTF-8
                              NVDA ти скъпа да я купуваш, INO пък ти много евтино. Ходи разбери какво всъщност търсиш.

OXY ако си го купил на $57 както си писал, то и сега е на $57. Движи се уставно в низходящия канал, какъв индекс ще бие, само ти си знаеш. А и петрола тая година не се очертава да поскъпва (според мене), който се е ушил там да внимава.

Коментар

• Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнение

Това е един от капаните за инвеститори. Когато акцията постигне all time high - почват да се страхуват и да гледат П/Е. Напротив, когато е скъпа , тя ще става още по-скъпа. До лятото спокойно може да стигне 700. Затова е добре да се учи ТА - може да се усети, когато фондовете разпродават. А сега напротив - бутат се да влязат на 500, ама няма вече.
                                Поздрави за колегата с INO, не си спомням кой беше. Аз не посмях да купя
                                Като е толкова скъпа това означава по малко печалби за мен + по малък ров при евентуален спад и риск от такъв сори но това е с 250% за 12 месеца наистина трябва си луд че да го купуваш сега ,AI си е чиста мания ,след като теглат чертата ще има много рев

Коментар

Working...
                                X