If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Citigroup "failed to get Federal Reserve approval to reward investors with dividends and stock buybacks, a significant blow to Chief Executive Michael Corbat's effort to bolster the bank's reputation following a 2008 government rescue."
Да не споменаваме тук изтъкнатите инвеститори дето възхваляват подобни въшлясали таралясници защото видиш ли ти 'били регулирани' и 'давали дивидент' ..
Ах тва за регулациите на банките всеки знае, че са пълни глупости. Ако погледнеш колко трилиона извънбалансови активи и задължения има всяка от големите банки ще ти стане ясно, че всякакви такива работи като капиталова адекватност, Базел 2,5, 3...10, регулации и дивотии не означават нищо. Докато свири музиката всичко е ок.
Citigroup "failed to get Federal Reserve approval to reward investors with dividends and stock buybacks, a significant blow to Chief Executive Michael Corbat's effort to bolster the bank's reputation following a 2008 government rescue."
Да не споменаваме тук изтъкнатите инвеститори дето възхваляват подобни въшлясали таралясници защото видиш ли ти 'били регулирани' и 'давали дивидент' ..
I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Няма. Аз си купих днес на $61. И останах доволен. Сигурно ще тестваме и 58,5 и една опашка на около 57, ама едва ли ще стигне по-далеч. Пък ако стигне ще си взема още. Аз си клъвнах само малко.
NEW YORK (TheStreet) -- Citigroup (C_) shares were up Friday on the news that Citi had passed the Fed's annual stress test by exceeding the minimum amount of capital needed to survive a hypothetical serious economic downturn.
Нищо чудно.
Ако към тия, които се чудят за какво му са новите придобивки
добавиш тези които постепенно ги хваща страха, че пича харчи по-бързо отколкото печели компанията му.
Браво на комшите.
Бат фес ми е днес намбър уан.
И рашъните също тоже кефят от известно време....както и самбаджиите.
Кънтри етф сектора ми добре дърпа напоследък.
Браво на комшите.
Бат фес ми е днес намбър уан.
И рашъните също тоже кефят от известно време....както и самбаджиите.
Кънтри етф сектора ми добре дърпа напоследък.
Коментар