If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Търговския баланс излезе, новините за безработицата също и всичко е кофти, но това не спира индексите. Май започва леко да се задъхва де. Да видим дали ще е тази седмица или другата "изсипването".
....The Golden Symbol of Russian Rouble installation in front of the bank’s office in Perevedensky pereulok in Moscow will symbolize the rouble’s stability and its backing by the country’s gold reserves, the action’s organizers explained to Itar-Tass. ....
ах, как и жълтурите ако го направят товаааа на Тян Ан Мрън публично .. , да видим тогаз, долар ли, евро ли, а па за йената дан говорим ..... и да видим дали жълтия змей е луксозна стока и пари ли са ....
Това не е лоша идея, зависи само колко са им златните резерви?
Ако имат много злато тогава може и да я стабилизира рубличката, иначе трудно.
....The Golden Symbol of Russian Rouble installation in front of the bank’s office in Perevedensky pereulok in Moscow will symbolize the rouble’s stability and its backing by the country’s gold reserves, the action’s organizers explained to Itar-Tass. ....
ах, как и жълтурите ако го направят товаааа на Тян Ан Мрън публично .. , да видим тогаз, долар ли, евро ли, а па за йената дан говорим ..... и да видим дали жълтия змей е луксозна стока и пари ли са ....
Бе не знам коя вълна, коя бразда...ма твойто зло го искам на 1000, инак не ми е много интересно.
За предпочитане есента, аче тогази ще съм по паричен.
Не го знам как и къде ше отиде, но това с Covered Call взе да ми харесва все повече и повече, следващия път на всички жълти артий дет ги иам по едно такова към тях Sell Call и без да затваряш позиций печалбицата ти стои а артийте нек си одат на доле и опцийката си отива и пароците в джеба, и вълка сит и агнето цело. Инак грозна история всеки път за 200 лева да подскачам не си струва дееба ...
То тва прай и оня дъртия еврейн дедо ти Сорос, за ко да излиза кат SPY му носи лихвица, а печалбицата ше си я запази със опционите и после кат падне ем печалбицата там, ем с печалбицата още артий ше сложи в джеба на по ниски цени ...
Коментар