Първоначално изпратено от the architect
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениепочвам с късаците. на прасето разбира се то ми е любимкотоCustodite sortem vestram
Коментар
-
почвам с късаците. на прасето разбира се то ми е любимкото. тъпъ 3636Last edited by the architect; 18.03.2014, 16:46.
Коментар
-
гърция се разбрала с гнидите , ще лапка пак 10 милярда . изкам и ас . сиеееееееееееччччLast edited by the architect; 18.03.2014, 16:10.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеЕдин последен напън преди спада пролетта.
Ще направим нов връх сигурно с помоща на ФЕД
Коментар
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеЕдин последен напън преди спада пролетта.
Ще направим нов връх сигурно с помоща на ФЕД
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеТо да не ти е злото.
Ко иде 35 дотам - ке утроим.
Засега по мислим да ходи на 70...па ще видим.
ПС Наближава май времето да разкарвам GGN-a, ма ми се свиди, не само добра капиталова дадоха ,ами и як дивидент снасят. Обаче младоците GDXJ (и малкото останали от BVN) съвсем скоро се очертава да им бия шита.
Ще ги чакам пак близо до 30, аче и до 20-25 могат идат в един момент.
Шанса злото да брейкне над 1500 както се заричаш ти според мене е не повече от 1%.
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнениеабе pibelov тва ходи на доле бе за кво ти е, заеби го тоя дивидент кат от 49 слезне на 35 ако слезне до тама па после му скочи ....
Ко иде 35 дотам - ке утроим.
Засега по мислим да ходи на 70...па ще видим.
ПС Наближава май времето да разкарвам GGN-a, ма ми се свиди, не само добра капиталова дадоха ,ами и як дивидент снасят. Обаче младоците GDXJ (и малкото останали от BVN) съвсем скоро се очертава да им бия шита.
Ще ги чакам пак близо до 30, аче и до 20-25 могат идат в един момент.
Шанса злото да брейкне над 1500 както се заричаш ти според мене е не повече от 1%.
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеAбе тия кога увеличиха дивидента че съм го пропуснал...гледам и на яхото същите данни ?
Гот, приятна изненада, 7.6% си е цифра
http://finviz.com/quote.ashx?t=HSBC&ty=c&ta=1&p=d
P.S. Кастро бате гледам техниката на онова NTWK, ако ше пълниш допълнително са май е моментот на седмична го гледам само как е застанало на старта .... ако го купят некви китайци и ше финишираме на 40Last edited by michaelis; 17.03.2014, 15:26.
Коментар
-
Aбе тия кога увеличиха дивидента че съм го пропуснал...гледам и на яхото същите данни ?
Гот, приятна изненада, 7.6% си е цифра
http://finviz.com/quote.ashx?t=HSBC&ty=c&ta=1&p=d
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеВсе още е само предложение, за събранието в края на април.Custodite sortem vestram
Коментар
Коментар