то пътища надолу да искаш майкъле . да пада да пада . 16280 е адски силно при дъртака . после и 16161
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
michaelis
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеТука таман съм топнал краката във фонтана Ди Трепи
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнениеТуитъра съм рекъл,че ще го продам на 40.4Там трябва да има някаква консолидация!
Коментар
-
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениеевала брат ми наздравееее
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениетоя twtr както го е подкарал нищо чудно да удари 40$,аз го отиграх но чисто спекулативно с only 12% профит...Там трябва да има някаква консолидация!
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеАйде почна откриването
Дано борсата се представи по-добре.
Абе, няма ли някой да отвори тема за световното и .... отражението му върху световната търговияЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеЕ нали писах преди малко.много обичам тази дума Сеееееееееееч.поря ги кан рибииии тъпча ги кът агнитааааа
Коментар
-
ей по рано тук в този форум всичко живо пишеше.едните казваха от една година------падаме,другите-----качваме.сега никой.данеби всичко да е леш.ей обадете се.архитекта---2000 мнения натряска братле сега те няма.поне дай с теб да си лафим.хемилио доживя късата идея тя започна а теб те няма.хайде по сериозно.сега му е времето да се правят пустите му пари
Коментар
-
е нали по рано днес бях базикнал за някаква новина да се измисли-----ами измислиха си проблема с ирак-----сега вече обмислят и въздушна атака
големи са в това отношение да си правят графиките и новините.И в този ред на мисли понеже кризата ще е бърза---------правителството няма да пада според мен.няма време бойко да прави дармадан държавата
Коментар
Коментар