IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• пуууу пак изпуснах падането

Коментар

• Рано затворих късата. Шубето е голям страх...

Коментар

• Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнение
        А така дай дай ... раздрусай крушата
        Малко да раздвижим надолу така ми харесва.
        Само да ви предупредя не сме свършили с движението нагоре това е мини корекция, ще направи още един опит поне да счупи върха.
        И аз така мисля Хахич. Чакаме един хубав шип нагоре. Късото ще около зоната 1910 за СиП, 9830 за Дакса и 4530 за САС 40.

Коментар

• А така дай дай ... раздрусай крушата
          Малко да раздвижим надолу така ми харесва.
          Само да ви предупредя не сме свършили с движението нагоре това е мини корекция, ще направи още един опит поне да счупи върха.

Коментар

• Гледам на премаркет Националната Гръцка банка 16% надолу.
            Гледам новините за нея - току що ъпгрейдната от S&P.
            Чудя се да влизам ли дълъг в NBG или да шортя S&P?

Коментар

• Затворих си късата позиция почти на 0 (малко над нея). Сега ще чакам да пускам дълги. Според мен, ако пада сега, ще пада до МАХ 16500 и после нагоре.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                Не е незнайно защо Цялата стара фармация само след 20 години няма да съществува - поне не в същия си вид. Всичко ще е биотехнологии или генерици. Много по ефективни, много по-трудни за копиране, изключително печеливши и изключително бързо растящи. Ако трябва да залагам коя ще е най-голямата компания по капитализация в света след 10 години колебанието ми е между Гилиъд и Рош холдинг. Може би Рош все пак ще е по-голяма.

Последните 2-3 години години Мерк и Бристол майер и в по-малка степен Джонсън и Джонсън в САЩ и Санофи в европа се ориентираха и те към биотехнологии, но Пфайзер, Астра зенека, Байер изостават значително. Просто имат кофти култура предполагам и в бързо променящ се свят в който трябва да мислиш пет хода напред за да си на върха те просто нямат шанс защото вече са изпуснали влака трагично
                Ставаще дума за бфб балоняците, не за биотехите
                За останалото общо взето съм съгласен че такъв е тренда.

Днесканка накъде ли ще сме - дали към 1850 или 1920 ?
                Много данни много нещо се чака, да видим какви ще са...

Коментар

• Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнение
                  Пффф отпуши се най-накрая и се размърда на някъде.
                  Такъв заспал ДАКС не бях виждал никога, уж "луд кон" той 3 дена не мръдна на никъде, само спане.
                  Дано раздвижи сега, нагоре надолу все ми е тая имам и дълги и къси.
                  п.с. 9800 може би беше добро ниво за шортене.
                  Все още мисля че при това движение няма да видим 10 000, 10 000 ще е есента.
                  Аз пуснах едно леко на долу 9750, виждам там има да асфалтира една дупка на 9200, ама дали ше го изпънат на 10тка не знам, може нали тва им е целта да се накефят ...

Коментар

• Пффф отпуши се най-накрая и се размърда на някъде.
                    Такъв заспал ДАКС не бях виждал никога, уж "луд кон" той 3 дена не мръдна на никъде, само спане.
                    Дано раздвижи сега, нагоре надолу все ми е тая имам и дълги и къси.
                    п.с. 9800 може би беше добро ниво за шортене.
                    Все още мисля че при това движение няма да видим 10 000, 10 000 ще е есента.

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                      Обаче обемчето горе остана небито.следобед ще го бием и после можи да отдъхнем
                      еба го, докато се мотам тука с работа тея слезнаха много бързо с асансиора да им се невиди, не се обаждат, не свиркат ... изпуснах една 100рка

Коментар

• Обаче обемчето горе остана небито.следобед ще го бием и после можи да отдъхнем

Коментар

Отдавна съм по късо ръкавче
                          е ама ти не чакаш мааа му стара и аз така преди, кат теле пред майка си, чекай го малко да се набеснее после ше се юрне на доле няя страшно ..

Коментар

• Отдавна съм по късо ръкавче

Коментар

Обемчето при фашагата изчистено.днеска започва тръцто
                              скоро време къси фашаги май ше имаме ...

Коментар

• Обемчето при фашагата изчистено.днеска започва тръцто

Коментар

Working...
                                X