пуууу пак изпуснах падането
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеА така дай дай ... раздрусай крушата
Малко да раздвижим надолу така ми харесва.
Само да ви предупредя не сме свършили с движението нагоре това е мини корекция, ще направи още един опит поне да счупи върха.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеНе е незнайно защоЦялата стара фармация само след 20 години няма да съществува - поне не в същия си вид. Всичко ще е биотехнологии или генерици. Много по ефективни, много по-трудни за копиране, изключително печеливши и изключително бързо растящи. Ако трябва да залагам коя ще е най-голямата компания по капитализация в света след 10 години колебанието ми е между Гилиъд и Рош холдинг. Може би Рош все пак ще е по-голяма.
Последните 2-3 години години Мерк и Бристол майер и в по-малка степен Джонсън и Джонсън в САЩ и Санофи в европа се ориентираха и те към биотехнологии, но Пфайзер, Астра зенека, Байер изостават значително. Просто имат кофти култура предполагам и в бързо променящ се свят в който трябва да мислиш пет хода напред за да си на върха те просто нямат шанс защото вече са изпуснали влака трагично
За останалото общо взето съм съгласен че такъв е тренда.
Днесканка накъде ли ще сме - дали към 1850 или 1920 ?
Много данни много нещо се чака, да видим какви ще са...
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеПффф отпуши се най-накрая и се размърда на някъде.
Такъв заспал ДАКС не бях виждал никога, уж "луд кон" той 3 дена не мръдна на никъде, само спане.
Дано раздвижи сега, нагоре надолу все ми е тая имам и дълги и къси.
п.с. 9800 може би беше добро ниво за шортене.
Все още мисля че при това движение няма да видим 10 000, 10 000 ще е есента.
Коментар
-
Пффф отпуши се най-накрая и се размърда на някъде.
Такъв заспал ДАКС не бях виждал никога, уж "луд кон" той 3 дена не мръдна на никъде, само спане.
Дано раздвижи сега, нагоре надолу все ми е тая имам и дълги и къси.
п.с. 9800 може би беше добро ниво за шортене.
Все още мисля че при това движение няма да видим 10 000, 10 000 ще е есента.
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеОбаче обемчето горе остана небито.следобед ще го бием и после можи да отдъхнем
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеОтдавна съм по късо ръкавче
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеОбемчето при фашагата изчистено.днеска започва тръцто
Коментар
Коментар