Първоначално изпратено от gabarduk
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
michaelis
-
Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнениеми брао на тебе от там ми е шорта всеки си знае ... може пък верно да отиде до 45 000 еба ли го ...
Коментар
-
Е то днес си беше 100% очаквано че малко ще дръпне назад.
Просто всички индекси бяха свръхкупени и малко трябваше да се изпусне парата.
Нищо чудно и утре да има леко кръвопускане.
Но си мисля че до седмица най много пак ще сме на нов ол тайм хай.
Мине ли обаче пак 1950 батко ви със сигурност ще си открие малка къса. И дабъл на всеки %.
Аз и днес не мога се оплача, благодарение на писека, джилета и браса съм си харно на зеленко
Обичам да купувам от яки паникъори, винаги се отплаща.
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от gabarduk Разгледай мнениеда ти кажа купих дакс на 9930Last edited by michaelis; 11.06.2014, 16:15.
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнениеами купувай ей са е момента ... нали ти беше с платната там за обръщането, ам ай мятай се по течението на горе ...
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнение2020 на 20000 да но сега неееееееееееееее,няма как да стане
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнениемдобрем в другата секция тоз същия пишеше, че на 20 000 щяло да хои, ше хои ама не сега може би някой друг път ....
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениеда ти кажа има право че 17000 още не е покорено.за да има пързалка към 10000 първо през ниво 17000.то ще стане утре.днес поне 16800 ще видим.така си мисля може и да греша.все пак не съм трейдър с кетап че дазнам.може ли мнения за дау от съфоромците
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнениеами купувай ей са е момента ... нали ти беше с платната там за обръщането, ам ай мятай се по течението на горе ....днес поне 16800 ще видим.така си мисля може и да греша.все пак не съм трейдър с кетап че дазнам.може ли мнения за дау от съфоромците
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от gabarduk Разгледай мнениечовек като погледне дау графиките как да скъси?грехота е
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеТва джилета ако не е двоен връх, незнам тогава как трябва изглежда double-topзащото до тогава няма двоен връх
Коментар
Коментар