Първоначално изпратено от pipbel
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеУпс..джилетката..
Няма новини....
Но акцията си е велика с тая волатилност.
И за дълга основна позиция става и за блага спекулка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеСрещу централна банка не се играе. съвсем сериозно го казвам. В САЩ една камара народ игра срещу ФЕД последните 4 години и резултатите са налице - всеки играл срещу ФЕД загуби. ЕЦБ до сега си бъркаше по дупките и нищо не правеше, но вече прави. Аз лично не вярвах - все пак икономиките вече се измъкват от кризата и това сега изглежда като натискане на газ по нанадолнището след като вече са превалили баира.
Но решиха да действат и играта вече е ясна. Бай енд холд. И да има корекции няма да са спадове. Някакви хора ще приказват как паричната политика няма значение и тези хора ако играят по мислите си ще губят пари.
От тук нататък дълга еврозона е горе долу сигурен залог.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеВиж момко,не става това само на демо,а става с пари!!!
В момента минуса ми по отворената позиция на дакса е 5 цифрен,което обаче не ми пречи да ти пиша от Виетнам,където съм на почивка.
Има и едно друго нещо,което се казва диверсификация на портфейла,и мъни мениджмънт,но ти явно си далеко от това.
Има и различни видове трйдинг,моля попрочети,иначе все ще си мислиш,че това което някои от нас правим не е истина, или може да стане само на демо.
Сполай ти, снай добри чувства.
p.s дано не си "диверсифицирал" с други индекси
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеОхооо, щом и такъв рационалник като тебе се е сдал и го е обхванал irrational exuberance...дали пък не е добър контра сигнал и време и за мене най после да отворя един къс седесарчо
Щото хремав ли съм какво, ма ми понамирисва на хелий нещо напоследък....
На 1-во време мисля 1 до 1.5% SDS за хедж ще е достатъчно като допълнение към наличното ми късо олио и експозицията към жлътото през GGN и GDXJ. Може и малко сребро да си взема. На добри нива е ми се чини да заеме човек позиция и да ребалансира според накъдето реши да ходи.
Ако се поскинат (вероятно) ще усредня още, а и съм доста повече дълъг в акции де.
Благодарение на бфб имам пак 10% кеш, ма нямам намерение да ги барам засега.
За да финансирам горните мисля да осребря тук таме малко профит от най профитните другата седмица.
Но решиха да действат и играта вече е ясна. Бай енд холд. И да има корекции няма да са спадове. Някакви хора ще приказват как паричната политика няма значение и тези хора ако играят по мислите си ще губят пари.
От тук нататък дълга еврозона е горе долу сигурен залог.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеДай ако обичаш едно мнение кои сектори/активи/пазари биха спечелили най много при очаквания скоро пакет с QE от ЕЦБ. Едва ли ще се ограничат само с лихвите.
За банките ясно - по скоро булиш отколкото обратно, макар че си е нож с 2 остриета.
Други ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеОхооо, щом и такъв рационалник като тебе се е сдал и го е обхванал irrational exuberance...дали пък не е добър контра сигнал и време и за мене най после да отворя един къс седесарчо
На 1-во време мисля 1 до 1.5% SDS за хедж ще е достатъчно като допълнение към наличното ми късо олио и експозицията към жлътото през GGN и GDXJ. Може и малко сребро да си взема. На добри нива е ми се чини да заеме човек позиция и да ребалансира според накъдето реши да ходи.
Ако се поскинат (вероятно) ще усредня още, а и съм доста повече дълъг в акции де.
За да финансирам горните мисля да осребря тук таме малко профит от най профитните другата седмица.За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеНе знам, къси срещу централна банка ама никак не ми изглеждат привлекателно. Аз поне днес затворих всичко и вече съм в дъолгата посока....дали пък не е добър контра сигнал и време и за мене най после да отворя един къс седесарчо
За да финансирам горните мисля да осребря тук таме малко профит от най профитните другата седмица.Last edited by pipbel; 08.06.2014, 14:10.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gabarduk Разгледай мнениепроблем са късите в момента.има хора които пишат тук че скъсяват дакс от 7500 все скъсяват и пак скъсяват и все накрая актуални в дневния маржтака че това става само на демо след рестарт на сметката.няма друг начин. нямам представа с каква цел?платено или какво. но не е коректно да се изтъпанеш тук да пишеш глупости а някои които сега започват да търгуват да четат от теб и да се връзват.вярно че всеки носи глава на раменете си но.....днес си къс от 9930 след месец курса ще е 10200 да речем без да е слизал до 9930 но сигурно тогава ще си къс от 10180 и пак ще си наред
В момента минуса ми по отворената позиция на дакса е 5 цифрен,което обаче не ми пречи да ти пиша от Виетнам,където съм на почивка.
Има и едно друго нещо,което се казва диверсификация на портфейла,и мъни мениджмънт,но ти явно си далеко от това.
Има и различни видове трйдинг,моля попрочети,иначе все ще си мислиш,че това което някои от нас правим не е истина, или може да стане само на демо.
Сполай ти, снай добри чувства.Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
"Милиардерът Форбс прогнозира настъпването на ужасите от 30-те години и нова Велика депресия (видео)"
http://30dumi.eu/archives/78710
Коментар
-
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнениеза Валеро ще ти дам сигнал кога да добавяш. А за Тесоро е време за взимане на
профит
Ала днес героя на деня и шампиона си е Браса.
Дилма да го д.......както и нашите комуняги
http://www.finviz.com/quote.ashx?t=PBR
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеСел TSO ( 19.5% плюс) и хоп отново на VLO. Преди време от влото бях скочил на тзо-то
Валеро са по добрия и удачния кон за отиграване на спреда с брента де имам очаквания да расте. А и е добър хедж за нефтеняците ми в допълнение към наличното ми SCO.
Лека добавка и към гилдчето макар средната ми да наближи вече 74$ ..I love it., will double
профит
Коментар
-
Сел TSO ( 19.5% плюс) и хоп отново на VLO. Преди време от влото бях скочил на тзо-то
Валеро са по добрия и удачния кон за отиграване на спреда с брента де имам очаквания да расте. А и е добър хедж за нефтеняците ми в допълнение към наличното ми SCO.
Лека добавка и към гилдчето макар средната ми да наближи вече 74$ ..I love it., will double
Коментар
Коментар