If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Егати спада, направо СРИВ! СиП на -1,3%. Майчице!
Колкото и да си смешен обаче, тука съм на твоя страна. И за Луи Вутона даже. И не защото гледам графики, ми защото си купувам черешките и доматките по-евтино от миналата година.
Точно така.Продължавай да ме копираш ,докато все още пускам безплатни прогнози и чертежи, и ще имаш големи успехи ! Вече гледам си го забелязал
А това "спадче" си е живо клане на заблудени бичета като теб и списващите в темата.Особедно по ЕУ борсите.Но както винаги го проспахте.
Няма нищо ! Винаги има и следващ,н-ти , път
Нещо купувачите много се изпокриха
Като гръм от ясно небе им дойде този спад !
Но нищо,вероятно пак са на голяма печалба,както винаги
Егати спада, направо СРИВ! СиП на -1,3%. Майчице!
Колкото и да си смешен обаче, тука съм на твоя страна. И за Луи Вутона даже. И не защото гледам графики, ми защото си купувам черешките и доматките по-евтино от миналата година.
.... чудя се дали да продавам хеджа cya и утре да си го купя пак...
Нямам идея - просто запомних защото писа в тази тема и то за бизнес който следя и го запомних. Иначе ако не беше функцията за цитиране щях да си спестя и останалите бисери.
асенчо,правят "darth maul" свеща.....знак ,че от тук , до към 400 трябва да излизаш
"елха" в целия и блясък
Пепи принципно си ми в блок листата, но за да те цитирам с една чутовна глупост дето я надраска зимата за Ели Лили.
Явно нетния маржин, кеш флоу и един куп други неща не се трогнаха много от твоята "елха" или каквото там беше надраскал.
И понеже гледам че анализираш цикли на 50 годишни бар графики, цитираш търговия с Болинждър и МА-та, чупиш елхи на компании с нетен марж от 30-40%., афишираш "20 годишен опит" ми е интересно дали можеш да постнеш стеитъмнт с една сделка / каквато и да е тя, обикновенна покупка/ с дата преди 2018г?
Ясно, Тайсън отива на 60. Шаранчо може и да уцели някой път, ама то със същата вероятност и светкавица може да те уцели.
... иначе пак ще повторя, че бразилските говеда са по-далавера. Особено за хора, коитопси плащат данъците в наше село.
Тайсън също е в списъка ми, но като цикличен бизнес ще изчакам 2 - 3 тримесечие на стагнация преди да търся вход. Инвестирането се свежда до чакане основно и доста четене (поне за мен).
Коментар