If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Туитъра съм рекъл,че ще го продам на 40.4Там трябва да има някаква консолидация!
добре си се ориентирал това беше първата ми акция,която си купих извън БФБ, но ми донесе едни много бързи 12% и съм много доволен като цяло....желая ти успех и на теб
Голяма тъпня. Карнаваа х100
Дано борсата се представи по-добре.
Абе, няма ли някой да отвори тема за световното и .... отражението му върху световната търговия
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
ей по рано тук в този форум всичко живо пишеше.едните казваха от една година------падаме,другите-----качваме.сега никой.данеби всичко да е леш.ей обадете се.архитекта---2000 мнения натряска братле сега те няма.поне дай с теб да си лафим.хемилио доживя късата идея тя започна а теб те няма.хайде по сериозно.сега му е времето да се правят пустите му пари
е нали по рано днес бях базикнал за някаква новина да се измисли-----ами измислиха си проблема с ирак -----сега вече обмислят и въздушна атака големи са в това отношение да си правят графиките и новините.И в този ред на мисли понеже кризата ще е бърза---------правителството няма да пада според мен.няма време бойко да прави дармадан държавата
Мисля, че ще има още един подскок преди да тръгнем надолу.
Пантера, как точно ги изчисли тея 14900?
свърши с подскока.пък 14 900 само гледай.прескачаме едната съпротива и направо на втората.нали караме по съкратения вариант криза.10 месеца ни делят от върха който направи дау,до дъното на кризата.време няма.февруари март дъното догодина.а къде ще е има време ще се изясни.засега е хард сел
Коментар