IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Тука таман съм топнал краката във фонтана Ди Трепи

Коментар

• хохо...денят Х...джуниърс с рекореден обем и +6%
      I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
        Туитъра съм рекъл,че ще го продам на 40.4Там трябва да има някаква консолидация!
        добре си се ориентирал това беше първата ми акция,която си купих извън БФБ, но ми донесе едни много бързи 12% и съм много доволен като цяло....желая ти успех и на теб

Коментар

• Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнение
          евала брат ми наздравееее
          Наздрави ама дай малко по яко надолу.тука си трябват сополи .

Коментар

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
            тоя twtr както го е подкарал нищо чудно да удари 40$,аз го отиграх но чисто спекулативно с only 12% профит...
            Туитъра съм рекъл,че ще го продам на 40.4Там трябва да има някаква консолидация!

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
              Айде почна откриването
              Голяма тъпня. Карнаваа х100
              Дано борсата се представи по-добре.
              Абе, няма ли някой да отвори тема за световното и .... отражението му върху световната търговия
              За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• тоя twtr както го е подкарал нищо чудно да удари 40$,аз го отиграх но чисто спекулативно с only 12% профит...

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                  Е нали писах преди малко.много обичам тази дума Сеееееееееееч.поря ги кан рибииии тъпча ги кът агнитааааа
                  евала брат ми наздравееее

Коментар

• Айде почна откриването

Коментар

• Е нали писах преди малко.много обичам тази дума Сеееееееееееч.поря ги кан рибииии тъпча ги кът агнитааааа

Коментар

• ей по рано тук в този форум всичко живо пишеше.едните казваха от една година------падаме,другите-----качваме.сега никой.данеби всичко да е леш.ей обадете се.архитекта---2000 мнения натряска братле сега те няма.поне дай с теб да си лафим.хемилио доживя късата идея тя започна а теб те няма.хайде по сериозно.сега му е времето да се правят пустите му пари

Коментар

• не знам кери трейд валутите стоят стабилно та сигурно спадът е краткосрочен, не че ще пускам дълги де сеееч!

Коментар

• е нали по рано днес бях базикнал за някаква новина да се измисли-----ами измислиха си проблема с ирак -----сега вече обмислят и въздушна атака големи са в това отношение да си правят графиките и новините.И в този ред на мисли понеже кризата ще е бърза---------правителството няма да пада според мен.няма време бойко да прави дармадан държавата

Коментар

• Първоначално изпратено от Lupus Разгледай мнение
                              Мисля, че ще има още един подскок преди да тръгнем надолу.

Пантера, как точно ги изчисли тея 14900?
                              свърши с подскока.пък 14 900 само гледай.прескачаме едната съпротива и направо на втората.нали караме по съкратения вариант криза.10 месеца ни делят от върха който направи дау,до дъното на кризата.време няма.февруари март дъното догодина.а къде ще е има време ще се изясни.засега е хард сел

Коментар

• Топката за мача на откриването се пукнала.затова са разочаровани пазарните участници. Мошето купи евтинко зло .а как падаше на 1250 мамата си джаса

Коментар

X