Първоначално изпратено от Misho ILIEV
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениене бях чел отдавна Зеро хейдж.
Сега прегледах 10 тина неща...и трябва да ви кажа че с малки изключения в които преиграват ... може би зеро хейдж е единственото място в което може да се докоснете до част от истината.
един трейдър ли къв е дето са му пуснали интервюто в една от статиите ,това което казва е в общи линии това което мисля аз. - за първи път да чуя някой гласно, ако зеро хейдж може да се каже че е някакъв глас, да казва това което е очевадно и което го знаят абсолютно всички които са що годе в час.
http://www.zerohedge.com/news/2016-0...system-working
Изгледайте видеото обаче. Дори тоя пич има моята стратегия за търговия. Преди малко го гледах до средата сега обаче го изгледах цялото.
Почти всичко което мисли тоя го мисля и аз ( и не само аз )
Задължително го лфедайте - само видето !!!! Все едно говоря аз в 70 % от всичко което кава.
Общото между вас е психологическата настройка.
Коментар
-
не бях чел отдавна
не бях чел отдавна Зеро хейдж.
Сега прегледах 10 тина неща...и трябва да ви кажа че с малки изключения в които преиграват ... може би зеро хейдж е единственото място в което може да се докоснете до част от истината.
един трейдър ли къв е дето са му пуснали интервюто в една от статиите ,това което казва е в общи линии това което мисля аз. - за първи път да чуя някой гласно, ако зеро хейдж може да се каже че е някакъв глас, да казва това което е очевадно и което го знаят абсолютно всички които са що годе в час.
http://www.zerohedge.com/news/2016-0...system-working
Изгледайте видеото обаче. Дори тоя пич има моята стратегия за търговия. Преди малко го гледах до средата сега обаче го изгледах цялото.
Почти всичко което мисли тоя го мисля и аз ( и не само аз )
Задължително го лфедайте - само видето !!!! Все едно говоря аз в 70 % от всичко което кава.Last edited by Iv_max; 02.05.2016, 02:53.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеИ прайслайн е същата работа. Ако съм на теб бих я продал веднага и като искаш да се пробваш на ърнинга...купи опции поне да потънеш само с тях. Ако не зарежи я.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеСъс шорт ли да допълва?))
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеНе е съвсем така. Първият път когато ползвах блумбърг терминал - преди сигурно над 10 години бе нещо ужасно. Едва ли не ти трябваше специално висшо образование че да го ползваш. И в общи линии бе като китайския език, ако не знаеш как да си извикаш нещо просто не можеш да го извикаш. В момента е много по юзър френдли и реално и човек без никакъв опит може да го използва доста лесно.
Реално другия продукт който може да замести блумбърг е ройтерс терминала. И при него нещата доста се промениха и отново е изключително лесно да се ползва и цената отново е горе долу като на блумбърг
Аз поне не знам за нищо по-евтино което да върши работа. Не съм ползвал Аладин и не мога да кажа какво има в него. Но там мисля че цената е всъщност доста по-висока от на ройтерс и блумбърг.
Сега в новата работа не съм сигурен дали изобщо имаме блумбърг терминал.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеThe terminal may not look like a natural television starlet at first blush. The basic user system — the clunky keyboard, shrill text colours and black background of its blinking screens — are largely unchanged since its 1980s launch. Other products offer similar services for far less than its $24,000 annual cost.
Реално другия продукт който може да замести блумбърг е ройтерс терминала. И при него нещата доста се промениха и отново е изключително лесно да се ползва и цената отново е горе долу като на блумбърг
Аз поне не знам за нищо по-евтино което да върши работа. Не съм ползвал Аладин и не мога да кажа какво има в него. Но там мисля че цената е всъщност доста по-висока от на ройтерс и блумбърг.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеДа, плащам толкова колкото плащат всички
Но терминала не е само това принципно има доста полезни неща
Ако ползваш много малка част от функциите дали изобщо си заслужава...
“No matter how much you learn to do, you always feel that you’re just scratching the surface of what the terminal is capable of,” Mr Russell says.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеДа, плащам толкова колкото плащат всички
The terminal may not look like a natural television starlet at first blush. The basic user system — the clunky keyboard, shrill text colours and black background of its blinking screens — are largely unchanged since its 1980s launch. Other products offer similar services for far less than its $24,000 annual cost.
Коментар
-
Със шорт ли да допълва?
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеНякой допълва ли GILD-чето или възходът свърши?
Не знам каква е тази драма при положение, че тепърва FDA има да пуска комбинацията Sovaldi/velpatasvir, а и Odefsey за ХИВ ще започва да се развърта. Мисля си, че тези 700 млн. разлика в печалбата ще се компенсират, освен ако мъркаджиите не решат да се правят на задници, което не е в тяхна полза.))
Коментар
-
Да, плащам толкова колкото плащат всички
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеДа разбираме че плащаш няколко хиляди долара за тези 30 секунди....
Коментар
-
Някой допълва ли GILD-чето или възходът свърши?
Не знам каква е тази драма при положение, че тепърва FDA има да пуска комбинацията Sovaldi/velpatasvir, а и Odefsey за ХИВ ще започва да се развърта. Мисля си, че тези 700 млн. разлика в печалбата ще се компенсират, освен ако мъркаджиите не решат да се правят на задници, което не е в тяхна полза.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеАко разбираш официално - снбс или блубърг сайта да,,в терминала на блумбърг или ройтерс ги получаваш по бързо и затова си плащаш ама официално означава като кажат в 3 часа публикуват данните в терминала излиза точно в 3 часа и след 30 секунди до минута излиза във медиите . Но официалното е 3 часа да кажем.
блумбърг терминала струва толкова две хиляди и нещо на месец , на ройтерс е около 500 долара мисля
Коментар
-
зависи какво разбираш под официално
Първоначално изпратено от Stone_Kold Разгледай мнениеЧел съм че можеш да се абонираш за няколко хиляди месечно за да получаваш новини с примерно 2 минути преди да излязат официялно и това е съвсем законно мисля че блумбърг го предлагаха а сигурно и други агенции го предлагат
блумбърг терминала струва толкова две хиляди и нещо на месец , на ройтерс е около 500 долара мисля
Коментар
Коментар